Olomouc – Přerov 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Třebíč 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.12.2011, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Pardubice v závěrečném dějství definitivně zlomili odpor Rebelů dvěma vstřelenými brankami, o něž se postarali Martin Vyskočil a Daniel Klimecký. Východočeši tak v Kotlině vítězí přesvědčivě 4:1 a připisují si cenné tři body do extraligové tabulky.


    Pokud bychom měli vybrat muže zápasu, na brodské straně by se jednalo o gólmana Vítka Vaněčka, jemuž můžou spoluhráči vděčit za to, že neprohráli vyšším rozdílem. Z pardubických řad zaslouží pochvalu dvougólový střelec Filip Havrda.


    To je prozatím vše, za chvíli se vám znovu ozvu u komentování utkání havlíčkobrodské juniorky. (13:05:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Mäki hledal v situaci 2 na 2 z levého křídla před bránu sjíždějícího Ngyuena, ale jeho dlouhá křížná nahrávka trefila jen vracejícího se beka Pardubic.
     
    59:15
    Pardubickou kombinaci přerušil až zákrok brankáře Vaněčka, který lapil do nastavené náruče u přední tyče letící puk z pravé strany ledového kolbiště.
     
    58:30
    Rebelům se zatím v oslabení daří znamenitě, hosté se pokoušejí proklouznout na dostřel gólmana Vaněčka neúspěšně. Musejí se pořád vracet pro puk do Husárovy blízkosti.
     
    57:57
    Mladí bojovníci z Kotliny se po zisku kotouče vůbec nerozpakovali a okamžitým vyhozením se osvobodili. Pardubice začínají novou akci ze svého pásma.
     
    57:45
    Za hákování je potrestán na 2 minuty Semrád (HBR).
     
    57:15
    Nguyen po dlouhé době ohrozil gólmana Husára, který musel vytahovat betonem od bližší tyčky jeho razantní ránu vyslanou z levého kruhu.
     
    56:40
    Havlíčkův Brod teď vyhnal aktivním pohybem svého soka z východu Čech až do jeho pásma. Hosté si poradili při rozehrávce bez problémů.
     
    55:30
    Na ledě jako kdyby teď existovalo jen jedno mužstvo. Pardubice se prezentují stále aktivní hrou a vůbec nenechávají vydechnout přetíženou defenzívu svého soupeře.
     
    54:05
    Rebelové na chvíli přerušili ofenzivní snažení Pardubic, když vyvezli kotouč do útočného pásma. Perníkáři jsou však při chuti a bleskově se vrátili zpět. Z mezikruží pálil do Vaněčkovy náruče volný bek Procházka.
     
    53:30
    Pardubický nápor nepolevuje, hosté mají stále navrch. Rebely nepouštějí z hloubi obranného pole a neustále hrozí ze všech možných střeleckých pozic.
     
    52:49
    Hosté zasypali brankáře Vaněčka nepříjemnou sprškou střel. Zejména projektil vyslaný z prostoru mezi kruhy, který měl na svědomí Daniel Voženílek, byl nebezpečný. Maskovaný muž Rebelů si poradil, schoval puk v náruči.
     
    52:28
    Dlouhé a nepřesné nahození, na které číhal do útočného pásma najíždějící forvard Panna, končí na odpískaném zakázaném uvolnění. Buly před brankářem Husárem.
     
    51:38
    Rebelům se teď vůbec nic nedaří. Jakmile získají puk do své moci, většinou o něj hodně rychle přijdou. Počínají si teď hodně nepřesně a nedaří se jim nahlédnout do blízkosti brankáře Husára.
     
    50:52
    Mladík Švarc obkroužil bleskově bránu a z levé strany zkoušel zasnout puk k bližší tyčce. Brankář Vaněček si tento prostor pohlídal a přerušil hru.
     
    50:10
    Gólman Vaněček si teď sám zadělal na problémy, když nahozený puk vyrazil jen betony před sebe k Havrdovi, jehož dorážku z pravé strany ukryl ve své výstroji.
     
    49:48
    z pravého křídla zakončoval rozjetý útočník Panna, ovšem brankáře Vaněčka, který schoval puk do své náruče, se mu zaskočit z úhlu nepodařilo.
     
    49:20
    Karta se nám otočila na svou druhou stranu. Teď mají navrch hosté z Pardubic, kteří vytrvale buší do obranného bloku svého soupeře čele s brankářem Vaněčkem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Nguyen (Mäki) - 12. Havrda (Švarc, Hlaváček), 40. Havrda (Hlaváček), 44. Vyskočil (Velínský), 47. Klimecký (Panna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Pešek) - Michal Němec, Klofáč, Bláha (A), Lacina, Krajcigr (C), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Málek (A), Vlach, Mendl, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Peřina) - Budík, Voltner, Klimecký, Procházka, Vyskočil, Franc, Faltýnek (C) - Daniel Voženílek (A), Panna, Barkóci, Hlaváček (A), Velínský, Švarc, Musil, Havrda.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri