Frýdek-M. – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Havířov – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:2 (kon.)
Milevsko – Řisuty 4:5 (po pr.) | Lev Benešov – Sokolov 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Kolín 5:1 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 0:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:1 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 6:1 (kon.)
Uh. Hradiště – Nový Jičín 4:3 (po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Sobota 19.11.2011, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    50:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A za mírné polevení jsou domácí potrestáni. Po spolupráci se Čtvrtečkou dostal kodouč do sítě PETR JAVÚREK. Asistence: Čtvrtečka.
     
    43:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A teď už se se šetřením času Drtiči nespokojili a v oslabení rovnou navyšují skóre. Mezi obránci hostů se prosmýkl JAKUB SAJDL, obkroužil branku a u pravé tyče Brázdilovy branky protlačil kotouč za čáru. Bez asistence.
     
    38:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí si teď dělají doslova co chtějí a přidávají další branku. Hollý se prodral podél mantinelu, přihrál do mezikruží MICHALU HOZOVI, který nestřílel hned, ale ještě akci vyšperkoval přesně provedeným blafákem, po kterém zasunul puk po ledě do branky. Asistence: Hollý, Fiedler.
     
    37:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je tu branka v oslabení. JAKUB SAJDL se přes nepozornou obranu hostů dostal sám před Brázdila, kterého překonal blafákem do bekhendu. Asistence: Špok.
     
    29:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči trestají nedůsledné vyhození hostů. Puk zachytil Jurásek, přihrál na kruh Pešovi, který vypálil. Brázdil tuto střelu ještě vyrazil, ale na dorážku osamoceného BRANISLAVA REHUŠE již neměl. Asistence: Peš, Jurásek.
     
    11:47
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí jdou díky zvýšené aktivitě do vedení. Hodonín vyrazil do protiútoku, Hlavačka na útočné modré předal rozjetému Juráskovi. Už to vypadalo, že ZDENĚK JURÁSEK akci zbrzdil, ale nejproduktivnější hráč Hodonína si zkušeně najel do mezikruží a střelou do šibenice nedal Brázdilovi šanci. Asistence: Hlavačka.

    Václav Urubek

    Branky a nahrávky: 12. Jurásek (Hlavačka), 30. Rehuš (Peš, Jurásek), 38. Sajdl (Špok), 39. Hoza (Hollý, Fiedler), 44. Sajdl - 51. Javůrek (Čtvrtečka)


    SHK Drtiči Hodonín: Peksa(Šenk) - Okuliar, Skočovský, Pokorný, Svoboda, Komárek, Hlavačka, Miklík - Hoza, Nesrsta, Rehuš, Fiedler, Špok, Peš, Sajdl, Jurásek, Kuba, Barták, Hollý
    SC Marimex Kolín: Brázdil(Hermann) - Nedbal, Procházka, Barták, Pácal, Pýcha, Rychter, Minarčík, Kubát, Cérk, Skokan, Herwig, Hanzl, Meizr, Ježek, Hloušek, Čtvrtečka ,Javůrek, Vágner
    bahis siteleri