Dánsko – Kanada 2:10 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 0:14 (kon.) | USA – Česko 2:5 (kon.)
Švédsko – Slovensko 9:1 (kon.)
konec
Švédsko
9:1 (2:1, 2:0, 5:0)
Slovensko
Pátek 30.12.2011, 23:30 • SCOTIABANK SADDLEDOM, Calgary • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Toto už je trapas. Další branku přidává ERIK THORREL poté co dorazil střelu Rensfeldta. Asistence: Ludvig Rensfeldt, John Klingberg.
     
    53:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Přesilovku pěti proti třem Švédové využívají. SEBASTIEN COLLBERG si od levého mantinelu sjel na střed a ránou z mezikruží se trefil přesně pod břevno slovenské svatyně. Asistence: John Klingberg, Johan Sundström.
     
    51:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Sedmá branka v síti Riečického. Ten totiž jen vyrazil střelu Thorella na hůl volného JOAKIMA NORDSTÖMA, který neměl žádnou složitou práci a poslal puk za záda slovenského gólmana. Asistence: Erik Thorell, Patrik Nemeth.
     
    48:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Toto už je debakl. Naprosto fenomenální akci předvedl RICKARD RAKELL. Od pravého mantinelu si to namířil směrem na branku. Udělal kličku dvěma bekům Slovenska a střelou na vzdálenější tyč vsítil šestou branku týmu ze Skandinávie. Asistence: Max Forsberg, Jeremy Boyce - Rotevall
     
    44:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Pro Slováky už skóre vypadá dost nevábně. Dvakrát dokázal Riečický vyrazit střely Švédů, ale když se k puku dostal zcela volný MIKA ZIBANEJAD, nemohl už slovenský brankář dělat zhola nic. Švéd trefil prázdnou bránu a završil nepopulárního bůra. Asistence: Johan Sundström.
     
    38:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Po přesilovce ale přeci se seveřané radují. Branka to byla nekomplikovaná. Zkrátka vypálil od modré Rakell a JOHAN SUNDSTRÖM šikovně tečoval puk z dosahu Riečického. Jméno střelce ještě potvrdil videorozhodčí. Asistence: Rickard Rakkel.
     
    24:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A tak Švédsko odskakuje. Rychlý protiútok skončil Larssonovým pasem od levého mantinelu na hůl SEBASTIENA COLLBERGA, který ránou z první propálil bezmocného Riečického a zvyšuje vedení. Asistence: Johan Larsson.
     
    16:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tlak hráčů ve žlutém končí vedoucí brankou. Po Klefbomově ráně od modré vznikla mela před Riečickým. V ní se zorientoval Larsson a poslal puk na levý kruh volnému MAXI FRIBERGOVI. Ten jen musel trefit prázdnou branku a to se mu povedlo. Asistence: Johan Larsson, Oscar Klefbom
     
    11:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Netypickým přesilovkovým gólem Slováci vyrovnávají. Puk byl dlouho v jejich obranném pásmu, tam se ho chopil Michal Toman a společně s MARKEM TVRDONĚM uháněli dva na jednoho švédského beka. Prvně jmenovaný přesně načasoval pas na toho druhého a ten z voleje překonal Forsberga. Asistence: Michal Toman.
     
    04:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nakonec Slováci ubránili oslabení ale hned v zápětí inkasují. Za slovenskou brankou se k puku dostal ERIK THORELL, rychle se vytočil před Riečického a pod jeho betony protlačil puk několik centimetrů za brankovou čáru. Bez asistence.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 5. Thorell, 17. Friberg (Larsson, Klefbom), 25. Collberg (Larsson), 39. Sundström (Rakell), 45. Zibanejad (Sundström), 49. Rakell (Forsberg M., Boyce Rotevall), 52. Nordström (Thorell, Nemeth), 54. Collberg (Klingberg, Sundström), 59. Thorell (Rensfeldt, Klingberg) - 12. Tvrdoň (Toman)


    Švédsko: Forsberg A. - Bäckman, Klefbom, Claesson, Granberg, Klingberg, Nemeth, Brodin - Larsson, Boyce Rotevall, Sundström, Fruberg, Collberg, Forsberg F., Karlsson, Rask, Nordström, Zibanejad, Rensfeldt, Rakell, Thorell
    Slovensko: Riečický- Jánošík, Bezuška, Trška, Kurali, Čajkovský, Čerešňák, Marinčin, Gernát - Toman, Hinďoš, Mráz, Jurčo, Bene, Tvrdoň, Dolník, Ďaloga, Bubela, Chovan, Matoušek, Daňo

    Rozhodčí: Croft (USA), Laaksonen (FIN) - Gebauer (CZE), Woodworth (USA)
    bahis siteleri