Šumperk – Olomouc 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Benátky n/J – Písek 3:2 (kon.) | Most – Jihlava 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 3:2 (po pr.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (3:1, 0:2, 0:0 - 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 19.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    O vítězství Třebíče rozhoduje vítězným nájezdem ONDŘEJ HAVLÍČEK! Bez asistence.
     
    Laš (TRE) vydařeným blafákem do bekhendu překonává brankáře Laitinena - 0:2!
     
    Havlíček (TRE) si rozhýbal gólmana Laitinena a bekhendem skóruje k tyčce - 0:1!
     
    63:30
    Pavlík mazanou zpětnou nahrávkou uvolnil na levé křídlo najíždějícího Komu, který ukázal dobrou hokejovou techniku. Zbavil se totiž kličkou protihráčů, dostal se až mezi kruhy a vypálil těsně vedle!
     
    62:27
    Kostourek se šikovnou zpětnou kličkou zbavil v pravém kruhu protihráčů a adresoval přesný pas do jízdy osamocenému Šenkeříkovi, který si sjel až přede branku a zblízka trestuhodně trefil uprostřed brankoviště nastavenou Hrubcovu náruč!
     
    57:52
    Bojovníci z Kotliny si naprosto zbytečně připravili perné chvilky v závěru základní hrací doby. Musil (HBR) zasáhl protihráče do obličeje vysokou holí v rohu útočného pásma a zaslouženě dostal 2 minuty.
     
    51:29
    Na lavici hanby míří za hákování Rangl (TRE).
     
    49:16
    Na trestnou lavici usedá Stehlík (HBR) za vysokou hůl. Utkání sleduje 1453 fanoušků.
     
    46:45
    Na druhé straně ledové plochy o sobě dal důrazně vědět útočník Vondráček, jehož projektil z levého kruhu letěl jen těsně nad horní tyčku gólmana Laitinena!
     
    44:55
    Polodna měl skvělou příležitost vrátit Rebelům ztracené vedené, jenže zblízka nasměroval svou bekhendovou střelu jen nad horní Hrubcovu tyčku!
     
    41:26
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru 5 na 4. Za katr sudí vykazuje Heřmana (TRE) na 2 minuty za podražení.
     
    38:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno, Třebíč přesilovku využívá! Po přiťuknutí Ondřeje Havlíčka vypálil z mezikruží JAKUB KANIA a rychlou střelou propálil gólmana Laitinena! Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    38:23
    Rytnauer hledal křížnou nahrávkou před bránu sjíždějícího Polodnu, ale nepřesně. Z brejku pálil mezi kruhy přibyl, jen do Laitinenových betonů. Šenkeřík (HBR) dostal 2 minuty za hákování.
     
    37:25
    Havlíček našel zpoza branky volného Heřmana, který v ideální palebné pozici po ledě bez přípravy střílel. Gólman Laitinen prokázal rychlé betony, jimiž na poslední chvíli vykopl puk, který směřoval za brankovou čáru!
     
    37:04
    Semorád si narazil při protiútoku s Meidlem, který mu vrátil puk do předbrankového prostoru. Ale jeho spoluhráč nezachytil rychle letící puk a z šance nebylo nakonec nic!
     
    32:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se nastěhovali do útočného pásma a snižují na nejtěsnější rozdíl! Gólman Laitinen měl pnou výstroj práce. Nejdříve si poradil s nepříjemnou ranou od modré čáry betony a vyrazil i dorážku Ondřeje Havlíčka z levé strany. Puk se ale následně dostal k VILÉMU BURIANOVI, který obkroužil bránu a trefil se přesně do bližšího horního rohu nad Laitinenovo rameno! Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    27:57
    Meidl (HBR) a to přehnal s důrazem v útočném pásmu a dostává 2 minuty za podražení. V ponechané výhodě pálil z mezikruží Čech, ale střílel nad horní tyčku.
     
    25:13
    Poměr sil na ledě se nám vyrovná. Hosté špatně vystřídali a hráli v šesti. Na trestnou lavici usedá Vondráček (TRE), který odpyká dvě trestné minuty.
     
    23:53
    Hosté si teď rychle vyměňovali puk v Laitinenově blízkosti a pořádně zamotali brodským bekům hlavy. Na trestnou lavici usedá za držení protihráče Štěpánek (HBR).
     
    22:20
    Zábranský napadal rozehrávku třebíčských beků a zmocnil se puku. Zpoza brány našel volného Fidlera, ale ten nezkrotil poskakující kotouč!
     
    17:22
    Gólman Hrubec se tentokrát vytáhl, když si jej Voj. Němec zkoušel rozpohybovat a zakončit k tyčce, jenže mladý muž s maskou se rychle přemístil a utěsnil tento prostor!
     
    17:22
    Voj. Němec byl faulován v předbrankovém prostoru a sudí znovu nařídil trestné střílení!
     
    16:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Domácí si vybrali svou první slabší chvilku a Třebíč jí hned využívá ve svůj prospěch! Po přiťuknutí Martina Čecha napřáhl na modré čáře DAVID RANGL a trefil se přesně mezi Laitinenovy betony! Asistence: Martin Čech.
     
    15:38
    Rebelové si teď notně zkomplikovali situaci. Na trestnou lavici usedá Švaňhal (HBR) za podražení. Domácí se budou bránit ve třech proti čtyřem, za 21 sekund se vrátí vyloučený Havlíček na led.
     
    15:23
    Na lavici hanby je vykázán za hákování Rytnauer (HBR).
     
    13:59
    Na trestnou lavici sudí vykázali Havlíček (TRE), jenž se provinil proti hokejovým pravidlům.
     
    13:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nakonec ukořistili puk a zvyšují už na 3:0, hosté si berou oddechový čas! Ondřej Stehlík předložil pěknou nahrávku z pravé strany do jízdy PAVLU MUSILOVI, jemuž dýchal na záda protihráč, ale mladý forvard nezazmatkoval, sjel si až před bránu a zblízka po ledě poslal puk přesně k levé Hrubcově tyčce! Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    9:48
    Třebíč se nahrnula do ofenzivního postavení a vše končí nedovoleným zákrokem Rebelů. Voj. Němec (HBR) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    9:30
    Voj. Němec tvrdě vypálil z levého kruhu a trefil betony gólmana Hrubce, od nichž se puk ještě odrazil k Semorádovi, ale ten tím byl zřejmě zaskočen a zblízka netrefil ideálně puk!
     
    3:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Faulovaný VÁCLAV MEIDL nic většího nevymýšlel, najel si do předbrankového prostoru a zblízka polovysokou střelou obstřelil brankáře Hrubce! Bez asistence.
     
    3:52
    Dietz zastavil v předbrankovém prostoru osamoceného Meidla v gólové pozici, sudí nařizuje trestné střílení!
     
    3:00
    Horáci se usídlili v Laitinenovy blízkosti a nebezpečně zahrozili. Kaut obkroužil bránu a zkoušel zasunout puk k přední tyčce. Brankář Laitinen se rychle přemístil a puk na poslední chvíli zachytil před brankovou čarou!
     
    1:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové odrazili útok soupeře a z rychlého protiútoku otevřeli gólový účet zápasu! Kotouč putoval od Jana Semoráda k Vojtěchu Němcovi, který vypálil z levé strany a VÁCLAVU MEIDLOVI už jen stačilo jemně tečovat zblízka puk za záda bezmocného gólmana Hrubce! Asistence: Vojtěch Němec, Jan Semorád.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Meidl (Voj. Němec, Semorád), 4. Meidl, 13. Musil (Stehlík) - 17. Rangl (Čech), 33. Burian (Havlíček), 39. Kania (Havlíček), ?. Havlíček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Sláma (A), Valenta, Brož, Kania, Rangl, Dietz, Kovalský - Vondráček, Havel, Dočekal, Havlíček, Kaut, Heřman, Fořt, Čech (C), Laš (A), Burian, Vítek, Přibyl.

    Rozhodčí: Petr Přikryl - Jiří Chocholouš, Daniel Reich.

    Diváci: 1453
    bahis siteleri