PZ Kladno – Olomouc 1:11 (kon.) | Hr. Králové – Vítkovice 4:10 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vsetín 3:2 (po s.n.) | Liberec – Třinec 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 4:2 (kon.)
Chomutov – Zlín 3:2 (po s.n.) | Plzeň – Písek 5:2 (kon.) | HC Kladno – Jihlava 5:3 (kon.)
Pardubice – Havířov 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 21.01.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Kuchta (HBR) po svém nájezdu ukázal gesto na střídačku hostů obdržel 10 minut osobního trestu za nesportovní chování.
     
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    PETR KUCHTA svým nádherným nájezdem rozhoduje o bonusovém bodu pro domácí!
     
    Kuchta si perfektně obkroužil brankáře a nekompromisně zakončil! 2:1
     
    Hlídek odpovídá razantním zakončením mezi betony! 1:1
     
    Šjafotdinov si parádně vymíchal Nováka a zakončil přesně k tyči! 0:1
     
    Byl opraven střelec druhé branky Vsetína.
     
    57:23
    Autor gólu Šjafotdinov (VSE) měl několik nevhodných poznámek a jde si sednout na trestnou lavici.
     
    57:23
    Vsetín vstřelil branku!

    A v Kotlině opět platí nerozhodný stav! Vsetínští se dostali do útoku, kde se chytře prokličkoval k zakončení Kamil Šjafotdinov, kterého vychytal svými betony Novák, ale k dorážce se dostal ještě DALIMIL ZVOENK, jenž nadvakrát překonal Nováka. Domácí gólman vyl bez šance! Asistence: Šjafotdinov a Neuwirth.
     
    52:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí se zaslouženě ujímají vedení v zápase! Marek Němec vyhrál vhazování a na modré se nerozpakoval se střelou ONDŘEJ HLÍDEK, který svým razantním pokusem prostřelil chumel hráčů před brankářem Vsetína, jemuž puk prolétl "teploměrem" až za brankovou čáru! Asistence: Marek Němec.
     
    44:53
    Rebelové však záhy po vstřelené brance budou hrát oslabení, což se nelíbí domácím příznivcům. Meloun (HBR) tvrdě akatkoval jednoho ze soupeřů a je vyloučen za faul loktem.
     
    44:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové srovnávají stav zápasu a čeká nás zajímavý zbytek zápasu! Domácí vyhráli vhazování, ale hosté dostali puk do střední třetiny, kde jej zmul TOMÁŠ DVOŘÁK a jako správný kapitán se rozjel kupředu a tvrdým pokusem k levé tyči nedal Svobodovi ani nejmenší šanci zasáhnout. Bez asistence.
     
    44:29
    Rebelové vstřelili branku, ale ta neplatí! Hlavní sudí odpískal trest pro Vašíčka (HBR), který natlačil jednoho z Rebelů až do sítě. Toto rozhodnutí se nelíbí domácím fanouškům.
     
    40:00
    Do bitky se zapojilo několik hráčů, kteří se snažili odpoutat od sebe domácího Krajhanzla (HBR), který na konci třetiny narazil na mantinel Vašíčka a hostujícího brankáře Svobodu (VSE), který se jal svého spoluhráče pomstít. Nakonec Krajhanzla odtrhl od Svobody až domácí brankář Novák a odvezl jej až k vlastní středačce. Oba kohouti obdrželi trest na 2 minuty za hrubost.
     
    39:24
    Rebelové puk nejen vyhodili, ale drželi jej v rohu u Svobody, až se Hajda (VSE) naštval a podržel hůl jednomu z Rebelů a je tak oceněn dvěmi trestnými minutami.
     
    37:56
    Domácí Vala (HBR) narazil na mantinel velmi tvrdě hostujícího Vašíčka a je odměněn dvěmi minutami za krosček, což se nelíbí domácímu kouči Mariškovi.
     
    27:25
    Rebelové se pokoušeli o tvrdou útočnou hru, ale jejich akce místy postrádali přesnost, až se puku choil Beránek, projel si k mantinelu, posla puk na Ludvíka, kterého vychytal Svoboda a při následné šťouchanici o puk se do sebe opřeli Beránek (HBR) s Stodůlka (VSE) tak vehementně až oba vyvrátili bránu a bude se hrát ve čtyřech. Domácí hráč obdržel trest za hrubost. A hostující trest za krosček + 2 minuty za hrubost
     
    21:48
    Rebelové to se svou aktivitou přehnali a vyloučen je za podražení Kundrát (HBR). Vsetín tak bude hrát přesiilovku.
     
    18:05
    Vsetín vstřelil branku!

    A hosté se ujímají vedení! Martin Helešic se prodíral v útočném pásmu přes tři obránce a v mezikruží byl faulován a i v pádu dokáza tvrdě zakončit jen do připravených betonů Nováka, ale ještě než stihl hostující gólman dosprintovat ke střídačce, tak puk přišpendlil pod horní tyčku MARTIN KOHOUT, který tak otevřel gólový účet zápasu. Asistence: Martin Helešic.
     
    16:48
    Rebelové se ihned po přežitém oslabení vrhají do útoku a málem z toho byla branka! Kuchta ujížděl s Dvořákem 2 na 2, druhý jmenovaný měl solidní rychlost, ale puk mu při zakončení přeskočil hůl, a tak je po šanci!
     
    14:35
    Vala (HBR) zastavil akci hostů jen za cenu podražení a dvouminutového trestu.
     
    14:22
    Rebelové zásobí Svobodu střelami. Nejprve pálil ostře Žuček, ale jen trefil betony brankáře. Následně se puk dostal do předbrankového prostoru na hokejku Vosyky, který z blízka nepřekonal nastavený betony hostujícího brankáře. Vosyka se však ještě natáhl po dorážce do odkryté klece, ale měl puk na dlouhou ruku, a tak trefil jen vnější tyč!
     
    12:28
    Rebelové si svou aktivní hrou vysloužili přesilovku. Hákováním se provinil Helešic (VSE).
     
    02:58
    Vsetín založil rychlý útok ze svého obranného pásma a na brankovišti zakončoval Grygar, ale po ledě neprostřelil Nováka, který následně zlikvidovali i dorážku z hole Kucharčíka. Rychlý brejk Kuchty na druhé strabě skončil zakončením na zadní tyč, která zabránila puku k přejetí přes brankovou čáru. Poté se ještě ten samý hráč pokusil o dorážku, ale trefil naprosto stejné místo!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 45. Dvořák, 53. Hlídek (Němec), ?. Kuchta - 19. Kohout (Helešic), 58. Zvonek (Šjafotdinov, Neuwirth)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Žuček, Dvořák "C", Meloun, Krajcigr, Dundáček "A", Vala - Vosyka, Kuchta "A", Hlídek, Chlubna, Brebera, Mozr, Ludvík, Beránek, Krajhanzl, Kundrát, Němec
    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Žabčík "A", Hryciow, Zuzaník, Svozílek, Ščotka, T. Vašíček - Zvonek, Neuwirth "C", Forch, Stodůlka, Helešic, Kuchařík, Kohout, Grygar, Šjafotdinov

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri