Olomouc – Přerov 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Třebíč 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.12.2011, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Pardubice v závěrečném dějství definitivně zlomili odpor Rebelů dvěma vstřelenými brankami, o něž se postarali Martin Vyskočil a Daniel Klimecký. Východočeši tak v Kotlině vítězí přesvědčivě 4:1 a připisují si cenné tři body do extraligové tabulky.


    Pokud bychom měli vybrat muže zápasu, na brodské straně by se jednalo o gólmana Vítka Vaněčka, jemuž můžou spoluhráči vděčit za to, že neprohráli vyšším rozdílem. Z pardubických řad zaslouží pochvalu dvougólový střelec Filip Havrda.


    To je prozatím vše, za chvíli se vám znovu ozvu u komentování utkání havlíčkobrodské juniorky. (13:05:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Mäki hledal v situaci 2 na 2 z levého křídla před bránu sjíždějícího Ngyuena, ale jeho dlouhá křížná nahrávka trefila jen vracejícího se beka Pardubic.
     
    59:15
    Pardubickou kombinaci přerušil až zákrok brankáře Vaněčka, který lapil do nastavené náruče u přední tyče letící puk z pravé strany ledového kolbiště.
     
    58:30
    Rebelům se zatím v oslabení daří znamenitě, hosté se pokoušejí proklouznout na dostřel gólmana Vaněčka neúspěšně. Musejí se pořád vracet pro puk do Husárovy blízkosti.
     
    57:57
    Mladí bojovníci z Kotliny se po zisku kotouče vůbec nerozpakovali a okamžitým vyhozením se osvobodili. Pardubice začínají novou akci ze svého pásma.
     
    57:45
    Za hákování je potrestán na 2 minuty Semrád (HBR).
     
    57:15
    Nguyen po dlouhé době ohrozil gólmana Husára, který musel vytahovat betonem od bližší tyčky jeho razantní ránu vyslanou z levého kruhu.
     
    56:40
    Havlíčkův Brod teď vyhnal aktivním pohybem svého soka z východu Čech až do jeho pásma. Hosté si poradili při rozehrávce bez problémů.
     
    55:30
    Na ledě jako kdyby teď existovalo jen jedno mužstvo. Pardubice se prezentují stále aktivní hrou a vůbec nenechávají vydechnout přetíženou defenzívu svého soupeře.
     
    54:05
    Rebelové na chvíli přerušili ofenzivní snažení Pardubic, když vyvezli kotouč do útočného pásma. Perníkáři jsou však při chuti a bleskově se vrátili zpět. Z mezikruží pálil do Vaněčkovy náruče volný bek Procházka.
     
    53:30
    Pardubický nápor nepolevuje, hosté mají stále navrch. Rebely nepouštějí z hloubi obranného pole a neustále hrozí ze všech možných střeleckých pozic.
     
    52:49
    Hosté zasypali brankáře Vaněčka nepříjemnou sprškou střel. Zejména projektil vyslaný z prostoru mezi kruhy, který měl na svědomí Daniel Voženílek, byl nebezpečný. Maskovaný muž Rebelů si poradil, schoval puk v náruči.
     
    52:28
    Dlouhé a nepřesné nahození, na které číhal do útočného pásma najíždějící forvard Panna, končí na odpískaném zakázaném uvolnění. Buly před brankářem Husárem.
     
    51:38
    Rebelům se teď vůbec nic nedaří. Jakmile získají puk do své moci, většinou o něj hodně rychle přijdou. Počínají si teď hodně nepřesně a nedaří se jim nahlédnout do blízkosti brankáře Husára.
     
    50:52
    Mladík Švarc obkroužil bleskově bránu a z levé strany zkoušel zasnout puk k bližší tyčce. Brankář Vaněček si tento prostor pohlídal a přerušil hru.
     
    50:10
    Gólman Vaněček si teď sám zadělal na problémy, když nahozený puk vyrazil jen betony před sebe k Havrdovi, jehož dorážku z pravé strany ukryl ve své výstroji.
     
    49:48
    z pravého křídla zakončoval rozjetý útočník Panna, ovšem brankáře Vaněčka, který schoval puk do své náruče, se mu zaskočit z úhlu nepodařilo.
     
    49:20
    Karta se nám otočila na svou druhou stranu. Teď mají navrch hosté z Pardubic, kteří vytrvale buší do obranného bloku svého soupeře čele s brankářem Vaněčkem.
     
    48:52
    Brankář Husár teď byl v jednom ohni a musel likvidovat povedenými zákroky nepříjemné projektily ze všech možných koutů útočného pásma. Rebelové se nakonec dostali do offsidu.
     
    48:00
    Havlíčkův Brod se snaží s nepříznivým vývojem ještě něco udělat a sympaticky neskládá předčasně zbraně. Obrana Pardubic si na nedostatek práce teď stěžovat rozhodně nemůže.
     
    47:00
    Obrovské šance na obou stranách. Pardubice hrozily především nepříjemnými tečemi zblízka, na druhé straně nejdříve vyprášil betony gólmana Husára zblízka Kraučuk a po něm záhy neuspěl s dorážkou ani nepřesně střílející L. Vala!
     
    46:37
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši vedou už o tři branky, Rebelové to budou mít hodně těžké! Po přiťuknutí Ondřeje Panny se opřel do puku na modré čáře DANIEL KLIMECKÝ a přesnou ránu nasměroval k tyčce! Asistence: Ondřej Panna.
     
    45:50
    Bojovníci z Kotliny se zatím skvěle brání. Daří se jim kouskovat útočnou snahu svého soupeře pravidelným vyhazováním kotouče do bezpečného prostoru.
     
    45:15
    Střela z mezikruží byla brodskou obranou tečována a puk se odrazil od brodské hole do ochranné sítě. Buly v kruhu před gólmanem Vaněčkem.
     
    44:57
    Havlíčkův Brod získal chvíli po vhazování puk a podařilo se mu odrazem o mantinel vyhodit až do útočného pásma. Pardubice se vracejí pro kotouč do Husárovy blízkosti.
     
    44:26
    Za zdržování hry obdržel od sudího dvouminutový trest Mäki (HBR).
     
    44:00
    Havlíčkův Brod v útočném pásmu nic nebezpečného proti důrazné obraně soupeře nevymyslel a zahrozit mohli hosté. Po levém křídle si najel do střelecké pozice Panna a z úhlu trefil Vaněčkovy betony.
     
    43:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši využili svůj narůstající nápor k navýšení hubeného náskoku! Po Radku Velínském se ocitl v palebné pozici před bránou MARTIN VYSKOČIL, jemuž dopřála brodská obrana až příliš volného prostoru, první střelou trefil betony gólmana Vaněčka, ale na druhý pokus už se nemýlil! Asistence: Radek Velínský.
     
    42:30
    Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí ke kotouči. Pardubice hýří pohybem a v těchto chvílích jednoznačně diktují tempo hry. Gólman Baněček se musí mít proti pardubickým střelcům neustále na pozoru.
     
    41:30
    Poradil si i s další nepříjemnou střelou, jíž na něj z podobné pozice jako Daniel Voženílek vyslal i obránce Procházka. Brodský strážce svatyně opět na místě.
     
    40:55
    Daniel Voženílek o sobě dal znovu vědět,. Tentokrát zkusil štěstí střelou z ostrého )úhlu na pravé straně, ale nechal vyniknout jen Vaněčkovy připravené betony.
     
    40:38
    Závěrečné dějství odstartovalo bojem o střed pole, který nakonec vyzněl příznivěji pro hosty z Pardubic, kteří se po zisku puku ženou kupředu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část se odvíjela podle podobného scénáře jako úvodní. Opět jsme sledovali vyrovnanou a bojovnou hru, jež s sebou přinesla vstřelenou branku. V úplném závěru se trefil podruhé Filip Havrda. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně ve 12:33, vedou Pardubice v Kotlině 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši jsou za svoji útočnou snahu odměněni, opět se ujímají vedení! Od Martina Hlaváčka se dostal puk do předbrankového prostoru, kde se rychle zorientoval trestuhodně osamocený FILIP HAVRDA a z bezprostřední blízkosti prostřelil po ledě brankáře Vaněčka! Asistence: Martin Hlaváček.
     
    39:10
    V závěrečných sekundách zkoušejí něco na obranu svého soupeře vymyslet Pardubičtí, zatím bez zdárného výsledku. Obrana rebelů pracuje spolehlivě.
     
    38:42
    Gólman Husár si poradil s razantní střelou od modré čáry svými betony a měl i dávku potřebného štěstí, když před ním hned dva stojící útočníci Rebelů nestihli pohotově zareagovat a dorážet.
     
    38:00
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu. Teď hrozí Rebelové, kteří neúnavně napadají soupeřovu rozehrávku. Pardubicím to činí značné potíže.
     
    37:23
    Zahanbit se nenechávají ani Rebelové, kteří o sobě dali rovněž důrazně vědět. Z levého kruhu vypálil zápěstím Polák a puk dobře nasměroval ke vzdálenější tyčce. jeho pokusu však neměl potřebnou razanci a skončil v Husárově lapačce.
     
    36:43
    Východočeši pokračují v útočné aktivitě a gólman Vaněček si musí v těchto chvílích připadat jak na střelnici. Z dobré pozice prověřil jeho kvalitu Daniel Voženílek, brodský muž s maskou vyrazil pokus z mezikruží betony.
     
    36:00
    Brankář Vaněček zmařil další nepříliš povedený projektil z prostoru mezi kruhy, kde se vytvořila nepřehledná mlýnice hráčů. Nakonec Rebelové nebezpečí rozehnali.
     
    35:24
    Při souboji ve středu pole, v blízkosti brodské modré čáry, kotouč opustil hrací plochu. Sudí dlouho nevěděli, od koho nakonec kus černé gumy zamířil z ledového kolbiště. Vylučovat se nakonec nebude, buly ve středním pásmu.
     
    34:49
    Pardubice teď tahají za delší konec provazu a zahnali svého soupeře z Vysočiny do obranného bloku. Ten zatím pracuje spolehlivě a usnadňuje práci gólmanu Vaněčkovi.
     
    34:10
    Hodně ošemetnou situaci teď ustál znovu připravený brankář Vaněček. Hosté si důrazem vynutili prostor v předbrankovém prostoru a zblízka zakončovali. Brodský muž s maskou ale utěsnil pozemní prostor brankoviště.
     
    33:30
    Pardubičtí mladíci kombinují v prostoru kolem gólmana Vaněčka, ale nedaří se jim vůbec rozhýbat obranný blok, který se seskupil kolem brodské brány.
     
    33:00
    Velínský dvakrát zkoušel štěstí z prostoru levého kruhu, kde zakončoval ve velkém úhlu. Pokaždé si však vylámal zuby na betonech u přední tyčky číhajícího gólmana Vaněčka.
     
    32:00
    Mendlovo nahození zachytil v předbrankovém prostoru tísněný Kraučuk a zblízka nepropálil v dobrém postavení dobře postavené betony gólmana Husára.
     
    30:40
    Rebelové se začínají postupem času čím dál více osmělovat. Ve výborné pozici se ocitl zakončující útočník Kolouch, jenže zblízka si vylámal zuby na skvělém brankáři Husárovi! Pardubice vyhodily na icing.
     
    29:50
    Přibyl nejdříve trefil z úhlu gólmana Husára, po čemž ještě rychle objížděl jeho bránu, ale protihráči mu zaklínili hůl včas. Z dobré možnosti v rozhozené obraně hostů tak nebylo nic.
     
    29:15
    Pardubice jsou zatím lepším týmem. Mají na své straně územní převahu a častěji se jim daří držet puk ve své moci. Rebelové se východočeskému soupeři vyrovnávají především velkou bojovností a vyčkávají na možnosti k protiútokům.
     
    28:35
    Mladíci z města perníku se vystavili při dobývání útočného pásma do postavení mimo hru. Rozhodčí za chviličku vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu.
     
    28:17
    Pardubice odrazily rychlý útok Rebelů a sami zahrozily. Od modré čáry pálil kapitán Faltýnek, jenže trefil jen před sebou stojícího Poláka, od něhož se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    27:38
    Znovu v akci gólman Vaněček. Tentokrát si poradil s razantní střelou z prostoru pravého kruhu, jíž schoval ve své náruči u přední tyčky a přerušil hru.
     
    27:06
    Dobrou příležitost měl na své holi Havrda, který obdržel přesný pas zpoza brány od Daniela Voženílka. Zblízka bez přípravy nešel jen uprostřed brankoviště postaveného gólmana Vaněčka a jeho náruč.
     
    26:35
    Na hole hráčů se kupí nepřesnosti, které zabraňují vzniku větší šance nebo územní převahy. Sledujeme především souboj ve středním pásmu.
     
    25:51
    Nahrávku mezi kruhy obdržel dobře postavená útočník Panna, ovšem nezpracoval si dobře puk, který mu utekl z hole a dojel jen do lapačky připraveného brankáře Vaněčka, který přerušil hru.
     
    25:15
    Východočeši se usadili v útočném pásmu, kde se jim daří kombinovat. Ke střelbě se však zatím nemohou stále protlačit, bojovníci z Kotliny dobře brání.
     
    24:30
    Hra je teď značně neurovnaná a puk se rychle stěhuje po hrací ploše, přičemž rychle mění svého majitele. Chvíli jej drží domácí Rebelové, jindy pro změnu Pardubice.
     
    23:45
    Rebelové vyvezli puk do nebezpečí, ale Pardubice po dalším útoku opět zahrozily. Z pravého kruhu vypálil Hlaváček, ale trefil jen připraveného gólmana Vaněčka u bližší tyčky.
     
    23:02
    Hosté se dokázali ubránit bez úhony a málem se jim podařilo udeřit. Při hře 5 na 5 předvedli rychlou kombinaci, na jejímž konci stál zblízka zakončující Daniel Voženílek. Trefil však jen Vaněčkovy betony!
     
    22:36
    Tuhý boj pardubickém pásmu přerušil až hvizd hlavního sudího. Odpískána přihrávka rukou jednoho z havlíčkobrodských hráčů, buly e středním pásmu.
     
    22:06
    Přibyl se dostal po přesné nahrávce do slibné palebné pozice, jenže zblízka nedokázal vyzrát na pozorného gólmana Husára. Havlíčkův Brod pokračuje v ofenzivní činnosti.
     
    21:39
    Hosté vyhráli vhazování a podařilo se jim okamžitě odpálit kus černé gumy daleko od své svatyně, až do blízkosti gólmana Vaněčka, kam se Rebelové vracejí.
     
    21:19
    Havlíčkův Brod si pomohl dlouhým nahozením k zisku útočného pásma, jenže rozvíjející se kombinaci ukončila nepřesná nahrávka na modré čáře. Offside.
     
    20:46
    Hosté se provinili při boji o střední pásmo, když kotouč vyhodil mimo hrací plochu Klimecký (PCE) a dostal 2 minuty.
     
    20:19
    Pardubice získaly v obranném pásmu puk a založily rychlý brejk, na jehož konci zakončoval z velkého úhlu rozjetý Barkóci. Jeho střela málem překvapila gólmana Vaněčka, který nakonec zareagoval včas a zasáhl lapačkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka s sebou přinesla vyrovnaný a bojovný hokej. Mírně navrch měli možná přeci jen hosté z Pardubic, které poslal do vedení přesnou trefou Filip Havrda. Rebelům však skvěle vyšla přesilovka v závěru 1. třetiny a o vyrovnání se postaral Tomáš Nguyen. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 11:49, platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Hosté se pokoušejí vytěžit ze své územní převahy co nejvíce a chtějí v závěrečných sekundách ještě odpovědět. Brodský obranný blok zatím pracuje spolehlivě.
     
    18:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Matias Mäki dlouho mátl pardubickou obranu, když míchal s kotoučem za Husárovou svatyní, a nakonec poslal přesný pas na hůl TOMÁŠE NGUYENA, jenž v mírném úhlu na pravé straně bez přípravy trefil horní roh klece" Asistence: Matias Mäki.
     
    18:10
    Domácí okamžitě zaujali postavení v útočném pásmu a rozestavili se do postavení velkého obdélníku. Zatím se jim nepodařilo přes soupeřovu obranu vystřelit.
     
    17:56
    Perníkáři to přehnali v útočném pásmu s důrazem a budou za to pykat dvě trestnými minutami, které dostal Barkóci (PCE) za krosček.
     
    17:12
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu a hraje se 5 na 5. Pardubice se opět neprobily do útočného postavení v rámci pravidel a provinily se postavením mimo hru.
     
    17:03
    Rychlý pokus Pardubic o návrat do Vaněčkovy blízkosti zastavil sou píšťalkou hlavní sudí, který odpískal signalizovaný offside. buly ve středním pásmu.
     
    16:46
    Rebelové přesunuli hru do útočného pásma, kde sice hosté jejich akci zastavili, jenže nepodařilo se jim rozehrát a vyhodili jen na odpískaný icing.
     
    16:10
    Havrda se prosmýkl za záda brodských beků a zblízka nedokázal ve velké rychlosti dobře zakončit. Dostal se do velkého úhlu a bekhendem pálil těsně vedle levé Vaněčkovy tyčky!
     
    15:25
    Nebezpečná střela vylétla na brodskou branku z prostoru mezi kruhy, zřejmě zakončoval Vyskočil, ale gólman Vaněček byl opět na místě a připravený k zásahu.
     
    15:08
    Tlak hostů vyústil ve aul Mendla (HBR), který vyfasoval 2 minuty za sekání. Sudí ponechal Pardubicím výhodu, ale obrana Havlíčkova Brodu si poradila.
     
    14:40
    Pardubicím kotouč utekl z útočného pásma, když nepřesnou přihrávku nezachytil obránce na modré čáře. Rebelové toho nedokázali využít Východočeši pokračují po krátké pauze v útočném dobývání.
     
    14:10
    Pardubice stále drží útočné pásmo, i když už se hraje 5 na 5. Zatím podávají velmi dobrý výkon a zaslouženě vedou o jednu branku. Uvidíme, zda se Rebelové zlepší.
     
    13:40
    Hokejisté z města perníku se nakonec přeci jen usadili po strastiplné cestě v útočném pásmu a z přesilovkového vzorce vystřelili. Pokus Daniela Voženílka z mezikruží schoval do lapačky připravený gólmana Vaněček.
     
    13:00
    Havlíčkův Brod se zatím brání s velkou bravurou a vůbec nepouští hosty do útočného pásma, kde by mohli pardubičtí střelci ohrozit brankáře Vaněčka.
     
    11:56
    Na lavici hanby je vykázán Nguyen (HBR) ke 2 minutám za držení protihráče.
     
    11:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jsou za svoji útočnou aktivitu odměněni a jdou do těsného vedení! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Martin Hlaváček - Matěj Švarc - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný zblízka propálil bezmocného gólmana Vaněčka! Asistence: Matěj Švarc, Martin Hlaváček.
     
    10:40
    Obrovská šance domácích v závěru jejich oslabení. Do úniku se hnal rozjetý Málek, ale skvělou práci předvedl pardubický hráč, který dosprintoval brodského útočníka a kotouč mu čistě vypíchl z hole.
     
    10:00
    Hodně nebezpečnou střelu předvedl Franc, který si utěšeně sjel až do předbrankového prostoru a z mírného úhlu na levé straně mířil bez přípravy těsně vedle!
     
    9:30
    Východočeši se snaží prezentovat co nejčastější střelbou, a gólman Vaněček se proto musí mít neustále na pozoru. Jeho obrana má plné ruce práce.
     
    9:00
    Havlíčkův Brod zvládl o něco lépe situaci na vhazování a po zisku kotouče okamžitě vyhodil přes všechny čáry až do Husárovy blízkosti, kam se hosté musejí vracet.
     
    8:52
    Za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Kolouch (HBR).
     
    8:10
    Pardubice se zatím prezentují velmi dobrou obranou, jež vůbec nepouští soupeře do zakončení. V útočné fázi navíc hýří hosté aktivitou a mačkají Rebely v jejich pásmu.
     
    7:17
    Tlak hostů nabírá na své intenzitě. Nejdříve ujeli do situace 2 na 1 Hlaváček s Havrdou, ale prvně jmenovaný našel svou nahrávkou jen padajícího protihráče.
     
    6:25
    Hosté jsou již kompletní a při hře 5 na 5 obléhají brodskou svatyni. Havlíčkobrodská obrana má plné ruce práce, Pardubice hýří pohybem a daří se jim kombinovat.
     
    6:00
    Obrázek hry se nám nemění. Pořád mají navrch Pardubice, jež drží kotouč a manipulují s pukem převážně v útočném pásmu. Jejich oslabení se rychle chýlí ke svému konci.
     
    5:15
    Havlíčkův Brod se stále trápí. Kotouč drží ve své moci soupeř a mladí Rebelové se vůbec nemohou dostat na dostřel gólmana Husára, který nezúčastněně jen pozoruje dění před sebou.
     
    4:40
    Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu získali kotouč do své moci a dokázali se osvobodit dlouhým vyhozením až do Vaněčkovy blízkosti. Navíc se Rebelům nedaří v rozehrávce.
     
    4:17
    Východočeši sice odrazili útok soupeře, ale pomohli si nedovoleným zákrokem. Za podražení je potrestán Procházka (PCE).
     
    4:03
    Hosté vyhráli urputný souboj o puk v rohu brodského pásma, kotouč se dostal mezi kruhy a Havrda vypálil zápěstím. Trefil však jen náruč dobře postaveného brankáře Vaněčka.
     
    3:30
    Brankář Husár si poradil s dalekonosnou ranou, jíž si ztlumil betony a rozehrál puk na své spoluhráče. Rebelové však ukořistili kus černé gumy a drží útočné pásmo.
     
    3:00
    Pardubice se usadily v útočném pásmu a v postavení velkého pětiúhelníku teď kombinují kolem svatyně gólmana Vaněčka. Ten zatím zasahovat nemusel.
     
    2:15
    Zatím sledujeme bojovnou a vyrovnanou partii, v níž se oba celky tlačí do koncovky. Obě obrany jsou pozorné a pomáhají svým gólmanům, kteří spíše sledují dění před sebou.
     
    1:30
    Rebelové odrazili útok Východočechů a z rychlého protiútoku mohli nebezpečně zahrozit. Semrád hledal před bránu sjíždějícího Poláka, jenže mezi kruhy trefil jen protihráče.
     
    0:27
    Rebelové byli úspěšnější na úvodním vhazování a dostali se do útočného pásma, ale vystavili se do signalizovaného offsidu a prostoru v Husárově blízkosti museli vyklidit. Kupředu se tak hnaly Pardubice, které vystřelily zásluhou Klimeckého od modré čáry. Gólman Baněček zasáhl svým betonem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Protože hráči nám teprve teď vjeli na led k předzápasovému rozbruslení, začátek střetnutí se zřejmě opozdí.
     
    Oba celky nastupují do dnešního střetnutí s omlazenými sestavami, v nichž figurují hráči narození v ročníku 1998.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (Pešek) - Michal Němec, Klofáč, Bláha (A), Lacina, Krajcigr (C), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Málek (A), Vlach, Mendl, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice:
    Husár (Peřina) - Budík, Voltner, Klimecký, Procházka, Vyskočil, Franc, Faltýnek (C) - Daniel Voženílek (A), Panna, Barkóci, Hlaváček (A), Velínský, Švarc, Musil, Havrda.

    Rozhodčí:
    Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná.
     
    Příjemné nedělní dopoledne, ze zimního stadionu v kotlině vás vítám u sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC ČSOB Pojišťovna Pardubice v rámci 19. kola extraligy mladšího dorostu. Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Nguyen (Mäki) - 12. Havrda (Švarc, Hlaváček), 40. Havrda (Hlaváček), 44. Vyskočil (Velínský), 47. Klimecký (Panna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Pešek) - Michal Němec, Klofáč, Bláha (A), Lacina, Krajcigr (C), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Málek (A), Vlach, Mendl, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Peřina) - Budík, Voltner, Klimecký, Procházka, Vyskočil, Franc, Faltýnek (C) - Daniel Voženílek (A), Panna, Barkóci, Hlaváček (A), Velínský, Švarc, Musil, Havrda.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri