Vsetín – Zlín 4:3 (po pr.) | K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Písek 4:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Kladno 4:6 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:7 (kon.)
Plzeň – Sparta 9:1 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 4:10 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:4 (kon.)
Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)
Berani Zlín
Sobota 26.11.2011, 11:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:57
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín početní výhodu v samém závěru využívá. Josef Zuzaník nahodil puk od modré, Čepila ho vyrazil nevěda kam a MARTIN KOHOUT kotouč pohotově doklepl do sítě dřív, než jej dostující mladík s maskou nalezl. Asistence: Josef Zuzaník, Lukáš Stodůlka.
     
    51:07
    Vsetín vstřelil branku!
    Na podruhé už se ale vsetínský "Kamil" dočkal. Josef Zuzaník mu od modré předložil krásnou nabídku na teč, KAMIL ŠIAFUTDINOV jí nepohrdl a i s lehkým přispěním tyče usměrnil puk za záda bezmocného Čepily. Asistence: Josef Zuzaník, Martin Kohout.
     
    42:36
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají. Přihrávka zpoza brány se spletitými cestami dostala až na hůl LUKÁŠE STODŮLKY a ten ze tří metrů nekompromisně vymetl levý horní růžek Čepilovy svatyně. Asistence: Matrin Kohout, Tomáš Surý.
     
    30:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nikým nepokrytý DOMINIK MATULA projel s pukem napříč útočným pásmem a poté přesnou střelou na vyrážečku nedal Svobodovi nejmenší šanci. Asistence: Michal Stuchlík.
     
    25:43
    Vsetín vstřelil branku!
    Ve vsetínském KAMILU ŠIAFUTDINOVI se zkrátka ruská škola nezapře. Nádhernou kličkou si vychutnal obránce, prohodil mu puk mezi bruslema a pak, i když v časovém pressu, dokázal ještě zvednou puk na Čepilův beton. Asistence: Robert Neuwirth.
     
    24:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výborně sehraná přesilovka Zlína nakonec přeci jen přináší druhou branku. DOMINIK MATULA na mezikruží naznačil dělovku, místo toho ale vyslal chytrou přízemní střelou zápěstím a puk prošel pod Svobodovou výstrojí do sítě. Asistence: Michal Stuchlík.
     
    19:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    V signalizované výhodě se zlínští mladíci dostávají do vedení. JAKUB TOMIGA prošel s pukem přes celé hřiště, vylákal Svobodu z brány, kterou následně objel a nikým neatakován pohodlně zasunul touš do sítě. Asistence: Michal Stuchlík, Dominik Matula.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 26. Šiafurdinov (Neuwirth), 43. Stodůlka (Kohout, Surý), 52. Šiafutdinov (Zuzaník, Kohout), 61. Stodůlka (Zuzaník, Kohout) - 20. Tomiga (Stuchlík, Matula), 25. Matula (Stuchlík), 31. Matula (Stuchlík)


    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Zuzaník, Neuwirth, hrňa, Svozílek, Ščotka - Zvonek, Surý, Kohout, Stodůlka, Helešic, Kuchařík, Grygar, Šiafutdinov, Hořanský.
    Berani Zlín: Čepila (Hlaváč) - Grygera, Talán, Stuchlík, Hurta, Velčovský, Macharáček, Kužílek - Kratochvíl, Haničinec, Pelánek, Tomiga, Skočík, Zaremba, Matula, Hlaváč M., Dalajka, Mika, Galuška.
    bahis siteleri