Čerepovec – Lev 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 02.02.2012, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pět vteřin před koncem prodloužení rozhodl JURIJ BABENKO! Domácí útočník se zmocnil černé pryže na levém kruhu a střelou z otočky překvapil Murygina. Kotouč zapadl k protější tyči, hostující gólman ani nezaujal brankářský postoj. Asistence: Sergej Sojn – 3:2.
     
    58:58
    Piganovič se protáhl podél mantinelu až před domácí klec, kotouč vzápětí poslal před brankoviště. Přijíždějící spoluhráč jej však do sítě usměrnit nedokázal.
     
    55:16
    Solovjev odchází na trestnou lavici. Hosté hrají v přesile.
     
    49:46
    Ovšem domácí mohli jít opět do vedení! Kolotoč přihrávek před Muryginem zakončil Anisin nepřesnou střelou z těsné blízkosti. Domácímu forvardovi přeskočil kotouč před poloprázdnou klecí hůl.
     
    48:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    ALEXANDER NIKULIN vyrovnává! Hosté dokázali přetavit svůj nápor v kýženou trefu, Nikulin vypálil parádně z vrcholu pravého kruhu. Jeho střela cinkla o břevno a zapadla za brankovou čáru. Jerjomenko byl na skvěle mířenou střelu protihráče krátký. Asistence: Miko Mäenpää.
     
    47:30
    Čtvrtá útočná formace hostujícího týmu si vytvořila v útočném pásmu tlak. Gluchov pálil z kruhu, o teč usiloval před brankovištěm stojící Krysonov. Jerjomenko udržel svými zákroky Dynamo v těsném vedení.
     
    39:48
    Tolpeko odpočívá na trestné lavici, provinil se držením protihráčovy hole. Znovu je dost pravděpodobné, že si hostující výběr přenese část své početní převahy také do závěrečné dvacetiminutovky.
     
    34:57
    Na přihrávku Baranceva od zadního mantinelu si před branku sjel Solovjev, šanci na navýšení náskoku pro svůj tým ale odmítl. Trefil pouze betony přesouvajícího se Murygina.
     
    33:45
    Plotnikov nesportovně sekl domácí gólmana přes lapačku, ve které uschoval kotouč. Následně se pustil do menší potyčky s obránci Dynama. Sudí jej vykazují na trestnou lavici - další početní výhoda pro celek z Moskvy.
     
    31:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskevští hokejisté otáčí vývoj zápasu, dvojnásobnou početní převahu sehráli na výbornou. Několika rychlými přihrávkami vyšachovali obranu svého soka, černá pryž nakonec skončila v síti po střele SERGEJE SOJNA z pozice před brankovištěm. Asistence: Sergej Koňkov, Vjačeslav Kozlov – 2:1.
     
    30:42
    Chabarovsk se bude bránit ve třech! Mäenpää odsedí menší trest za podražení.
     
    29:42
    Muchačev odjíždí na trestnou lavici, u vlastní branky nedovoleně přidržel soupeře. Přesilovka pro domácí tým.
     
    28:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr vyrovnává. Sojn nahazoval od modré čáry kotouč před soupeřovu tvrz, kde operoval SERGEJ KOŇKOV. Ten dokázal spoluhráčovo polovysoké nahození efektivní tečí srazit do sítě. Murygin byl bezmocný. Asistence: Sergej Sjon – 1:1.
     
    19:31
    Znovu se vylučuje na straně domácího týmu, menší trest obdržel Bojkov.
     
    16:56
    Amur si vzápětí zahraje v přesile, Soin pyká za držení.
     
    16:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili hosté! JAKUB PETRUŽÁLEK zůstal trestuhodně neobsazen na levé straně útočného pásma. Měl dostatek času na to, aby si střelu připravil a posléze zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Mikko Mäenpää – 0:1.
     
    12:36
    Kokarev si po sérii přihrávek připravil kotouč na střelu z kruhu. Mířil nadějně do horní poloviny branky, ale Murygin střelecký pokus protivníka zneškodnil.
     
    11:28
    Chabarovsk jde opět do čtyř, domácí si zahrají již třetí přesilovku. Pereťjagin odpočívá za nedovolené bránění.
     
    07:08
    Muchačev odchází na trestnou lavici, provinil se krosčekem. Dynamo má k dispozici další početní převahu.
     
    02:49
    Domácí si zahrají v přesilové hře. Na trestné lavici již odpočívá Gluchov.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 29. Koňkov (Sojn), 32. Sojn (Koňkov, Kozlov), 65. Babenko (Sojn) - 17. Petružálek (Mäenpää), 49. Nikulin (Mäenpää)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov) – Bojkov, Barancev, Skopincev, Solovjev, Višněvskij, Gorochov, Ščadilov – Sojn, Babenko, Kozlov, Šafigulin, Kokarev, Anisin, Pestunov, Mosalev, Tolpeko, Koňkov, Komarov, Kvapil.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Lašák) – Šulakov, Groť, Mäenpää, Muchačev, Piganovič, Pereťjagin – Nikulin, Gluchov, Tarasov, Šitikov, Lugin, Kopejkin, Litovčenko, Růžička, Plotnikov, Krysanov, Ignatuškin, Petružálek.

    Rozhodčí: Karabanov, Odinš – Putilin, A. Michael.
    bahis siteleri