Vsetín – Opava 5:2 (kon.) | Přerov – Karviná (Baník) 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Prostějov 1:0 (kon.)
Uh. Hradiště – Havířov 2:7 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 1:5 (kon.) | Bílina – Řisuty 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Klášterec nO 6:2 (kon.) | Kobra – Děčín 6:4 (kon.) | Lev Benešov – Klatovy 2:5 (kon.)
Milevsko – Sokolov 4:5 (po pr.) | Trutnov – Chotěboř 3:2 (kon.) | Pelhřimov – Technika Brno 5:4 (po s.n.)
Žďár n/S – Břeclav 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Jindř. Hradec 5:4 (po pr.) | Kutná Hora – Kolín 0:7 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
HK Nový Jičín
Středa 12.10.2011, 18:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    52:33
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovku opět rychle využívají. Štěpjak poslal puk před branku na MARIANA SKALOŠE, který střelou pod víko nedal Gleichovi žádnou šanci. Byli jsme navíc svědky hattricku. Asistence: Martin Štěpjak.
     
    44:10
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A hosté utíkají již na rozdíl tří branek. Zedník našel zadovkou před Gleichem zcela volného MARIANA SKALOŠE, který zavěsil pod horní tyč. Otázkou zůstává, kde opět byla porubská obrana. Asistence: Pavel Zedník, Petr Macháček.
     
    39:16
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A také hosté využívají přesilovou hru, opět po hrubé chybě domácí defenzívy. Macháčkovu střelu ještě stačil Gleich výborně zneškodnit, následně se dostal touš k úplně volnému MARTINU ŠTĚPJAKOVI a ten se do prázdné klece nemohl mýlit. Asistence: Petr Macháček, Marian Skaloš.
     
    29:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Poruba dostává do zápasu! V přesilové hře na modré napřáhl Mintěl a před Chvostkem dokázal kotouč šikovně tečovat JAN MATĚJNÝ. Asistence: Martin Mintěl, Rostislav Vaněk.
     
    23:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Vypadá to tak, že ani na šestý pokus se Poruba nedočká domácího vítězství. Opět do v obraně zaskřípalo, když Macháček našel za obranou najetého MARIANA SKALOŠE. Ten se dostal až před Gleicha a k tyči přesně zakončil. Asistence: Petr Macháček, Martin Štěpjak.
     
    15:56
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za svou aktivitu. O jejich vedoucí trefu se postaral, po velké chybě zadních řad Poruby, kapitán PETR MACHÁČEK. Vše navíc bylo v signalizované výhodě. Bez asistence.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 30. Matějný (Mintěl, Vaněk) - 16. Macháček, 24. Skaloš (Macháček, Štěpjak), 40. Štěpjak (Macháček, Skaloš), 45. Skaloš (Zedník, Macháček), 53. Skaloš (Štěpjak)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) - Wolf, Hruzík, Chajretdinov, Vnenk, Šindelář, Mintěl, Piskura - Pavlačka, Kalina, Zuber, Vaněk, Matějný, Kotásek, Badžo, Krayzel, Zdráhal, Galgonek, Chaloupka, Bartošek, Šimkovič.
    HK Nový Jičín: Chvostek (Kozák) - Toman, Andrýsek, Pelikán, Brynecký, Skaloš, Horák, Hruška, Tomášek, Macháček, Gebauer, Štěpjak, Pargáč, Slavík, Gulda, Zedník, Chvostek, Uhlár.

    Rozhodčí: Fiala - Mikler, Mrákava
    bahis siteleri