SHK Mustangové – Studénka Sledge 7:2 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Draci Kolín 0:1 (kon.) | Karlovy Vary – Č.Budějovice 8:0 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
Motor sledge České Budějovice
Neděle 02.10.2011, 13:00 • ZS Ostrov • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:38
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BERGER ukázal svému neúspěšnému spoluhráči, jak se dávají góly. Z levého kruhu zvýšil už na 8:0. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    43:05
    Jeřábek zcela sám před Havelkou zaváhal a netrefil branku.
     
    40:13
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Po pěkné kombinaci byl na levém křídle sám DINO ČOLIČ a po krátkém zpracování i s Havelkovou tečí zvýšil na 7:0. Asistence: Jiří Berger, Miroslav Hrbek.
     
    37:20
    Tomáš Podhradský vyloučen na dvě minuty za držení. Přesilovka pro domácí.
     
    37:20
    V karlovarském přečíslení ještě hledal Jiří Berger Očenáška, ten ale z těsné blízkosti nedal. Zároveň se však bude na straně hostů vylučovat.
     
    36:13
    Pěknou šanci hostů vychytal Mach. Zpoza branky našel Rumplík Podhradského, ten ale nepřekonal obra v domácí brance.
     
    28:45
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Trochu neurovnaný boj o puk razantně ukončil JIŘÍ BERGER, který se opřel na pravém kruhu do kotouče a střelou, která "sedla", nedal Havelkovi nárok zasáhnout. Asistence: Luboš Nejedlý.
     
    25:15
    Zakázané uvolnění po obrovské šanci domácích. J. Berger najížděl sám na Havelku, který se zaskvěl svou lapačkou a maskou vyrazil i Očenáškovu dorážku ze druhé vlny. Skvělé zákroky budějovického gólmana!
     
    15:41
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Jak domácí zakončili první třetinu, tak začali druhou. I když teď měl MIROSLAV HRBEK docela štěstí, že jeho nahození z levého kruhu tečoval někdo z hostí až za nešťastného Havelku. Bez asistence.
     
    14:17
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Brankostroj pokračuje. Až před Havelku si nabruslil MIROSLAV HRBEK a zavěsil do horní poloviny branky. Asistence: Jiří Forgo, Jiří Berger.
     
    13:17
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Najednou se zrodil karlovarský trhák a po pěkné přihrávce J. Bergera a ještě povedenější střele JIŘÍHO FORGA pod víko je to už 3:0. Asistence: Jiří Berger.
     
    12:46
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Tentokrát dlouhá přihrávka vyšla, JIŘÍ BERGER přetlačil v souboji Kalinu a mezi rukou a tělem brankáře Havelky zvýšil na 2:0. Asistence: Jiří Forgo.
     
    10:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Zodpovědnost vzal na sebe JIŘÍ BERGER a po sólovém průjezdu obranou zavěsil úvodní gól. Bez asistence.
     
    9:41
    Nejedlý zavařil Hrbkovi zpětnou přihrávkou u vlastní branky a byla z toho zatím největší šance Budějovic. Hrbek ztratil puk před Machem a Rumplík bez váhání prověřil brankářovu vyrážečku.
     
    7:45
    Hrbek přesprintoval soupeře a z rohu našel před Havelkou zcela osamoceného Čoliče. Ten ale netrefil pořádně puk v jasné pozici.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 11. J. Berger, 13. J. Berger (Jeřábek), 14. Forgo (J. Berger), 15. Hrbek (Forgo, J. Berger), 16. Hrbek, 29. J. Berger (Nejedlý), 41. Čolič (J. Berger, Hrbek), 44. J. Berger (Hrbek)


    SKV Sharks Karlovy Vary: B. Mach (Korec) - J. Berger, Hrbek, Jeřábek, Nejedlý, Janko, Forgo, Očenášek, T. Berger
    Motor sledge České Budějovice: Havelka - Klíma, Kalina, Podhradský, Kočnar, Rumplík, Čupera

    Rozhodčí: Schopf, Hanák
    bahis siteleri