Vsetín – Zlín 4:3 (po pr.) | K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Písek 4:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Kladno 4:6 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:7 (kon.)
Plzeň – Sparta 9:1 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 4:10 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:4 (kon.)
Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
IHC Králové Písek
Sobota 26.11.2011, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod předvedl v závěrečném dějství spanilou jízdu a vynikající produktivitu, když nejdříve dokázal vyrovnat a následně překlopil pomyslné misky vah na svou stranu. V závěru si sice situaci zkomplikoval obdrženou brankou při vlastní přesilovce, ale na více se už Písek nezmohl. Rebelové tak vítězí 4:3 a připisují si cenné tři body. Při podávání rukou ještě došlo ke strkanici. Muži zápasu jsou podle serveru onlajny.cz na straně rebelů útočník Martin Osmík, který se jednou trefil a přidal 2 asistence. Za Písek zaslouží pochvalu dvougólový střelec Dominik Vlk. Děkuji vám za pozornost, pro tuto chvíli se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. V 17 hodin pro vás budu komentovat utkání A-Mužstva proti Šumperku. (14:15:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Hosté hrají power-play, ale Rebelové se nedostávají ke kotouči, aby mohli zpečetit trefou do prázdné brány svůj triumf. Naopak, musejí se bránit tlaku Jihočechů.
     
    59:20
    Písek se natlačil do útočného pásma, což je teď pro něj stěžejní, jenže pomohl si za hranicí pravidel. Sudí píská postavení mimo hru, buly ve středním pásmu.
     
    59:05
    Vosyka zavezl puk do útočné pásma, kde však nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Kotouč mají ve své moci hosté a ještě mají poslední šanci na vyrovnání.
     
    58:08
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma, kde drží hru a hledá si cestu o k ohrožení gólmana Mazuch. Jihočeši svádějí souboje se svým sokem především u mantinelů.
     
    57:42
    Písek právě vstřelil branku!

    Tak tohle zaváhání by mohlo ještě havlíčkobrodské barvy mrzet, Písek snižuje v oslabení na nejtěsnější rozdíl! Už po devíti sekundách poslal David Bernad do samostatného úniku DAVIDA CIBOCHA, který tváří v tvář brankáři Jeřábkovi skóroval přesně k tyčce! Asistence: David Bernad.
     
    57:33
    Písek je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledové ploše a dostává 2 trestné minuty. Jeho šance na vyrovnání se tak povážlivě komplikují. Trest odpyká P. Březina (PIS).
     
    57:30
    Hosté teď působí hodně rozpačitým dojmem. Když už se dostanou ke kotouči, na jejich holích je znát nervozita, jež se projevuje občasnými nepřesnosti.
     
    57:02
    Žáček se chvilku po vhazování opřel do puku a tvrdou ranou po ledě prověřil pevnost Jeřábkova betonu, od nějž se odrazil puk do ochranné sítě.
     
    56:50
    Dlouhá a bojovná přetlačovaná v rohu brodského pásma končí nerozhodně, což vyhovuje spíše Jihočechům,. hlavní sudí přerušil hru, buly před Jeřábkovou svatyní.
     
    56:19
    Písek se probil do útočného postavení a při obléhání brodské obrany nebezpečně zahrozil prostřednictvím Indráka, jehož střela z pravého kruhu skončila na pravém Jeřábkovu betonu.
     
    55:20
    Bojovníci z Kotliny velmi dobře zahušťují střed hřiště, kde nenechávají soupeři ani kousek ledu bez boje. Jihočeši se přes tento blok zatím těžko probíjejí.
     
    54:33
    Písek jen vyhodil po zisku kotouče na odpískané zakázané uvolnění, po němž se bude za chvíli vhazovat v kruhu po pravé ruce gólmana Mazucha.
     
    54:15
    Do jednoho z nich se teď probil Němec, který nabral rychlost a sjel si až do dobré palebné pozice nedaleko Mazuchova brankoviště. V tísni ale nedokázal zakončit, hrát mohu hosté.
     
    53:40
    Domácí se teď soustředí především na obranu, přičemž při každé příležitosti zkoušejí přesunout hru do Mazuchovy blízkosti. Vyčkávají hlavně na možnosti k protiútokům.
     
    52:56
    Písek převzal iniciativu do svých rukou i po přesilové hře, ale Rebelové mu značně znepříjemňují bojovnou hrou život. Daří se jim držet puk u mantinelů, kde nepropadají v osobních soubojích.
     
    52:30
    Kotouč má ve své moci havlíčkobrodská obrana a rozehrává zpoza Jeřábkovy brány. Rebelům se oslabení povedlo a ubránili se bez úhony, již jsou kompletní.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Chlubna (Osmík), 46. Hlídek (Osmík), 47. Osmík (Dvořák), 48. Chlubna (Němec) - 7. Vlk (Indrák), 33. Vlk (Reiniš), 58. Ciboch (Bernad)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Vaněček) - Žuček, Dvořák (C), Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček (A), Vala - Vosyka, Osmík, Hlídek, Nováček, Chlubna, Brebera, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Němec (A).
    IHC Králové Písek: Mazuch (Havelka) - Švanda, Banci, Žáček, Horažďovský, Bernad (A), Hanus, Janásek (C) - J. Březina, Schwamberger, Indrák, Ciboch (A), D. Vlk, Dudák, P. Březina, Reiniš, Volf.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Lukáš Budínský, Petr Kotlík.
    bahis siteleri