Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 1:2 (po s.n.)
konec
Washington Capitals
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Sobota 31.12.2011, 01:00 • Verizon Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    16:49
    Na ledě je k vidění dost potyček. Po jedné z nich museli být vyloučeni Brouwer a za hosty Ehrhoff. Oba si dokonce posedí na pět minut.
     
    12:26
    Dvojté vyloučení na obou stranách. Po vzájemné potyčce si jde sednout Weber a na druhé straně domácí Chimera. A posedí si oba hned pět minut. Tohle na led moc nepatří. Tedy pokud nejste fanouškem zbytečných šarvátek a bitek...
     
    10:27
    McNabb odešel za pleklisklo posedět na dvě minuty za faul na Sjomina. Washington má k dispozici druhou přesilovku zápasu.
     
    03:52
    Joel Ward srazil Pominvilleho a nyní mají přesilovku hosté.
     
    00:30
    Mike Weber je vyloučen za vražení na mantinel.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 2. Ovečkin (Vokoun), 24. Bäckström (Sjomin, Hamrlík), 55. Ovečkin (Bäckström, Sjomin) - 36. Hecht (Vanek, Pominville)


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) – Carlson, Alzner, Wideman, Hamrlík, Orlov, Erskine – Sjomin, Bäckström, Ovečkin – Brouwer, Halpern, Johansson – Ward, Laich, Chimera – Knuble, Beagle, Hendricks.
    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – McNabb, Ehrhoff, Sekera, Regehr, Weber, Leopold – Pominville, Hecht, Vanek – Boyes, Roy, Stafford – Kaleta, Gaustad, McCormick – Kassian, Adam, Ellis.

    Rozhodčí: Lee, Rooney – Cherrey, Sericolo
    bahis siteleri