Spišská N. Ves – Trebišov 3:1 (kon.) | Trnava – Púchov 3:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Senica 7:1 (kon.) | Piešťany – Pov. Bystrica 5:4 (kon.) | Detva – Bardejov 3:2 (po s.n.)
konec
HK Gladiators Trnava
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
HK Púchov
sk Pátek 04.11.2011, 17:00 • Zimný štadión mesta Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Trnava napokon dokázala otočiť nepriaznivé skóre dvoma zlepenými gólmi a po dlhom čase doma udržala všetky tri body. (19:10:35)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Z prehusteného priestoru sa puk dostal na modrú Richterovi, ktorého strela preletela na zadný mantinel.
     
    59:22
    Napokon zakázané uvoľnenie domácich, a Lukáš Zubo sa otvorene pýta striedačky "Idem dole?". Púchov si berie oddychový čas a brankár predsa len ostáva so svojim tímom.
     
    59:14
    Juríček poslal puk na útočnú modrú, ušiel ale do rohu, Zubo povykorčuľoval z brány, no na kruhu sa zastavil a zneistel.
     
    58:19
    Puk pred pripraveného Zuba doviezol Horský, jeho strelu ešte brankár vyrazil, dorážku z ľavého kruhu si už pokryl a prerušuje hru.
     
    57:06
    Chuť Gráčikovi nechýbala, hnal sa za pukom ktorý dokorčuľovával Richter. Poplašene sa snažil získať ho, pokoj obrancu hostí bol úspešnejší.
     
    56:21
    Poláček vyskočil a zachytil prihrávku vzduchom, posiela na Barčáka, ktorý len nahadzuje o mantinel a Trnava strieda.
     
    55:37
    Trnava dala gól!
    Zubo nešťastný leží v bránkovisku, nedokázal si puk podržať a z niekoľkonásobnej dorážky ho prekonal MARTIN HLAVNA. Asistencie Dalimír Jančovič a Martin Čunderlík.
     
    54:55
    Trnava dala gól!
    Strelu od modrej ešte Zubo usmernil na zadný mantinel, kde si ale na puk počkal Čavrk. Keď videl, že sám cez pripraveného Zuba popri tyčke šancu nemá, poslal prihrávku medzi kruhy, a odtiaľ sa z prvej nemýlil MILAN GRMAN. Asistencia Anton Čavrk.
     
    54:41
    Poláček vyslal na Zemka ďalekonosný pozdrav a hneď bol zvalcovaný. Trnava aspoň získala pásmo.
     
    53:46
    Subtílny Juríček dostal puk do stredného pásma a skúsil to sám.
     
    52:30
    Jančovič si nenechal vziať puk, od mantinelu prekorčuľoval medzi kruhy a skúsil ohroziť Zuba. Ten si na puk nesiahol, no strela mierila mierne mimo. Dorážky už brankár riešiť nemusel.
     
    51:37
    Púchov dal gól!
    Bajtala vyslal puk do jazdy na ľavé krídlo DANIELOVI BEDNÁRIKOVI, ktorý proti Stachovi blafákom ešte neuspel, z dorážky sa mu to už ale podarilo! Bez asistencie.
     
    51:10
    Bajtala pred Stachom čaká na svoju príležitosť, ktorá sa vyskytla po strele z ľavého kruhu. Stráži si ho však Čunderlík, a prirútil sa na pomoc aj Grman.
     
    50:39
    Hlavna v brejku, nedokázal ale zakončiť a ešte sa aj potkol o Zuba a končí na zadnom mantineli.
     
    49:53
    Pred bránou Čavrk a Gráčik, po strele od modrej prvý menovaný len posunul korčuľami a Gráčik bol schopný v pohybe len nedôrazne štuchnúť do puku, ktorý tak minul odkrytý priestor brány.
     
    49:23
    Obojstranné vylúčenie po potýčke pred bránou. Trnava - Marek Horský, Púchov - Marek Zalčík, obaja dve minúty za hrubosť.
     
    48:36
    Vylúčenie Púchov, Ivo Celar, dve minúty za podrazenie.
     
    48:20
    Trnava dala gól!
    Vytúžené vyrovnanie je na svete, strela od modrej vletela Zubovi do siete takou silou, až sa vyrazila von. O presilovkový gól sa postaral MARTIN ČUNDERLÍK. Asistencie Tibor Schneider a Filip Šimka.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Peter Karell

    Branky a nahrávky: 49. Čunderlík (Schneider, Šimka), 55. Grman (Čavrk), 56. Hlavna (Jančovič, Čunderlík) - 18. Bednárik (Bajtala, Ludvig), 52. Bednárik


    HK Gladiators Trnava: Marek Stacho - Filip Šimka, Tibor Schneider, Jozef Reho, Marián Haršáni, Patrik Hano, Pavol Poláček - Milan Grman, Martin Čunderlík, Martin Hlavna - Marek Mertel, Marek Horský, Rastislav Barčák - Ján Bohunický, Dávid Schmidt, Anton Čavrk - Dalimír Jančovič, Andrej Gráčik, Michal Duran.
    HK Púchov: Lukáš Zubo - Juraj Tichý, Michal Vereš, Marek Rcihter, Jozef Dráb, Marek Zalčík, Ivo Celar, Matej Faktor, Ján Kováčik - Patrik Jarab, Mário Potoček, Martin Juríček - Tomáš Bajtala, Jozef Kohút, Daniel Bednárik - Mário Kelemen, Robert Ludvig, Jozef Pavlovič - Lukáš Zemko, Matej Sušanin, Peter Kudlej.

    Rozhodčí: Mi. Adamec - Ferkodič, M. Novák
    bahis siteleri