Třinec – Pardubice 3:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Zlín – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kladno – Plzeň 2:3 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:6 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:9 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 14.10.2011, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácí to zkouší v pěti proti čtyřem.
     
    58:19
    Oboustranné vyloučení. Dvě minuty pro Straku za krosček a dvě pro Procházku taky za krosček.
     
    50:12
    Patera z rohu nahrál na Hlaváče a jestliže Svoboda možná podcenil střelu Tomana, tak tentokráte udržel Plzeň ve vedení výborným zákrokem.
     
    49:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se vrací do zápasu. Kalla z rohu kluziště oslovil MILANA TOMANA, který konečně vypálil tvrdě a jeho rána prošla až za Svobodu. Asistence: Jaroslav Kalla, Michal Dragoun.
     
    45:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Straka se dostal s pukem za branku a poté přihrál na bližší tyč na JANA KOVÁŘE, který dává Plzni dvoubrankové vedení. Brance předcházel nejspíš faul Kováře, leč rozhodčí neodpískali a hosté jdou do vedení o dvě branky. Asistence: Martin Straka.
     
    42:04
    Kladno v oslabení ujelo do přečíslení, které překazil sekáním Jiří Marušák a dostává dvě minuty.
     
    41:07
    Michal Dragoun (KLA) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    40:19
    Cikánek hned v úvodu podržel Kladno při brejku dva na jednoho, kdy Kovář adresoval nahrávku Strakovi, ten tlačil puk tak vysoko, jak to jen šlo, ale kladenský brankář se zaskvěl.
     
    35:21
    Vítězslav Bílek (KLA) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    29:47
    Šanci na probuzení dostávají domácí. Dvě minuty za sekání dostává Tomáš Horna (PLZ).
     
    26:43
    Nedbalost Kladna v bránění znovu málem Plzeň využila, když Hlinka předložil před branku na Lva, který trefil horní tyč! Domácí trenéři si vyžádali oddechový čas.
     
    25:41
    Straka vysunul Kováře, který nadvakrát nepřekonal Cikánka!
     
    23:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí už poněkolikáté nepohlídali hráče, který si sjížděl před branku. Hosté tuto variantu zkusili znova a po nahrávce od Straky vymetl pravý horní růžek branky RADEK DUDA. Asistence: Martin Straka, Jan Kovář.
     
    18:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli tlak do brankoviště, který pramení v branku! V rohu kluziště domácí hezky vykombinovali. Bickovu střelu srazil obránce k Tomanovi, jehož ránu ještě vyrazil Svoboda, ale jen k Paterovi. Kladenský kapitán vrátil puk před branku a JAN HLAVÁČ ukázal nejvíce důrazu a dostal puk za branku. Asistence: Pavel Patera, Milan Toman.
     
    14:22
    Milan Toman dostává dvě minuty za hákování.
     
    10:52
    Kalla zachytil na modré puk ze vzduchu, dostal se za Marušáka a ten ho poté jen fauloval. První přesilovka pro Kladno, dvě minuty za držení.
     
    09:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Individuálně akce hostů slaví úspěch! TOMÁŠ PITULE přejel přes modrou, vystřelil a následně Cikánkem vyražený pokus sám dojel a usměrnil ho za kladenského brankáře! Asistence: Robert Schnabel.
     
    07:23
    Znovu Hlinka byl mezi kruhy sám a jeho pokus se odrazil tuším až od tyčky!
     
    04:15
    Domácí nejprve ve velké šanci nezpracovali puk a vzápětí se Hlinka řítil sám na Cikánka. Kotouč se mu ale svezl z hole a Hlinka branku netrefil!
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 19. Hlaváč (Patera, Toman), 50. Toman (Kalla, Dragoun) - 10. Pitule (Schnabel), 24. Duda (Straka, Kovář), 46. Kovář (Straka)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Chábera) - Drtina, Lepine, Toman, David Růžička, Procházka, Piskáček, Diviš - Bicek, Patera, Hlaváč - Kalla, Dragoun, Hovorka - Bílek, Melka, Kuchler - Valský, Knotek, Kafka - Eberle.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) - Schnabel, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Marušák, Dan Růžička - Mrňa, Vostřák, Kratěna, Straka, Lev, Kovář, Pitule, Dvořák, Duda, Horna, Hlinka, Johnson, Heřman.

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler - Bádal, Bejček
    bahis siteleri