Znojmo – K. Vary 2:8 (kon.) | Olomouc – Plzeň 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:8 (1:4, 1:3, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 03.02.2012, 15:00 • Zimní stadion Znojmo • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z hranice brankoviště našel nikým neobtěžován mezírku mezi Vrbovými betony DAVID TROŠKA. Asistence: Tomáš Harkabus a Jaromír Kverka.
     
    39:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary se z buly před vlastní brankou během pár vteřin dostaly až ke gólové trefě. LUKÁŠ KLÍMA zatáhl puk po levém křídle do třetiny a bekhendem zavěsil pod břevno. Asistence: Matěj Zadražil a Aleš Půlpán.
     
    35:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    .. a ze ztráty je další branka Varů, poté co LUKÁŠ KLÍMA kousek za modrou vystřelil a trefil se švihem přesně mezi betony Helešice. Bez asistence.
     
    27:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kapitán hostů PETR KOBLASA napřáhl na modré a letící puk srazil jeden z clonících domácích hráčů přesně do horního růžku. Helešic neměl šanci reagovat. Bez asistence.
     
    26:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Zcela nečekaně se už po vypršení Troškova trestu trefuje krásným příklepem od modré přesně pod břevno JIŘÍ TICHÝ. Asistence: Marek Špaček.
     
    17:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MATĚJ ZADRAŽIL se bez většího odporu znojemské obrany projel od pravého mantinelu až na brankoviště, počkal si na správný moment a zasunul puk za natahujícího se Helešice. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    17:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté zkazili rozehrávku na útočné modré, RADEK JANOUŠEK se dostal do samostatného úniku a střelou do horního růžku snižuje. Bez asistence.
     
    08:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí propadli ve středním pásmu, Vary ujely do přečíslení tří na jednoho a přestože svou akci překombinovali, trefil se LUKÁŠ VRÁNA z ostrého úhlu mezi betony brankáře. Asistence: Marek Švec a Petr Koblasa.
     
    03:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku, poté co se před branku dostal MATĚJ ZADRAŽIL, objel Helešice a zakončil do odkryté branky. Asistence: Aleš Půlpán a Martin Gombár.
     
    01:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Varování domácím nestačilo, o chvíli později míří ze stejné pozice jako Půlpán o něco přesněji JAROMÍR KVERKA. Asistence: Lukáš Klíma.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 18. Janoušek, 27. Tichý (Špaček) - 2. Kverka (Klíma), 4. Zadražil (Půlpán, Gombár), 9. Vrána (Švec, Koblasa), 18. Zadražil (Půlpán), 28. Koblasa, 36. Klíma, 40. Klíma (Zadražil, Půlpán), 60. Troška (Harkabus, Kverka)


    HC LERAM Orli Znojmo: Helešic (Vrba) – Kovář, Horváth, Tichý, Latner, Mikulášek, Janoušek, Špaček, Telesz, Pelikán, Zika, Hobza, Pražák, Kún, Kastner, Šťáva, Nováček.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Nguyen-Son) – Urbančok, Tomeček, Vrána, Valeš, Šik, Kubáč, Troška, Svoboda, Koblasa, Harkabus, Švec, Kverka, Funk, Zadražil, Klíma, Gombár, Půlpán.

    Rozhodčí: Blecha – Chocholouš, Skopal
    bahis siteleri