Chrudim – Skuteč 8:0 (kon.)
konec
HC Chrudim
8:0 (0:0, 6:0, 2:0)
HC Skuteč
Čtvrtek 24.11.2011, 19:00 • Zimní stadion Chrudim • Krajská liga mužů
Partner:
     
    54:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se po obléhání soupeřovy branky opět dočkali! Sám zůstal před klecí TOMÁŠ LANGR a pod vyrážečkou procpal puk za Šimkova záda - 8:0! Asistence: Ugo Dobiáš.
     
    49:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sedmou branku Chrudimi přidává po pěkné samostatné akci UGO DOBIÁŠ - 7:0! Bez asistence.
     
    39:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A vzápětí brankostroj pokračuje! Trochu náhodná akce na jeden dotek, kdy se střela od modré čáry odrazila na čepel Bartoníčka, který ještě přihrál na MARKA DVOŘÁKA a ten jen nastavil hůl před prázdnou brankou - 6:0! Asistence: Petr Bartoníček.
     
    38:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je to pátý gól v síti Skutče! V rohu kooperoval s kotoučem Závodník, rozhodl se pro přihrávku na kruhy, kde stál osamocený JIŘÍ POLÁK a ten zvyšuje na pětibrankový rozdíl - 5:0! Asistence: Radek Závodník.
     
    37:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A ta přichází! Po zmatku, kdy se kotouč motal mezi nohama obránců, PETR BARTONÍČEK si ho našel a přesnou střelou propálil Šimka - 4:0! Bez asistence.
     
    28:09
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A Chrudim je nyní na ledě pánem! Po chvíli kroužení v útočném pásmu se puk dostal k JANU ONDRÁČKOVI, který přesnou ranou do růžku přidal třetí gól Orlic - 3:0! Asistence: David Holub a Jiří Polák.
     
    26:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je pochopitelné, že nyní se domácím hraje o mnoho lépe. Na pravém mantinelu zůstal úplně osamocený ZDENĚK FORMÁNEK, sjel si do středu a střelou mezi betony zvyšuje na 2:0! Bez asistence.
     
    23:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a může z nich spadnout deka! Na kruzích zůstal chvíli osamocen MAREK DVOŘÁK a přesnou střelou k pravé tyči otevírá skóre dnešního zápasu - 1:0! Asistence: Dušan Schweinfurter a Petr Bartoníček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 24. Dvořák (Schweinfurter, Bartoníček), 27. Formánek, 29. Ondráček (Holub, Polák), 38. Bartoníček, 39. Polák (Závodník), 40. Dvořák (Bartoníček), 50. Dobiáš, 55. Langr (Dobiáš)


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Budínský, Seidler, Dvořák, Rabas, Závodník, Langr, Mládek, Novotný, Ondráček, Schweinfurter, Tesner, Hudec, Formánek, Dobiáš, Bartoníček, Cvrček, Janoušek, Polák, Holub, Stupavský
    HC Skuteč: Šimek (Němec) - Kusý, Hladík, Sliacký, Herynek, Komárek D., Tocháček, Ptáček, Waserbauer, Kluson, Sládek, Komárek F., Štursa

    Rozhodčí: Kobr - Buček, Huryta
    bahis siteleri