Chomutov – Liberec 8:0 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po s.n.)
Třinec – Znojmo 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 5:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Kladno 0:3 (kon.) | Slavia – Motor ČB 5:8 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (0:1, 2:2, 3:0)
Berani Zlín
Sobota 26.11.2011, 13:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:04
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto! Po Dujsíkově přízemní střele se k puku dostal Zemánek, přiťukl ho BRANISLAVU JANKOVIČOVI a ten z brankoviště dorážel do prázdné branky. Asistence: Jiří Zemánek.
     
    54:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno jde poprvé v utkání do vedení. ADAM ZBOŘIL vybojoval v obranné třetině puk a vydal se bleskem směrem na Zavadilovu branku. Tváři v tvář gólmanovi Zlína nic nevymýšlel, napřáhl a málem protrhl síť v brance. Branka padla v oslabení. Bez asistence.
     
    42:52
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí vyrovnávají. Koukal centroval od levého mantinelu před Zavadilovu branku. Tam stál PATRIK NOVÁK, který šikovně protečoval puk do branky. Asistence: Štěpán Koukal, Ondřej Dlapa.
     
    37:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nádherná branka Komety ji opět dostává do kontaktu. JAN KÁŇA bleskově projížděl okolo pravého mantinelu a už to vypadalo, že se se ocitl v úhlu, ze kterého může jen přihrávat, odhodlal se ke střele. Tak zapadla přímo pod břevno překvapeného Zavadila. Asistence: Adam Šidák, Vlastimil Bilčík.
     
    32:20
    Zlín právě vstřelil branku!

    Ve stejném momentu, kdy se Podešva vrátil na led, Zlín potřetí udeřil. Zábojníkova bomba od modré trefila jen břevno, od něj se však odrazila na hokejku KRISTIÁNA KUČERY a ten již podruhé v zápase dokázal kotoučem rozvlnit síť. Asistence: Lukáš Zábojník, David Jurík.
     
    27:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nakonec se Kometa prosazuje díky dávce štěstí. Bilčíkovi vůbec nevyšla rána od modré, jenže od mantinelu se odrazila přímo do brankoviště Zlína, kde kotouč prošťoural za Zavadila JAN WASSERBAUER. Asistence: Vlastimil Bilčík.
     
    21:15
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hosté jdou do dvoubrankového trháku. Doležálkovu střelu Barus opět nedokázal chytit, ale jen vyrazit. Kotouč se dostal ke KRISTIÁNU KUČEROVI a ten stále klečícího brankáře Komety propálil. Asistence: Radim Doležálek, Lukáš Zábojník.
     
    15:03
    Zlín právě vstřelil branku!

    Avšak jsou to hosté, kteří z protiútoku otevírají skóre. Kovařík vyslal pas na MICHALA POPELKU, který měl v cestě už jen obránce Šidáka. Dostal se až k brance Brna, tam ho brněnský bek podrazil, ale v pádu dokázal Popelka dostat puk do branky. Asistence: Lubomír Kovařík.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 28. Wasserbauer (Bilčík), 38. Káňa (Šidák, Bilčík), 43. Novák P. (Koukal, Dlapa), 55. Zbořil A., 60. Jankovič (Zemánek) - 16. Popelka (Kovařík), 22. Kučera (Doležálek, Zábojník), 33. Kučera (Zábojník, Jurík)


    HC Kometa Brno: Barus (Zelenka) - Šidák, Dujsík, Peslar, Koukal, Dlapa, Dittrich, Bilčík (C) - Boček, Wasserbauer, Jurák, Novák P., Zemánek, Kozák, Jankovič, Zbořil A., Podešva, Novák J., káňa
    Berani Zlín: Zavadil (Svoboda) - Urbanec, Pelc, Janota, Strojil, Sadil, Zábojník (C) - Kundera, Kovařík, Haloda, Merta, Popelka, Jurík, Janeba, Burša, Sedláček, Hrazdíra, Doležálek, Kučera
    bahis siteleri