Novosibirsk – Novokuzněck 3:2 (po s.n.) | Viťaz – Lev 0:3 (kon.) | Čerepovec – Minsk 2:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:4 (0:0, 2:4, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Úterý 31.01.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Domácí však všechny své šance zahazují, za katr totiž putuje Kiselevich (CER).
     
    54:33
    Domácí mají další příležitost ke snížení nepříznivého stavu. Na trestnou lavici usedá za podražení Ladislav Nagy (DMN).
     
    43:35
    Velká šance domácího celku! Těsně před Lalandem dorážel bekhendem Stepanov. Hostující brankář byl ale pozorný.
     
    32:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je úchvatné gólové představení! Po pasu Stolyarova pláchnul hostující obraně Alexei Tsvetkov. Poradil si s bekem Dinama, totéž se mu blafákem do bekhendu povedlo i s brankářem Lalandem. Asistence: Gennady Stolyarov.
     
    31:01
    Vyloučen je Alexander Stepanov (CER).
     
    29:40
    Vyloučen je Dmitry Vlasenkov (CER)
     
    31:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Jaroslav Obsut vypálil, projektil se zpoza branky odrazil k volnému DMITRY MELESHKOVOVI, který prázdnou bránu neminul. Asistence: Jaroslav Obsut.
     
    28:42
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují vedení! ANDREI MIKHAYLOV obkroužil branku a s pomocí konstrukce dopravil kotouč do sítě. Asistence: Alexander Kulakov.
     
    28:16
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To je ale jízda, hosté otáčejí skóre! Ke kotouči se dostal útočník Dinama Minsk TEEMU LAINE, který z prvého kruhu vyslal tvrdý projektil. Ten Tarasovovi proklouzl a pomalým tempem se "doplazil" za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    27:45
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Kulakov obkroužil branku domácích, přičemž se pokusil zaskočit Tarasova. To se mu sice nepovedlo, dorážející JAROSLAV OBSUT již ale uspěl. Asistence: Alexander Kulakov.
     
    25:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vypálil Kronwall, Lalande vyrazil puk pouze před sebe. ve skrumáži se poté nejlépe zorientoval VADIM SHIPACHJOV, který postrčil kus gumové pryže za brankovou čáru. Asistence Niclas Bergfors.
     
    22:31
    Libor Pivko (DMN) dostává za vražení na hrazení trest na 5 minut + do konce utkání. Síly na ledě se na chvíli vyrovnávají.
     
    21:37
    Přesilovou hru si vyzkoušejí také hosté. Za podražení odchází na trestnou lavici Bogdan Kiselevich (CER).
     
    18:19
    Máme tu první vyloučení! Za hru vysokou holí odchází pykat hostující Daniel Corso (DMN).
     
    17:38
    Obrovská šance hostí! Do samostatného úniku se po chybě domácí defenzivy vydal Libor Pivko, který se pokusil zakončit mezi betony Tarasova. Záměr mu ale nevyšel.
     
    11:43
    Velká příležitost hostí! z levé strany se prodral útočník Dinama, poté poslal pas na pravou stranu. Kotouč si ale málem srazil domácí obránce za záda Tarasova. Při domácích nyní stála pořádná porce štěstí.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Shipachjov (Bergfors), 33. Tsvetkov (Stolyarov) - 28. Obsut (Kulakov), 29. Laine, 29. Mikhaylov (Kulakov), 32. Meleshko (Obsut)


    Severstal Čerepovec: Tarasov (29. Koshechkin) - Kronwall, Chudinov, Nemec, Kiselevich, Pujstola, Yegorshev, Stepanov - Shipajchov, Bergfors, Ketov - Tsvetkov, Trunyov, Nurtdinov - Kazakovstev, Kovyrshin, Lehtonen - Zemchenko, Vlasenkov, Stolyarov
    HC Dinamo Minsk: Lalande - Podhradsky, Obsut, Karalahti, Denisov, Korobov, Krajicek, Drozd - Laine, Pivko, Irgl - Nagy, Corso, Linglet - Kitarov, Mikhalyov, Kulakov - Pavlovich, Meleshko, Dudko

    Rozhodčí: Kulakov, Feofanov - Alyoshin, Birin
    bahis siteleri