Šumperk – Olomouc 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Benátky n/J – Písek 3:2 (kon.) | Most – Jihlava 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 3:2 (po pr.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (3:1, 0:2, 0:0 - 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 19.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Bojovníci z Kotliny si naprosto zbytečně připravili perné chvilky v závěru základní hrací doby. Musil (HBR) zasáhl protihráče do obličeje vysokou holí v rohu útočného pásma a zaslouženě dostal 2 minuty.
     
    51:29
    Na lavici hanby míří za hákování Rangl (TRE).
     
    49:16
    Na trestnou lavici usedá Stehlík (HBR) za vysokou hůl. Utkání sleduje 1453 fanoušků.
     
    41:26
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru 5 na 4. Za katr sudí vykazuje Heřmana (TRE) na 2 minuty za podražení.
     
    38:23
    Rytnauer hledal křížnou nahrávkou před bránu sjíždějícího Polodnu, ale nepřesně. Z brejku pálil mezi kruhy přibyl, jen do Laitinenových betonů. Šenkeřík (HBR) dostal 2 minuty za hákování.
     
    27:57
    Meidl (HBR) a to přehnal s důrazem v útočném pásmu a dostává 2 minuty za podražení. V ponechané výhodě pálil z mezikruží Čech, ale střílel nad horní tyčku.
     
    25:13
    Poměr sil na ledě se nám vyrovná. Hosté špatně vystřídali a hráli v šesti. Na trestnou lavici usedá Vondráček (TRE), který odpyká dvě trestné minuty.
     
    23:53
    Hosté si teď rychle vyměňovali puk v Laitinenově blízkosti a pořádně zamotali brodským bekům hlavy. Na trestnou lavici usedá za držení protihráče Štěpánek (HBR).
     
    15:38
    Rebelové si teď notně zkomplikovali situaci. Na trestnou lavici usedá Švaňhal (HBR) za podražení. Domácí se budou bránit ve třech proti čtyřem, za 21 sekund se vrátí vyloučený Havlíček na led.
     
    15:23
    Na lavici hanby je vykázán za hákování Rytnauer (HBR).
     
    13:59
    Na trestnou lavici sudí vykázali Havlíček (TRE), jenž se provinil proti hokejovým pravidlům.
     
    9:48
    Třebíč se nahrnula do ofenzivního postavení a vše končí nedovoleným zákrokem Rebelů. Voj. Němec (HBR) se provinil nedovoleným bráněním.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Meidl (Voj. Němec, Semorád), 4. Meidl, 13. Musil (Stehlík) - 17. Rangl (Čech), 33. Burian (Havlíček), 39. Kania (Havlíček), ?. Havlíček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Sláma (A), Valenta, Brož, Kania, Rangl, Dietz, Kovalský - Vondráček, Havel, Dočekal, Havlíček, Kaut, Heřman, Fořt, Čech (C), Laš (A), Burian, Vítek, Přibyl.

    Rozhodčí: Petr Přikryl - Jiří Chocholouš, Daniel Reich.

    Diváci: 1453
    bahis siteleri