Klatovy – Klášterec nO 9:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 5:3 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pátek 03.02.2012, 20:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:23
    Vyloučen jeden z hostujících hráčů na 4 minuty a jeden z domácích na 2.
     
    57:00
    Vsetín jde do tří. Za zdržování je vyloučen Hradil.
     
    56:14
    Hosté si ještě zahrají přesilovku, za nedovolené bránění se půjde zchladit na trestnou Horák. Hosté mohou ještě kosmeticky upravit skóre.
     
    50:31
    Herman vyloučen za vražení na hrazení, Vsetínu se naskýtá další přesilová hra.
     
    47:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Hosté bleskově odpovídají. DALIBOR HERMAN si spravil chutˇpo neproměněné tutovce z před několika minut. Přízemní střelou z pravého křídla našel skulinku mezi Hromadovými betony. Bez asistence.
     
    46:48
    Vsetín vstřelil branku!
    Obléhání hostující branky zakončil po přihrávce Martina Koutníka DAVID VÍTEK. Na toho zírala zcela opuštěná branka, takže domácí ostrostřelec neměl nejmenší problém zavěsit. Asistence: Martin Koutník, Martin Kývala.
     
    45:00
    Herman byl teď velice blízko brance. Odrazil se k němu kotouč a frýdecko-místecký hráč se octl sám a s pukem před odkrytou vsetínskou klecí - neměl však moc času na vymýšlení, do puku ihned udeřil a klec minul.
     
    39:48
    Hosté si také zahrají oslabení, první v této třetině. Trest si odsedí Fiala (FRM) za zdržování.
     
    34:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínští Vítek s Tobolou ujeli v akci dva na nikoho na Baldíka. Vítek těsně před brankovišti namazal DOMINIKU TOBOLOVI, před kterým zela prázdná klec. Oku lahodící akce. Asistence: David Vítek.
     
    33:24
    Vyloučen je Žabčík na dvě minuty za držení. Další přesilovka pro Frýdek-Místek.
     
    30:40
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Gančarčík vypálil na Hromadu, kotouč se však odrazil od bránícího vsetínského hráče přímo na hůl DALIBORA HERMANA, který měl před sebou lehký úkol v podobě prázdné klece. Asistence: Patrik Gančarčík.
     
    29:20
    Další vyloučení na domácí straně - 2 + 10 minut si vykoledoval Kývala za nedovolené bránění a nesportovní chování. Pokračuje se v 5 proti 3.
     
    27:59
    Valaši budou hrát znovu ve čtyřech. Vyloučen je Daněk - dostává menší trest za sekání.
     
    23:43
    Za krosček dostává dvě minuty Zabčík (VSE).
     
    19:11
    Vacula (FRM) si posedí na dvě minuty - provinil se vražením ze zadu a vykoledoval si k tomou ještě desetiminutový trest. Domácí tak mají šanci ještě své vedení navýšit.
     
    18:08
    Vsetín vstřelil branku!
    Šunkov přihrál zpoza branky ALEXANDERU MEDVEDEVOVI, který přesně trefil prostor pro Carbolovou vyrážečkou. Asistence: Sergey Šunkov.
     
    15:56
    Vsetín vstřelil branku!
    DAVID KLIMEK si nabruslil před brankoviště a ve chvíli, kdy míjel pravou tyč Carbolovy svatyně, zapasoval kotouč do mezírky mezi jeho betonem a brankovou konstrukcí. Bez asistence.
     
    09:45
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTINU ŠTRBÍKOVI se nakonec snaha vyplatila. Kotouž zůstal po zásahu brankářem ležet před brankovištěm, kde se nejrychleji vzpamatoval právě Štrbík a poslal kotouč ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.
     
    08:52
    Štrbík najel s pukem do pásma až před Carbolu a zkusil mu kotouč propasovat mezi betony. Brankář ale sevřel těsně.
     
    08:29
    Hlavní sudí znovu vylučuje. Za faul loktem si na dve minuty odpočine Kurajský (FRM).
     
    05:44
    Na druhé straně je vyloučen Šunkov (VSE) za hákování, síly na ledě se tak srovnají.
     
    04:50
    Uvidíme první přesilovku utkání. Vyloučen je na dvě minuty hostující Fiala (FRM) za nedovolené bránění.
     
    01:09
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTIN KÝVALA poslal první střelu na frýdecko-místeckou klec, brankář puk vyrazil pouze na připraveného Tobolu, který přihrál zpátky na Kývalu, jenž měl v té chvíli před sebou prázdnou klec. Asistence: Dominik Tobola, David Vítek.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 2. Kývala (Tobola, Vítek), 10. Štrbík, 16. Klimek, 19. Medvedev (Šunkov), 35. Tobola (Vítek), 47. Vítek (Koutník, Kývala) - 31. Herman (Gančarčík), 48. Herman


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Krkoška) - Valentík, Daněk, Štrbík, Medvedev, Šunkov, Klimek, Koutník, Tyralík, Kývala, Kašajev, Žabčík, Hradil, Boháčik, Vítek, Studený, Horák, Tobola, Báchor.
    HC Frýdek-Místek: Carbol (Baldík) - Bartek, Kočko, Blahuta, Kurajský, Hamhalter, Majola, Mičulka, Fiala, Vacula, Ševčík, Herman, Golasovský, Gančarčík, Mach.
    bahis siteleri