Slavia – Kladno 2:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.)
Třinec – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 8:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Neděle 05.02.2012, 15:00 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Obrovskou radost na lavičce i v sektoru hostí probudil pěknou individuální akcí JIŘÍ BICEK, který si obhodil obránce na modré čáře a poté přesně vystřelil. Asistence: Pavel Patera a Vítězslav Bílek.
     
    22:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlá rozehrávka po buly končí tvrdou střelou JASONA LEPINEHO, která zapadla přesně k tyči. Obránce Lepine tak slaví už druhou dnešní branku. Asistence: Vladimír Kameš a Pavel Patera.
     
    20:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gól z řady těch šťastnějších nyní slaví TOMÁŠ MICKA, který z otočky spíše nahodil puk směr brána, ale Chábera to nečekal a kotouč mu proklouzal mezi betony. Asistence: Pavel Kolařík.
     
    11:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají díky přesné střele od modré obránce JASONA LEPINEHO. Asistence: Libor Procházka a Martin Látal.
     
    03:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velkou chybu Kladna na modré čáře potrestal LUKÁŠ ŽEJDL, který se po přihrávce Hertla trefil mezi Cháberovy betony. Mladý útočník Žejdl si tak připisuje první letošní branku. Asistence: Tomáš Hertl a Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    Patrik Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Žejdl (Hertl, Sklenář), 21. Micka (Kolařík) - 12. Lepine (Procházka, Látal), 23. Lepine (Kameš, Patera), 59. Bicek (Patera, Bílek)


    HC Slavia Praha: Furch - Dresler, Kadlec, Valach, Šulc, Krejčík, Krejčí, Kolařík - Pospíšil, Krenželok, Vondrka -Jelínek, Jaškin, Dušek, Micka, Doležal, Žejdl, Sklenář, Růžička, Hertl, Tomica
    Rytíři Kladno: Chábera - Drtina, Lepine Piskáček, Procházka, Růžička, Pavlů, Kameš - Bicek, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Lukáč, Látal - Valský, Melka, Kuchler - Hluchý

    Rozhodčí: Jeřábek, Hrubý - Barvíř, Blümel

    Diváci: 4196
    bahis siteleri