Olomouc – Přerov 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Třebíč 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.12.2011, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:45
    Za hákování je potrestán na 2 minuty Semrád (HBR).
     
    47:00
    Obrovské šance na obou stranách. Pardubice hrozily především nepříjemnými tečemi zblízka, na druhé straně nejdříve vyprášil betony gólmana Husára zblízka Kraučuk a po něm záhy neuspěl s dorážkou ani nepřesně střílející L. Vala!
     
    46:37
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši vedou už o tři branky, Rebelové to budou mít hodně těžké! Po přiťuknutí Ondřeje Panny se opřel do puku na modré čáře DANIEL KLIMECKÝ a přesnou ránu nasměroval k tyčce! Asistence: Ondřej Panna.
     
    44:26
    Za zdržování hry obdržel od sudího dvouminutový trest Mäki (HBR).
     
    43:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši využili svůj narůstající nápor k navýšení hubeného náskoku! Po Radku Velínském se ocitl v palebné pozici před bránou MARTIN VYSKOČIL, jemuž dopřála brodská obrana až příliš volného prostoru, první střelou trefil betony gólmana Vaněčka, ale na druhý pokus už se nemýlil! Asistence: Radek Velínský.
     
    39:23
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši jsou za svoji útočnou snahu odměněni, opět se ujímají vedení! Od Martina Hlaváčka se dostal puk do předbrankového prostoru, kde se rychle zorientoval trestuhodně osamocený FILIP HAVRDA a z bezprostřední blízkosti prostřelil po ledě brankáře Vaněčka! Asistence: Martin Hlaváček.
     
    30:40
    Rebelové se začínají postupem času čím dál více osmělovat. Ve výborné pozici se ocitl zakončující útočník Kolouch, jenže zblízka si vylámal zuby na skvělém brankáři Husárovi! Pardubice vyhodily na icing.
     
    23:02
    Hosté se dokázali ubránit bez úhony a málem se jim podařilo udeřit. Při hře 5 na 5 předvedli rychlou kombinaci, na jejímž konci stál zblízka zakončující Daniel Voženílek. Trefil však jen Vaněčkovy betony!
     
    20:46
    Hosté se provinili při boji o střední pásmo, když kotouč vyhodil mimo hrací plochu Klimecký (PCE) a dostal 2 minuty.
     
    18:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Matias Mäki dlouho mátl pardubickou obranu, když míchal s kotoučem za Husárovou svatyní, a nakonec poslal přesný pas na hůl TOMÁŠE NGUYENA, jenž v mírném úhlu na pravé straně bez přípravy trefil horní roh klece" Asistence: Matias Mäki.
     
    17:56
    Perníkáři to přehnali v útočném pásmu s důrazem a budou za to pykat dvě trestnými minutami, které dostal Barkóci (PCE) za krosček.
     
    16:10
    Havrda se prosmýkl za záda brodských beků a zblízka nedokázal ve velké rychlosti dobře zakončit. Dostal se do velkého úhlu a bekhendem pálil těsně vedle levé Vaněčkovy tyčky!
     
    15:08
    Tlak hostů vyústil ve aul Mendla (HBR), který vyfasoval 2 minuty za sekání. Sudí ponechal Pardubicím výhodu, ale obrana Havlíčkova Brodu si poradila.
     
    11:56
    Na lavici hanby je vykázán Nguyen (HBR) ke 2 minutám za držení protihráče.
     
    11:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jsou za svoji útočnou aktivitu odměněni a jdou do těsného vedení! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Martin Hlaváček - Matěj Švarc - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný zblízka propálil bezmocného gólmana Vaněčka! Asistence: Matěj Švarc, Martin Hlaváček.
     
    10:00
    Hodně nebezpečnou střelu předvedl Franc, který si utěšeně sjel až do předbrankového prostoru a z mírného úhlu na levé straně mířil bez přípravy těsně vedle!
     
    8:52
    Za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Kolouch (HBR).
     
    4:17
    Východočeši sice odrazili útok soupeře, ale pomohli si nedovoleným zákrokem. Za podražení je potrestán Procházka (PCE).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Nguyen (Mäki) - 12. Havrda (Švarc, Hlaváček), 40. Havrda (Hlaváček), 44. Vyskočil (Velínský), 47. Klimecký (Panna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Pešek) - Michal Němec, Klofáč, Bláha (A), Lacina, Krajcigr (C), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Málek (A), Vlach, Mendl, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Peřina) - Budík, Voltner, Klimecký, Procházka, Vyskočil, Franc, Faltýnek (C) - Daniel Voženílek (A), Panna, Barkóci, Hlaváček (A), Velínský, Švarc, Musil, Havrda.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri