Olomouc – Přerov 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Třebíč 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.12.2011, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    46:37
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši vedou už o tři branky, Rebelové to budou mít hodně těžké! Po přiťuknutí Ondřeje Panny se opřel do puku na modré čáře DANIEL KLIMECKÝ a přesnou ránu nasměroval k tyčce! Asistence: Ondřej Panna.
     
    43:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši využili svůj narůstající nápor k navýšení hubeného náskoku! Po Radku Velínském se ocitl v palebné pozici před bránou MARTIN VYSKOČIL, jemuž dopřála brodská obrana až příliš volného prostoru, první střelou trefil betony gólmana Vaněčka, ale na druhý pokus už se nemýlil! Asistence: Radek Velínský.
     
    39:23
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši jsou za svoji útočnou snahu odměněni, opět se ujímají vedení! Od Martina Hlaváčka se dostal puk do předbrankového prostoru, kde se rychle zorientoval trestuhodně osamocený FILIP HAVRDA a z bezprostřední blízkosti prostřelil po ledě brankáře Vaněčka! Asistence: Martin Hlaváček.
     
    18:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Matias Mäki dlouho mátl pardubickou obranu, když míchal s kotoučem za Husárovou svatyní, a nakonec poslal přesný pas na hůl TOMÁŠE NGUYENA, jenž v mírném úhlu na pravé straně bez přípravy trefil horní roh klece" Asistence: Matias Mäki.
     
    11:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jsou za svoji útočnou aktivitu odměněni a jdou do těsného vedení! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Martin Hlaváček - Matěj Švarc - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný zblízka propálil bezmocného gólmana Vaněčka! Asistence: Matěj Švarc, Martin Hlaváček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Nguyen (Mäki) - 12. Havrda (Švarc, Hlaváček), 40. Havrda (Hlaváček), 44. Vyskočil (Velínský), 47. Klimecký (Panna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Pešek) - Michal Němec, Klofáč, Bláha (A), Lacina, Krajcigr (C), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Málek (A), Vlach, Mendl, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Peřina) - Budík, Voltner, Klimecký, Procházka, Vyskočil, Franc, Faltýnek (C) - Daniel Voženílek (A), Panna, Barkóci, Hlaváček (A), Velínský, Švarc, Musil, Havrda.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri