Trutnov – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Nymburk – SHK Hodonín 4:5 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 3:9 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Sokolov – Děčín 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Neděle 22.01.2012, 17:30 • Na Lapači, Vsetín, 5400 míst (1700 sezení) • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    44:26
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Po chybě v obranném pásmu Vsetína se dostal k puku MAREK KNEBL a jeho střela se přesně od horní tyčky dostala do klece překvapeného Hromady. Asistence: Radim Haas, Michal Vodný.
     
    35:01
    Vsetín vstřelil branku!
    Z jiskřičky už pomalu začíná být malý plamínek 2:4! Heš vypálil od modré na Slováka, který jen vyrazil, Vítek dorážel, ale opět do Slováka, třetí dorážku v podání PETRA HRUŠKY už Slovák nemohl mít a je to druhá branka Vsetína. Asistence: David Vítek, Jiří Heš.
     
    31:33
    Vsetín vstřelil branku!
    Jiskřička naděje pro domácí hráče je tady. Vaněk se dostal téměř sám před Slováka položil jej na zem a bekhendem vystřelil, puk se od Slováka odrazil před najíždějícího MARTINA KUBA, který do poloodkryté klece snižuje na 1:4. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    26:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    4:0! Bobři dnes využili zatím vše co šlo. V přesilovce pět na tři vyšachovali Vsetín a do prázdné branky zakončoval RADIM HAAS. Asistence: Martin Ambruz, Milan Ovšák.
     
    24:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Vsetínští už byli v pěti, ale pod tlakem. Bobři vyhráli buly a z levého kruhu vypálil RADIM HAAS na Plška, který měl zakrytý výhled a Valmez se raduje potřetí. Asistence: Michal Vodný, Jakub Musil.
     
    20:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Za brankou Vsetína se zastavil puk o brusle sudího, což nečekal Heš a puku se zmocnil Ambruz, touš poslal okamžitě před Plška, kde stál MIROSLAV VARGA a ten zasunul mezi betony domácího gólmana. Asistence: Martin Ambruz.
     
    14:03
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou po nenápadné akci do vedení! Po vhazování před Plškem se dostal k puku Vodný nastřelil puk na Plška, který vyrazil před sebe, kde stál MICHAL VODNÝ a ležícího Plška bekhendem přehodil. Asistence: Robin Haas, Jakub Musil.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 32. Kubo (Vaněk), 36. Hruška P. (Vítek, Heš) - 15. Vodný (Haas, Musil), 21. Varga Mir. (Ambruz), 25. Haas (Vodný, Musil), 27. Haas (Ambruz, Ovšák), 45. Knebl (Haas, Vodný)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (27. Hromada) - Farda, Heš, Spitzer, Mečiar, Hrčka, Hoďa, 21. Žabčík - Zúbek, Vaněk, Sprušil - Vítek, Hruška O., Hruška P. - Kubo, Korčák, Bajtek.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Vlachynský) - Blažek, Hartmann, Musil, Ovšák, Růčka, Vašut - Bokroš, Ambruz, Varga Mir. - Balga, Varga D. Martiník - Knebl, Haas, Vodný.

    Rozhodčí: Obadal - Goňa, Smilek
    bahis siteleri