Spartak Moskva – Barys 2:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 26.11.2011, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, LUKÁŠ KAŠPAR si dnes připisuje druhý úspěšný zásah. Tentokrát však o poznání jednodušší, v útočném pásmu se dostal k puku a trefil přesně do prázdné branky. Asistence: Brandon Bochenski - 2:4.
     
    56:20
    Ljudyčin dostává dvě minuty za hákování, domácí budou hrát znovu ve čtyřech. Čas na vyrovnání se jím krátí.
     
    53:25
    Domácí nápor bude na dvě minuty utlumen, Spartak totiž bude hrát v oslabení. Bodrov dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    52:10
    Přihrávka Berdnikova doputovala na hůl Hossy, jenž stál sám před brankou soupeře. V nadějné příležitosti ovšem selhal, puk vyslaný z jeho hole rozduněl pouze brankářovy betony.
     
    47:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rázem je to pouze o gól, domácí se dvěma slepenými zásahy přibližují k bodovému zisku. OLEG GUBIN si po rychlém protiútoku sjel na spoluhráčův pas před brankoviště a zakončil neomylně. Asistence: Alexandr Komaristyj - 2:3.
     
    46:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilové hře snižují náskok kazašského protivníka. OLEG PIGANOVIČ se opřel do kotouče na modré čáře a tvrdý projektil umístil přesně k tyči. Asistence: Štefan Růžička, Denis Bodrov.
     
    46:43
    Znovu se vylučuje, tentokrát si proti oslabenému sokovi zahraje Spartak. Žajlauov si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    44:17
    Piganovič se však zanedlouho na trestnou lavici vrací, znovu se provinil hákováním - přesilovka pro Astanu.
     
    42:14
    Spartak měl v oslabení velkou příležitost, po akci Ljudyčina stál před brankovištěm nehlídaný Michael Junkov. Branku soupeře ale trestuhodně přestřelil.
     
    41:27
    Počet sil na ledě se vyrovná, Piganovičovo hákování ocenili rozhodčí dvěma minutami.
     
    40:09
    Dallman podrazil protihráče a dostává dvě minuty. Ruský celek má hned v úvodu závěrečné periody možnost početní převahy.
     
    37:41
    Bodrov se vydal na útočný výlet, s kotoučem přilepeným na čepeli se ze strany natlačil až před hostující brankoviště. Ovšem Glass byl pozorný a černou pryž za brankovou čáru nepustil.
     
    34:12
    Počet sil na ledě se vyrovná, za hákování si jde odpočinout Krasnoslobodcev.
     
    33:46
    Střela Novopašina od modré čáry byla tečovaná, kotouč změnil směr a skončil jen těsně vedle levé šibenice. Spartak měl nyní štěstí.
     
    32:32
    Zanedlouho jde však domácí výběr opět do čtyř, Ljudyčin podrazil Savčenka a odchází na trestnou lavici.
     
    30:21
    Hosté si navíc zahrají přesilovku, za sekání si jde odpočinout Růžička.
     
    28:49
    Astana právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KAŠPAR navyšuje vedení svého celku. Český útočník pálil z vrcholu kruhu k pravé tyči domácí svatyně. Kasutinův zákrok přišel pozdě. Asistence: Kevin Dallman, Konstantin Romanov - 0:3.
     
    21:34
    Poliščuk obdržel menší trest a hosté hrají znovu ve čtyřech.
     
    21:28
    Gubin mohl snížit, ovšem ve velké příležitosti nedokázal doklepnout poskakující kotouč do poloprázdné klece. Spartak si ale zahraje další přesilovku, domácí mají zatím ponechanou výhodu.
     
    19:32
    Savčenko obdržel dvouminutový trest, v závěru první části si zahrají přesilovou hru také domácí hokejisté.
     
    16:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský tým přesilovou hru využívá a vede již o dvě branky! VADIM KRASNOSLOBODCEV pálil z pravého kruhu a jeho střela proklouzla až za brankovou čáru. Kasutin měl zakrytý výhled, před jeho brankovištěm dobře clonil Dawes. Asistence: Dustin Boyd, Jonas Junland - 0:2.
     
    15:33
    Hosté si zahrají druhou přesilovku v zápase, Růžička odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    10:45
    Astana si zahraje první přesilovku v dnešním zápase. Domácí hráli v šesti a dostávají menší trest.
     
    6:02
    Voronin mohl vzápětí vyrovnat. Spartak podnikl první nebezpečnější výpad před soupeřovu klec a domácí forvard pálil z bezprostřední blízkosti. Glass jeho střelu dokázal zneškodnit.
     
    4:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys svoji převahu přetavil ve vedoucí zásah. Žaljuov poslal kotouč na vrcholu kruhu, kde číhal neobsazený JONAS JUNLAND a bekhendem trefil přesně. Asistence: Žaljauov - 0:1.
     
    3:46
    Hosté jsou zatím bezesporu aktivnější, Kreps měl na své holi úvodní branku zápasu. Z mezikruží ovšem mířil pouze do betonů brankáře Kasutina.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 47. Piganovič (Růžička, Bodrov), 48. Gubin (Komaristyj) - 5. Junland (Žajlauov), 17. Krasnoslobodcev (Boyd, Junland), 29. Kašpar (Dallman, Romanov), 60. Kašpar (Bochenski)


    Spartak Moskva: Kasutin (Kudlajev) - Baranka, Mamkin, Makarov, Bodrov, Višněvskij, Benoit, Želdakov, Piganovič - Nikoncev, Růžička, Voronin, M. Junkov, A. Junkov, Gubin, Pavlov, Berdnikov, Zavaruchin, Komaristyj, Hossa, Ljudyčin.
    Barys Nur-Sultan: Glass (Jeremejev) - Savčenko, Novopašin, Hutchinson, Dallman, Junland, Išmametěv - Žajlauov, Dawes, Poliščuk, Kašpar, Bochenski, Kreps, Boyd, Starčenko, Krasnoslobodcev, Bumagin, Puškarev, Romanov.
    bahis siteleri