PZ Kladno – Olomouc 1:11 (kon.) | Hr. Králové – Vítkovice 4:10 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vsetín 3:2 (po s.n.) | Liberec – Třinec 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 4:2 (kon.)
Chomutov – Zlín 3:2 (po s.n.) | Plzeň – Písek 5:2 (kon.) | HC Kladno – Jihlava 5:3 (kon.)
Pardubice – Havířov 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 21.01.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu dalšího utkání starších dorostenců z havlíčkobrodské Kotliny. Pokud se chystáte na sobotní oběd, tak Vám vřele doporučuji si jej dát ještě před začátkem tohoto zápasu. Dnes nás totiž čeká strhující bitva mezi třetím Havlíčkovým Brodem a druhým Vsetínem. Rebelové včera udolali na svém ledě Havířov 6:5 a poskočili na třetí příčku. Jejich dnešní rival si včera odvezl tři body z Pardubic, kde se Vsetínu povedlo vyhrát 3:2. Utkání dvou týmů z prvních příček začíná ve 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Žuček, Dvořák "C", Meloun, Krajcigr, Dundáček "A", Vala - Vosyka, Kuchta "A", Hlídek, Chlubna, Brebera, Mozr, Ludvík, Beránek, Krajhanzl, Kundrát, Němec.

    VHK Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Žabčík "A", Hryciow, Zuzaník, Svozílek, Ščotka, T. Vašíček - Zvonek, Neuwirth "C", Forch, Stodůlka, Helešic, Kuchařík, Kohout, Grygar, Šjafotdinov.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich.
     
    Na ledě již krouží tři muži v pruhovaných dresech, kteří kontrolují správnost postavení obou branek.
     
    A na ledě jsou již i červenobílé dresy domácích Rebelů, kteří se staví na svou modrou čáru a čekají příchodu soupeře.
     
    Který již také vstupuje na lesknoucí se led místního stadionu. Zápas bude moci každou chvílí začít.
     
    Vše je připraveno na úvodní buly a zápas začíná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Rebelové vyhráli úvodní vhazování a inde se natlačili dopředu, kde Chlubna adresoval puk před bránu na hokejku Kuchty, který se ke střele nedostal, ale náseldně u mantinelu vybojoval puk a poslal jej na Chlubnu, jehož pokus na bližší tyč zlikvidoval Svoboda vyrážečkou.
     
    01:37
    Hraje se ve vysokém tempu a střelecký pokus má na svědomí i Vsetín, ale betony brankáře Nováka zůstaly pevné a neprůstřelné, vzápětí se dostal před bránou k zakončení Neuwirth, ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    02:58
    Vsetín založil rychlý útok ze svého obranného pásma a na brankovišti zakončoval Grygar, ale po ledě neprostřelil Nováka, který následně zlikvidovali i dorážku z hole Kucharčíka. Rychlý brejk Kuchty na druhé strabě skončil zakončením na zadní tyč, která zabránila puku k přejetí přes brankovou čáru. Poté se ještě ten samý hráč pokusil o dorážku, ale trefil naprosto stejné místo!
     
    03:45
    Teď zase dělali Valaši průvan v pásmu soupeře a Novák se měl co ohánět, ale všechny střelecké pokusy zlikvidoval a nyní hlavní rozhodčí vykazuje hru do střední třetiny pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    04:35
    Hra se přelévá ze strany na stranu a útočili nyní Rebelové. Chlubna našel na levém kruhu Němce, který se pokusil na bližší tyči poslat puk do sítě, ale Svoboda zasáhl včas svou vyrážečkou.
     
    05:41
    V posledních chvílích se puk častěji pohyboval ve středním pásmu a až nyní se Rebelům povedlo dostat do třetiny soupeře, ale byli vyhnáni odpískaným ofsajdem, který byl navíc posouzen jako úmyslný.
     
    06:13
    Rebelové nahodili puk za Svobodu, kde se jej ujal Kohout a mohl nahrát na levo Helešicovi a na pravo Stodůlkovi, ale svou přihrávku namířil do prostoru mezi nimi a hrají tak domácí,.
     
    07:00
    A hned z toho byl závar před Svobodou, kde zakončoval jako poslední Kuchta, ale trefil jen položené betony brankáře Svobody.
     
    07:48
    Na druhé strabě zahrozil i Vsetín a když už se zdálo, že domácí puk vyvezou, tak se jej chopil Šjafotdinov, ale nobtočil se kolem Žučka a volný puk podržel pod lapačkou domácí muž s maskou.
     
    08:22
    Rebelové se rychlým přechodem přes střední pásmo dostali až za bránu Svobody, kde se puku chopil Vosyka, objel bránu, ale puk přes nastavené betony hostujícího gólmana do sítě neprocedil a při pokusu o dorážku byl zpacifikován jedním z obránců.
     
    09:27
    Za bránou Vsetína operoval Chlubna, ale byl o puk obrán a na modré zachyboval Krajcigr, čehož využili Kohout se Stodůlkou, kteří se vydali vpřed, ale první jmenovaný s pukem měl větší rychlost, a tak se pokusil zakončit. Jeho pokus mířený na bližší tyč schoval v náručí Novák.
     
    10:16
    Vsetín nyní zatápěl domácí obraně a o střelu se od pravého mantinelu pokusil Helešic, ale jeho pokus byl zablokován jedním z obránců a následně puk před bránou chtěl dorazit Stodůlka, ale puk dříve schoval pod rukavici Novák.
     
    11:18
    Neuwirth zachyboval v rozehrávce a puk zachytil Beránek, který vjel do pásma a pokusil se po brankovišti postrčit puk Dundáčkovi, ale jeho nahrávka tečovala brusle jednoho z obrácnů a Dundáček nemohl zakončit.
     
    12:13
    Rebelové založili akci z hloubi vlastní třetiny a po rychlé diagonále pálil z prostoru levého kruhu Chlubna, ale trefil jen nastavevou Svobodovu náruč.
     
    12:28
    Rebelové si svou aktivní hrou vysloužili přesilovku. Hákováním se provinil Helešic (VSE).
     
    12:45
    Rebelové rozjeli přesilovkovou kombinaci a dvakrát pálil Hlídek. Nejprve jeho pokus minuk levou tyč Svobodovy brány, ale napodruhé již musel Svoboda puk podržet v náručí.
     
    13:18
    Rebelové vyhráli vhazování a po několika nahrávkách vypálil Dvořák, ale Svoboda zasáhl svými betony a následně se Vsetín osvobozuje.
     
    13:34
    Rebely při přechodu do pásma zastavil ofsajd a následně se po vyhraném vhazování Vsetín osvobozuje.
     
    14:22
    Rebelové zásobí Svobodu střelami. Nejprve pálil ostře Žuček, ale jen trefil betony brankáře. Následně se puk dostal do předbrankového prostoru na hokejku Vosyky, který z blízka nepřekonal nastavený betony hostujícího brankáře. Vosyka se však ještě natáhl po dorážce do odkryté klece, ale měl puk na dlouhou ruku, a tak trefil jen vnější tyč!
     
    14:35
    Vala (HBR) zastavil akci hostů jen za cenu podražení a dvouminutového trestu.
     
    15:53
    Vsetín se narozdíl od Rebelů do útoku příliš nedostává, jelikož domácí obránci puky odpalují až ke Svobodovi a nyní dokonce Valaši zahráli až na zakázané uvolnění.
     
    16:14
    Až nyní přišla střela, kterou měl na svědomí Hajda, ale svým tvrdým pokusem od modré minul levou tyčku za zády Nováka.
     
    16:48
    Rebelové se ihned po přežitém oslabení vrhají do útoku a málem z toho byla branka! Kuchta ujížděl s Dvořákem 2 na 2, druhý jmenovaný měl solidní rychlost, ale puk mu při zakončení přeskočil hůl, a tak je po šanci!
     
    17:37
    Hosté se však rychle přesunuli do útoku a donutili domácí soubor k odpálení puku na zakázané uvolnění. Ihned po zisku buly pálil od modré Svozílek, ale jeho pokus schoval ve své lapačce domácí brankář.
     
    18:05
    Vsetín vstřelil branku!

    A hosté se ujímají vedení! Martin Helešic se prodíral v útočném pásmu přes tři obránce a v mezikruží byl faulován a i v pádu dokáza tvrdě zakončit jen do připravených betonů Nováka, ale ještě než stihl hostující gólman dosprintovat ke střídačce, tak puk přišpendlil pod horní tyčku MARTIN KOHOUT, který tak otevřel gólový účet zápasu. Asistence: Martin Helešic.
     
    16:00
    Rebelové se snaží o srovnání a na brankovišti dorážel Vosyka, ale trefil jen betony ležícího Svobody.
     
    19:39
    Domácí se usadili v útočné třetině a tvrdým pokusem na brankovišti se prezentoval Němec, ale trefil jen a pouze padajícího Svobodu do betonu. Puku se chopil Hlídek, který objel bránu, ale nedokázal puk zvednout přes ležícího a dezorientovaného brankáře hostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Viděli jsme strhující první třetinu, která byla pohromou pro lidi se slabším srdcem, jelikož k vidění bylo hned několik slibných šancí, ale prosadit se dokázal jen při signalizované výhodě hostující Martin Kohout. Stav zápasu je tedy 0:1 a my se těšíme, co nám přinese druhá třetina.
     
    Druhé dějství bude pokračovat zhruba ve 12:45.
     
    Domácí hokejisté jsou na ledě jako první. A jejich brankář se tak může v klidu protáhnout.
     
    A na led již přijíždí i hostující celek.
     
    A jako poslední vyjíždějí z vyhřáté kabiny rozhodčí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Vsetín se dostal do útočné třetiny a rozpoutal rychlou kombinační jízdu před Novákem. Žabčík poslal puk skrze pásmo na levý kruh, kde do puku plácl Helešic, ale Novákova vyrážečka vyletěla vzhůru a puk odrazila.
     
    21:24
    Rebelové si na soupeři vynutili tlak a zásobili jej nebezpečnými akcemi, ale střelou skončila až ta poslední z hole Hlídka, která skončila na betonech pozorného Svobody.
     
    21:48
    Rebelové to se svou aktivitou přehnali a vyloučen je za podražení Kundrát (HBR). Vsetín tak bude hrát přesiilovku.
     
    22:15
    Rebelové se však rychle osvobozují a drží puk před Svobodou.
     
    22:47
    Po několika nahrávkách se ke střele od modré odhodlal Forch, ale minul vzdálenější Novákovu tyč a následná přihrávka Ščotky po mantinelu skončila ve středním pásmu.
     
    23:30
    Rebelové brání s přehledem a opět puk vyhazují.
     
    23:49
    Od modré napálil puk na bránu Hryciow, ale jeho pokus na bližší tyč odrazil Novák vyrážečkou a následně byl Helešic zablokován po výjezdu zpoza brány Dvořákem.
     
    24:32
    Revelové byli pod tlakem a nedokázali se dostat ven ze své třetiny. Soupeř si však nedokázal ze svého tlaku vypracovat nebezpečnou palebnou pozici, a tak Mozr vyhodil puk až ke Svobodovi.
     
    25:28
    Hra se nyní odehrával hlavně ve středním pásmu, až se rozhodl jeden z hostů prozkoušet pozornost náhradního gólmana Vaněčka, na nějž poslal nebezpečný, pokus, ale minul jeho hlavu. Bude se vhazovat na modré čáře.
     
    25:50
    Vsetín se nastěhoval do blízkosti Nováka a o nebezpečnou střelu se od modré postaral Vašíček, ale svým pokusem trefil jen hokejku svého spoluhráče a jeho střela skončila v ochranné síti.
     
    26:36
    Rebelové se rychle dostali do útočné třetiny, kde po rychlé výměně puku vypálil ostrou ránu Kundrát, ale trefil hostujícího brankáře do oblasti suspenzoru.
     
    27:25
    Rebelové se pokoušeli o tvrdou útočnou hru, ale jejich akce místy postrádali přesnost, až se puku choil Beránek, projel si k mantinelu, posla puk na Ludvíka, kterého vychytal Svoboda a při následné šťouchanici o puk se do sebe opřeli Beránek (HBR) s Stodůlka (VSE) tak vehementně až oba vyvrátili bránu a bude se hrát ve čtyřech. Domácí hráč obdržel trest za hrubost. A hostující trest za krosček + 2 minuty za hrubost
     
    28:23
    Rebelové hrají přesilovku a celkem se jim daří zaměstnávat hostující obranu, ale ta zatím vše zvládá a častokrát i posílá puk až do střední třetiny.
     
    29:06
    Od modré po rychlé výměně puku vypálil Dundáček, ale trefil jen beton brankáře Svobody a následně byl při dorážce odstaven od puku Kundrát a hosté vyhazují puk k Novákovi.
     
    30:00
    Hraje se nyní ve střední třetině a žádný z celků se nedostává k přechodu do středního pásma.
     
    30:15
    Od levého mantinelu vypálil slušnou ránu Zuzaník, ale domácí brankář byl se svým betonem včas na místě a odrazil ji do rohu.
     
    31:58
    Rebelové byli nyní pod tlakem, ale soupeř si nevypracoval vážné střelcké ohrožení brány a jeho tlak ukončil dlouhým výhozem, který však nebyl posouzen jako icing, Vosyka.
     
    32:42
    Puk mají na hokejkách Valaši, ale domácí Rebelové se nedávají a nepouští svého soupeře k ohorožení Nováka.
     
    33:05
    Až nyní se po několika drobných nepřesnostech odrazil puk ke Kucharčíkovi, který se s tím nemazal a od modré napálil puk směrem k brance, ale minul pravou tyčku domácí svatyně.
     
    34:05
    Puk se drží ve středním pásmu a oba celky si jej přehazují jako horký brambor.
     
    34:40
    Až nyní se prodral podél levého mantinelu ke střele Kohout, ale svým razntním pokusem roztřásl mantinel za Novákovou bránou.
     
    35:09
    Domácí gólman se ocitl pod palbou něklolika střel, ale poradil si se všemi pokusy svého soupeře a doknce přerušil hru před dotírajícím Ščotkou, když puk schoval pod svou širokou rukavici.
     
    35:58
    Rebelové nyní kupí školácké chyby a pouštějí svého soupeře snadno k puku, ale ten jim vše oplácí stejnou mincí a není schopen ohrozit Nováka.
     
    36:57
    Do útoku se vydala domácí družina, ale kromě střely Žučka, která mířila dobrého půl metru vedle brány si zhola nic nevypracovali a dali tak opět šanci svému soupeři. Ten se dostal do pásma a Helešic s Kohoutem se dostali do slušné šance, ale dorážku střely Kohouta schoval ve své výstroji domácí gólman.
     
    37:16
    Který je stále v permanenci a ihned po vhazování musel do své výstroje uschovat další puk. Vsetín následně vyhrál další buly a donutil domácího muže s maskou k dalšímu zásahu.
     
    37:56
    Domácí Vala (HBR) narazil na mantinel velmi tvrdě hostujícího Vašíčka a je odměněn dvěmi minutami za krosček, což se nelíbí domácímu kouči Mariškovi.
     
    38:07
    Hosté ihned po vyhraném buly založili doboru akci, na jejímž konci byl Šjafotdinov, který se pokusil o efektní zakončení, ale efektivita byla na straně domácího gólmana, který zasáhl skvěle svými betony.
     
    39:00
    Vsetín byl ve velkém tlaku a domácí gólman se měl co ohánět, ale všechny jejich nebezpečné pokusy ustál a jeden z Rebelů vyhodil puk až ke Svobodovi.
     
    39:24
    Rebelové puk nejen vyhodili, ale drželi jej v rohu u Svobody, až se Hajda (VSE) naštval a podržel hůl jednomu z Rebelů a je tak oceněn dvěmi trestnými minutami.
     
    39:47
    Rychle však ujel Kohout, vymíchal si Nováka, ale nezakončil přesně mezi tři tyče, a tak zůstává stav nezměněn.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V závěru třetiny se ještě strhla hromadná bitka a o udělených trestech Vám dáme co nejdříve vědět.
     
    Druhá třetina nabídla méně brankových příležitostí, ale i tak přinesla zajímavé akce, ze kterých se však gól nezrodil, a tak je stav stáhl hubených 0:1.
     
    Další třetina začne zhruba ve 13:30.
     
    40:00
    Do bitky se zapojilo několik hráčů, kteří se snažili odpoutat od sebe domácího Krajhanzla (HBR), který na konci třetiny narazil na mantinel Vašíčka a hostujícího brankáře Svobodu (VSE), který se jal svého spoluhráče pomstít. Nakonec Krajhanzla odtrhl od Svobody až domácí brankář Novák a odvezl jej až k vlastní středačce. Oba kohouti obdrželi trest na 2 minuty za hrubost.
     
    Na led najíždějí jako první hokejsté Vsetína v žlutozelených dresech.
     
    A ihned za nimi i domácí s bíločerveným stejnokrojem.
     
    A mezi ně se již přimísily i pruhované dresy rozhodčích.
     
    Za gólmana Svobodu trest odpykává hráč s číslem 3 Jiří Hajda.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Ined z kraje třetí části je domácím po nepřesné kombinaci odpískán icing.
     
    40:20
    Chlubna se bleskově probil do útočné třetiny a ohrozil bránu Svobody, ale jeho rychlá střela se otřela o hůl Hryciowa a skončila v ochranné síti.
     
    40:53
    Rebelové hýřili aktivitou, ale prot svému soupeři se nedokázali výrazněji prosadit a ohrozili Svobodu pouze jednou střelou od levého mantinelu. Ten jejich pokus vyrazil svou vyrážečkou.
     
    41:57
    Útočnou aktivitu nyní převzali hosté a svůj um ukazoval zejména Šjafotdinov, který byl však při pokusu o zakončení odatven Melounem od puku.
     
    42:45
    Puk zavezl do útočné třetiny Grygar a vyzkoušel pozornost brankáře Nováka, který jeho pokus bezpečně odrazil vyrážečkou do rohu.
     
    43:30
    Hraje se téměř bez přerušení a oba týmy se střídají ve vlastnictví černé gumy. Hra se především odehrává ve středním pásmu.
     
    44:11
    Rebelové byli nyní zatlačeni ve svém pásmu a slibné kombinaci pálil Hryciow, kterého vychytal Novák, jenž podržel puk před dotírajícím Helešicem.
     
    44:29
    Rebelové vstřelili branku, ale ta neplatí! Hlavní sudí odpískal trest pro Vašíčka (HBR), který natlačil jednoho z Rebelů až do sítě. Toto rozhodnutí se nelíbí domácím fanouškům.
     
    44:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové srovnávají stav zápasu a čeká nás zajímavý zbytek zápasu! Domácí vyhráli vhazování, ale hosté dostali puk do střední třetiny, kde jej zmul TOMÁŠ DVOŘÁK a jako správný kapitán se rozjel kupředu a tvrdým pokusem k levé tyči nedal Svobodovi ani nejmenší šanci zasáhnout. Bez asistence.
     
    44:53
    Rebelové však záhy po vstřelené brance budou hrát oslabení, což se nelíbí domácím příznivcům. Meloun (HBR) tvrdě akatkoval jednoho ze soupeřů a je vyloučen za faul loktem.
     
    45:50
    Rebelové se vymanili z chvilkového tlaku svého soupeře a vyvezli puk až ke Svobodově brance.
     
    45:57
    Rozhodčí Hejduk přerušuje hru, jelikož byl kotouč zašlápmnut v rohu kluziště u Nováka.
     
    46:43
    Šjafotdinov se dotal do útočné třetiny, kde však narazil na skálu jméněm Tomáš Dvořák, ale tomu se následně nepovedl výhoz a Zvonek posunul pul na Zuzaníka, jemuž nejprve puk přeskočil hůl, ale následný pokus již měl gólové patrametry, ale jen o kousíček minul horní tyčku.
     
    47:25
    Vsetínu pomohl přesilovka k většímu tlaku a od modré nyní pálil Hajda, ale na Nováka nevyzrál. Ten jeho pokus podržel v náručí.
     
    48:34
    Na modré napřáhl Zvonek, ale výborným zákrokem betonem se prezentoval Novák a stejný zákrok musel na druhé straně po rychlém brejku předvést také Svoboda, jenž vykopl pokus Kundráta před sebe.
     
    49:06
    Rebelové se dostali do útočné třetiny, kde se střetl Vala s jedním z hostů. Domácí hráč byl velice otřesen a domácí fanoušci zásobí hlavního rozhodčího sprškou nadávek za to, že tento zákrok zůstal nepotrestán.
     
    49:54
    Valašský hokejový klub se nyní prdoíral do útočné třetiny, což se mu nepodařilo, jelikož Forchovu nahrávku srazil jeden z domácích na tribunu.
     
    50:11
    Rebelové zahráli na icing a rychle pálil Hakda, ale netrefil jen betony Nováka. Z druhé vlny vystřelil Žabčík, ale minul horní tyčku.
     
    50:28
    Do brejku se dostal Němec, který si položil Svobodu, ale nedokázal jej podstřelit. Dezorientovanému brankáři následně pomohl hlavní sudí odpískáním, jelikož ztratil kotouč z dohledu.
     
    51:43
    Hra se nyní stěhuje z jednoho konce kluziště na druhý a oba gólmani musí být na pozoru. Zakončit z mezikruží mohl Vosyka, ale byl odstaven hostujícími obránci.
     
    52:11
    Po přejezdu modré čáry se ke střele odhodlal Brebera, ale jeho propagační pokus ukryl v lapačce Svoboda.
     
    52:52
    Rebelové zavezli puk za bránu Miroslava Svobody, kde se jej snažil vyvézt Beránek, ale kotouč přeskočil na zadní síťku a tam se uvelebil. Rozhodčí nařizuje vhazování.
     
    52:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí se zaslouženě ujímají vedení v zápase! Marek Němec vyhrál vhazování a na modré se nerozpakoval se střelou ONDŘEJ HLÍDEK, který svým razantním pokusem prostřelil chumel hráčů před brankářem Vsetína, jemuž puk prolétl "teploměrem" až za brankovou čáru! Asistence: Marek Němec.
     
    53:40
    Rebelové jsou akltivní a tlačí se dopředu. Nyní však jejich kombinace lehce zakulhala a píská se zakázané uvolnění.
     
    54:08
    Vsetín se drží v útočné třetině a od modré pálil rychle Žabčík, ale nezamířil mezi tři červené tyče Čeňka Nováka.
     
    54:31
    Vsetín se rozhodl se stavem něco udělat a tlačí se více a více do branky hájené Novákem. Rebelové se nyní osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    55:12
    Hra se nyní drží spíše mezi modrými čarami a ani jeden z týmů se nedokáže probojovat do útočné třetiny. Nyní se Rebelové sami zbavili možnosti dostat se do útoku výhozem na zakázané uvolnění.
     
    56:21
    Hlídek se v útočném pásmu neprobil k zakončení a na zteč se vydal Zuzaník, jemž však překazil jeho šanci natěšený Zvonek, který vjel do pásma dříve než jeho spoluhráč a píská se postavení mimo hru.
     
    57:01
    Rebelové nyní nezahráli nejlépe, konkrétně Dundáček, který vyhodil puk až na zakázané uvolnění.
     
    57:23
    Vsetín vstřelil branku!

    A v Kotlině opět platí nerozhodný stav! Vsetínští se dostali do útoku, kde se chytře prokličkoval k zakončení Kamil Šjafotdinov, kterého vychytal svými betony Novák, ale k dorážce se dostal ještě DALIMIL ZVOENK, jenž nadvakrát překonal Nováka. Domácí gólman vyl bez šance! Asistence: Šjafotdinov a Neuwirth.
     
    57:23
    Autor gólu Šjafotdinov (VSE) měl několik nevhodných poznámek a jde si sednout na trestnou lavici.
     
    58:15
    Po dobré kombinaci se ke střele odhodlal Dundáček, jeho pokus byl ztečovaný jedním z obránců, ale i tak dokázal Svoboda zasáhnout svými betony.
     
    59:01
    Vsetín vyvezl puk a k ohrožení brány se dostal Stodůlka, který neprostřelil pevné betony Nováka.
     
    59:27
    Rebelové se odhodlali na konci přesilovky ke strřele od modré, která byla odražena do ochranné sítě.
     
    59:34
    Beránek s Kundrátem se pokoušeli propasírovat puk u pravé tyče do brány, ale Svoboda puk udržel na své výstroji.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní část nerozhodla a vítězi a po krátké pauze se bude pokračovat prodloužením.
     
    Byl opraven střelec druhé branky Vsetína.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Vsetínští vlétli do nastaveného času lépe a Novák musel krotit střelu od modré, ale byl úspěšný.
     
    60:36
    Závar před brankou Rebelů řeší zalehnutím puku její strážce.
     
    60:53
    Rebelové dpstali poprvé puk do blízkosti Svobody, ale tam jej sebral Zuzaník.
     
    61:05
    Tvrdým pokusem se prezentoval právě Zuzaník, ale Dvořák jeho pokus sklepl do ochranné sítě.
     
    61:17
    Další rána od modré končí na hrudi Nováka.
     
    61:23
    Po vyhraném buly pálil přes chumel hráčů před bránou Žabčík, ale trefil puk se odrazil do ochranné sítě.
     
    61:46
    Touš zašlápnut v rohu kluziště u Nováka. Hra se velmi kouskuje.
     
    62:14
    Kuchta se prokličkoval téměř až k zakončení, ale jeho přihrávku zastavili vsetínští a následné nahození na bránu kryje Novák.
     
    62:18
    Tvrdá rána od modré skončila na betonu domácího gólmana, který následně puk zalehl.
     
    62:23
    Hosté se po buly provinili ofsajdem.
     
    62:59
    Dopředu uháněl Zvonek, ale do jeho přihrávky padl Kuchta, po nímž puk zůstal a domácí hráč jej posunul na Chlubnu, který nahodil puk na Svobodu a ten jej podržel v lapačce.
     
    63:31
    Rebelové se dostali po buly ke střele z hole Kuchty, který však přestřelil a následně si pro puk vyjel až mezi kruhy Novák, který ho také podržel pod lapačkou.
     
    64:30
    Hosté se z pásma sami vyhnali přihrávkou rukou.
     
    64:38
    Meloun nahodil po rychlém přechodu do útoku puk na bránu, ale Svoboda puk podržel i před dotírajícím Ludvíkem.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani nastavený čas nerozhodl o vítězi, a tak na nás čekají samostatné nájezdy.
     
    Led už je připraven, rozhodčí kontrolují postavení branek a může se začít jezdit.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první pojedou hosté.
     
    Střelec první branky Kohout neprostřelil Nováka mezi betony. 0:0
     
    Beránek si najel z pravé strany a trefil beton Svobody. 0:0.
     
    Šjafotdinov si parádně vymíchal Nováka a zakončil přesně k tyči! 0:1
     
    Hlídek odpovídá razantním zakončením mezi betony! 1:1
     
    Hajda se pokusil překonal Nováka blafákem, ale ten perfektině zasáhl betonem" 1:1
     
    O podobnou kulišárnu se pokusil také Chlubna, ale brankář hostů také zasáhl betonem. 1:1
     
    Kuchta si perfektně obkroužil brankáře a nekompromisně zakončil! 2:1
     
    Šjafotdinov obstřelil Nováka, ale trefil jen tyčku! 2:1.
     
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    PETR KUCHTA svým nádherným nájezdem rozhoduje o bonusovém bodu pro domácí!
     
    Kuchta (HBR) po svém nájezdu ukázal gesto na střídačku hostů obdržel 10 minut osobního trestu za nesportovní chování.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí tedy vítězí po nájezdech 3:2. Hrdinou ze strany hostů je Martin Helešic, který sice bodově výrazně nezezářil, ale hrál velmi aktivně. Za domácí je to brankář Čeněk Novák, který předvedl spoustu dobrách zákroků a podržel tak domácí nad vodou.

    To je ode mne z Kotliny vše. Já se s Vámi loučím a zase někdy Napočtenou! (14:34:11)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 45. Dvořák, 53. Hlídek (Němec), ?. Kuchta - 19. Kohout (Helešic), 58. Zvonek (Šjafotdinov, Neuwirth)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Žuček, Dvořák "C", Meloun, Krajcigr, Dundáček "A", Vala - Vosyka, Kuchta "A", Hlídek, Chlubna, Brebera, Mozr, Ludvík, Beránek, Krajhanzl, Kundrát, Němec
    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Žabčík "A", Hryciow, Zuzaník, Svozílek, Ščotka, T. Vašíček - Zvonek, Neuwirth "C", Forch, Stodůlka, Helešic, Kuchařík, Kohout, Grygar, Šjafotdinov

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri