Třinec – Warriors Brno 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Třebíč 4:1 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 8:0 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 22.01.2012, 12:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí hokejisté, jako by zcela rezignovali a hosté završují potupného bůra! Hosté nejprve nevyužili akci 3 na 2, když se Slabochovi nepovedlo u levé tyče zakončit, ale puk za bránou sebral Šír, jenž jej poslal na modrou čáru, kde byl zcela volný Král, který místo střely nahrál chytře na Slabocha stojícího u levé tyče. Toho nejprve svým betonem vychytal Brož, ale následně poslal Slaboch puk přes brankoviště na hokejku RADKA ŠÍRA, který dovršil hattrick! Asistence: Zdeněk Král a Jan Slaboch.
     
    53:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové střílejí čestný úspěch a kazí tak Stezkovi čisté konto! Navrátilec z trestné lavice se chopil ve vlastním obranném pásmu puku a vyvezl jej do útočné třetiny, kde následně nahodil puk, dojel jej a tvrdým pokusem nad rameno Stezky snižuje na 1:4! Bez asistence.
     
    50:01
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je to již 4:0 pro Liberec! Hosté se usadili na pevno v útočné třetině a Král nahrál puk na hokejku Chlapíka, jenž ještě Brože nepřekonal, ale RADEK ŠÍR napodruhé již prohodil puk nad varážečku domácího gólmana! Asistence: Filip Chlapík a Zdeněk Král.
     
    38:13
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rychlý brejk Liberce znamená vedení již 3:0! Bělohorský poslal rychlý puk na střed hřiště na hokejku Ordoše, který následně v útočné třetině nahrál na hokejku DOMINIKA LAKATOŠE, který podruhé přišpendlil puk pod břevou bezmocného Brože! Asistence: Jan Ordoš a Matouš Bělohorský.
     
    25:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Blesková akce znamená vedení o dvě branky! Rebelové nedokázali podržet kotouč v útočném pásmu a Liberec se vydal na zteč. Král poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru na Chlapík, který ujel spolu s RADKEM ŠÍREM do akce dvou proti jednomu a poslední jmenovaný se střelou na brankovišti nemýlil! Asistence: Filip Chlapík a Zdeněk Král.
     
    21:10
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec se zaslouženě ujímá vedení v zápase! Bílí tygři hýřili aktivitou a domácím nedávali oddychu. Brankář Brož musel likvidovat nebezpečnou střelu od modré svými betony, ale sotuaci ustál, jenž domácím se nepovedlo vyhodit a puku se chopil DOMINIK LAKATOŠ, jenž si obhodil bezmocného Brože a zakončil přesně po víko! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 54. Zohorna - 22. Lakatoš, 26. Šír (Chlapík, Král), 39. Lakatoš (Ordoš, Bělohorský), 51. Šír (Chlapík, Král), 56. Šír (Král, Slaboch)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík "C", Málek, Klofáč, Vacek, Cejpek, Mendl, Krajcigr "A", Bušek, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Nováček, Bancíř, Zohorna
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Babec, Slaboch "A", Balabán, Mečíř, Němeček, Lakatoš, Šír, Klinger "A", Chlapík, Havlín, Ordoš, Král, Gecko "C", Bělohorský, Husa, Heřmánek, Svoboda, Suchý, Pyrochta, Zacha

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Arnošt Ryšavý, Martin Lukáč
    bahis siteleri