Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Kladno 1:4 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:5 (kon.)
Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 02.10.2011, 17:00 • KAJOT ARENA Brno. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Jaroslav Svoboda (KOM) ještě inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    57:21
    Žižka si najel mezi kruhy a napálil vyjetého Růžičku do hrudi. Těsně po hvizdu spadl kotouč na led a Žižka jej dostal do brány. Diváci by chtěli branku, bohužel to však nepůjde.
     
    57:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAROSLAV SVOBODA kazí Martinu Růžičkovi čisté konto. Po akci Jakuba Svobody a Hynka Zohorny střílel do prázdné brány. Hynek Zohorna mu totiž nahrál před brankoviště zpoza brány. Růžička ležel u levé tyče. Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Svoboda.
     
    56:05
    Jonathan Sim (PCE) inkasuje dvě minuty za sekání. Možná se dočkáme komsetické změny skóre. Hovi je zpět v bráně.
     
    55:12
    Jaroslav Svoboda nyní nastřelil tyč Růžičkovy brány.
     
    53:24
    Pardubice právě vstřelily branku v přesilové hře!
    Diváci houfně opouštějí KAJOT ARENU! Nevydrželi totiž čtvrtou branku v domácí síti. JAN STARÝ se v klidu trefil z velkého úhlu. Hovi byl totiž ještě u pravé tyče, když se kotouč objevil na druhé straně jeho obranného pásma. Starý byl pohotový a nemýlil se. Asistence: Jakub Nakládal.
     
    52:32
    Juraj Valach (KOM) inkasuje další dvě minuty za vysokou hůl. Hosté hrají 46 vteřin pět na tři.
     
    51:18
    Tomáš Pospíšil nejprve sám zakončil přečíslení dva na jednoho střelou do náruče Růžičky a pak jej nemilosrdně sekl. Má štěstí, že se hostující beci udrželi a nepustili se do něj. I díky tomu si Pardubice zahrají další přesilovou hru.
     
    49:44
    Ihned po zakončení Hubáčka se chtěl pokusit o dorážku Leoš Čermák (KOM). Jenže jen sekl do betonu Růžičky. Dostal deset minut za nesportovní chování.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 6772 diváků.
     
    48:20
    Radek Dlouhý (KOM) inkasuje dvě minuty za hrubost, stejně tak Jan Starý (PCE). Hraje se 4 proti 5.
     
    46:56
    Pro dlouhou přihrávku hostů si z brány daleko vyjel Hovi. Švrček před Simem jen kontroloval situaci a dělal Hovimu bezpečí. Po odpískání pak Kanaďan do Hoviho ještě píchl holí. Oba hráči půjdou na trestnou. Sim má dvě minuty za sekání a Sasu Hovi dvě minuty za zdržování hry. Jan Švrček dvě minuty za hrubost. Hosté hrají přesilovou hru. Diváci se hodně diví hlavně vyloučení Hoviho.
     
    44:20
    O vzkříšení Komety se pokoušel Jakub Svoboda, který se prodral před Růžičku. Po sérii kliček nastřelil beton pardubického brankáře.
     
    43:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN BARTEK měl moře času, zpoza brány si najel k levému kruhu, v klidu se rozhlídl kolem sebe, počkal a z velkého úhlu překonal Hoviho mezi betony. Je to jeho letošní šestá branka. Asistence: Radovan Somík.
     
    41:29
    Právě probíhá stá minuta, co Kometa nevstřelila v extralize branku. V Liberci se jí to povedlo ve druhé minutě.
     
    40:47
    To souhra Hubáčka s Pospíšilem byla mnohem lepší! Jenže domácí kanonýr Pospíšil nedokázal zblízka bekhendem usměrnit kotouč jinam než do Růžičkova betonu.
     
    38:18
    Aleš Píša pálil z mezikruží jen těsně vedle.
     
    35:37
    Daniel Rákos (PCE) inkasuje dvě minuty za sekání. Kometa hraje jednu z dalších početních výhod. Ale ty se jí vůbec nedaří.
     
    35:26
    Zvýšit může Radil! Po chybě domácí nedůsledné obrany míří z pravého kruhu pod rameno Hoviho. Finský gólman však stihl zareagovat.
     
    34:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásnou individuální akci předvedl u pravého mantinelu Corey Elkins. Projel kolem tří hráčů Komety a nahodil kotouč na Hoviho. Ten puk vyrazil podél brankové čáry na zcela osamoceného MARTINA BARTKA, jenž neměl s trefením odkryté klece sebemenší problém. Vždyť je to pro něj letos již pátá branka. Asistence: Corey Elkins.
     
    30:02
    Mohlo to být 0:2! Daniel Rákos se ocitl před Hovim sám. Mohl si vybrat, kam kotouč vystřelil, avšak trefil jen brněnského brankáře Hoviho.
     
    28:10
    Pospíšil prolétl útočným pásmem, objel bránu a nahrál Čermákovi, jenž z boku trefil boční konstrukci.
     
    27:33
    Radovan Somík dostává dvě minuty za hákování a deset minut za nesporotovní chování. Deset minut je osobní trest pro Somíka, odsedí je Píša.
     
    27:33
    Pospíšil dostal krásnou nahrávku od Hubáčka. Byl však faulován a z výborné pozice jej odtlačil Somík.
     
    24:39
    Růžička znova v jednom ohni! Zohorna rychle obkroužil branku, jenže skvělý brankář mu ještě do cesty položil beton! Dorážku poslal do stejného místa ležící Jankovič.
     
    23:22
    Růžička ležel na ledě, díval se za bránu a mezitím už měl kotouč mezi kruhy Erat! Trefil však jen roztaženého brankáře. Brněnští diváci dávají tváře do dlaní.
     
    21:32
    Václav Kočí (PCE) je potrestán na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:23
    Erat se ač hákován dostal do samostatného úniku z pravé strany. Minul bránu!
     
    19:21
    Radek Dlouhý vybojoval kotouč v rohu kluziště za Růžičkou a v oslabení jej nasměroval na osamoceného Čermáka. Ten zamířil ze dvou metrů mezi nohy Růžičky, ale pardubický gólman scvaknul betony včas.
     
    18:20
    Jan Švrček (KOM) dostává dvouminutový trest za držení hole. Hosté si zahrají přesilovku.
     
    16:01
    Čermák se proháčkoval kolem pravého mantinelu, naservíroval kotouč na volného Erata, jenž sám před Růžičkou prudkou přihrávku promáchl.
     
    15:08
    Žižka nahodil kotouč od modré čáry, Růžička vyrazil a Pospíšilovi, natahujícímu se po dorážce do prázdné brány, hosté zlomili hůl.
     
    14:50
    Aleš Píša (PCE) dostává dvě minuty za hákování Holce.
     
    11:24
    Václav Kočí (PCE) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    9:49
    Sasu Hovi nakonec střídá! Těžko říct, zda je za tím zranění nebo něco jiného. Spíše je to ale tak, že přejel modrou čáru a musí střídat. Za chvíli se tedy do brány vrátí.
     
    9:49
    Pardubice právě vstřelily branku v přesilové hře!
    Jan Starý se rozmýšlel, co provede a najel si od mantinelu až na pravý kruh, odkud otřel svoji ránu švihem o hůl kapitána PETRA KOUKALA. Hovi nemohl na teč nijak dosáhnout. Brněnský brankář pak reklamoval postavení hostujícího hráče v brankoviště, jenže marně. Asistence: Jan Starý.
     
    8:58
    Tomáš Malec (KOM) dostává dvě minuty za hrubost. Tři vteřiny hrají hosté pět na tři.
     
    8:56
    Sičák překřížil pásmo a Somík pálil z levého kruhu z první. Trefil boční síť.
     
    7:01
    Střelou zakončil pardubické útočení Elkins. Následně jde Kometa do čtyř hráčů - na ledě jich totiž bylo přespříliš. Trest odsedí Tomáš Pospíšil.
     
    4:37
    Čermák využil dobrého forčekingu Jankoviče. Z pravého kruhu vyprášil vyrážečku Růžičky. Chvíli po něm vznikla před brankářem Pardubic mela, ale Erat ani Čermák s dorážkou neuspěli.
     
    2:53
    Valach nejprve pálil od modré a puk skončil Růžičkovi na betonu. Pak se brněnský bek ocitl v přečíslení tři na jednoho, když na led skočil z trestné lavice Bartek. S trochou štěstí tečoval střelu kanonýra Barteka mimo bránu Hoviho.
     
    0:40
    Martin Bartek (PCE) dostává dvě minuty za zdržování hry.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 58. Svoboda Jar. (Zohorna H., Svoboda Jak.) - 10. Koukal (Starý), 35. Bartek (Elkins), 44. Bartek (Somík), 54. Starý (Nakládal)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Švrček, Žižka, Kempný, Bičánek, Valach, Malec, Ostrčil - Pospíšil, Hruška, Švaňhal - Erat, Čermák, Hubáček (C) - Svoboda Jaroslav, Holec, Dlouhý - Zohorna, Koreis, Svoboda Jakub, Jankovič.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) - Píša, Kolář II., Sičák, Kočí, Benák, Borer, Nakládal - Kolář, Koukal (C), Starý - Bartek, Elkins, Somík - Sim, Zohorna, Rákos - Kousal, Radil, Buchtele.

    Rozhodčí: Trombík, Polák - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 6772
    bahis siteleri