Slavia – Kladno 2:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.)
Třinec – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 8:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:2 (3:1, 3:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 05.02.2012, 18:10 • KAJOT ARENA, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita. Ze závaru před Šindelářem se nemýlil brněnský šikula VOJTĚCH NĚMEC, který vyražený puk dopravilk do brány přes beton gólmana hostí. Šestý kanadský bod pro Leoše Čermáka. Diváci si přejí deset branek v síti Vítkovic. Asistence: Leoš Čermák, Tomáš Žižka.
     
    46:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský brankový festival pokračuje. Po střele Němce se před Šindelářem vytvořil další závar, ze kterého se podařilo LEOŠI ČERMÁKOVI doslova dostrkat puk za brankovou čáru. V dnešním zápase řádí hlavně první formace domácích. Asistence: Vojtěch Němec, Josef Kováčik.
     
    38:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čermák se z pravého křídla vřítil do pásma, natlačil se před Šindeláře, který jeho střelu vyrazil jen na hůl dojíždějícího VOJTĚCHA NĚMCE, na jehož střelu k pravé tyči byl gólman hostí krátký. Pro Němce je to jeho první extraligová branka, proto si ihned po brance puk vzal na památku. Asistence: Leoš Čermák, Jakub Svoboda.
     
    31:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají také druhou přesilovou hru a snižují skóre utkání. Po střele Kudělky z pravého křídla se k odraženému puku dostal VIKTOR UJČÍK, který polovysokou střelou překonává Trvaje. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    23:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z druhého úniku ve vlastním oslabení se již Kometa prosazuje a přidává pátou branku. MIROSLAV HOLEC do puku jen plácl a ten zaplul pod břevno Málkovy brány. To už je na hostujícího gólmana moc, který přenechává své místo kolegovi Šindelářovi. Asistence: Jakub Koreis.
     
    20:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po pouhých dvanácti vteřinách ze druhé třetiny přidává Kometa čtvrtou branku. Vojtěch Němec opět zatáhl puk po pravém křídle do útočného pásma, předložil ho na druhé křídlo volnému JAKUBU SVOBODOVI, který z první trefil přesně odkrytou bránu. Asistence: Vojtěch Němec, Leoš Čermák.
     
    18:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovou hru. Po Kováčikově ráně od modré se k vyraženému puku dostal LEOŠ ČERMÁK a jednoduchou střelou navýšil brněnské vedení již na dvě branky. Asistence: Josef Kováčik.
     
    16:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěknou akcí se domácí ujímají vedení. Němec z pravého křídla oklamal hostujícího obránce, kolem druhého padajícího poslal přesný pas na TOMÁŠE ŽIŽKU, který se sám proti Málkovi střelou pod víko nemýlil. Asistence: Vojtěch Němec, Leoš Čermák.
     
    03:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    I Kometa využívá přesilovou hru, byť s nutnou dávkou štěstí, puk si do vlastní brány totiž srazil hostující obránce Ondrušek bruslí mezi nohy Málka. Za střelce branky je označen MIROSLAV HOLEC, který byl situaci nejblíže, protože ho před bránou hledal nepřesnou přihrávkou Erat. Asistence: Roman Erat, Tomáš Malec.
     
    00:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. RADIM HRUŠKA zatáhl středem puk do pásma a vystřelil. Trvaj vyrazil jeho střelu jen před sebe, kterou hostující útočník bez problémů dojel a napodruhé zakončil přesně. Ex-brněnský útočník se tak brzy připomíná na brněnském stadióně. Asistence: Petr Pohl, Ctirad Ovčačík.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 4. Holec (Erat, Malec), 17. Žižka (Němec, Čermák), 19. Čermák (Kováčik), 21. Svoboda Jak. (Němec, Čermák), 24. Holec (Koreis), 39. Němec (Čermák, Svoboda Jak.), 47. Čermák (Němec, Kováčik), 58. Němec (Čermák, Žižka) - 1. Hruška R. (Pohl, Ovčačík), 32. Ujčík (Kudělka)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Hruška Milan, Malec, Vašíček, Bičánek (C) - Němec, Čermák, Svoboda Jakub - Erat, Petrovický, Holec - Svoboda Tomáš (od 3. tř Haluza), Koreis, Zohorna.
    Trenéři: Zdeněk Venera, Lubomír Oslizlo.

    HC Vítkovice Ridera: Málek (od 24. Šindelář) - Malík, Kudělka,Trnka, Ovčačík, Punčochář, Voráček, Ondrušek - Ujčík, Burger (C), Káňa Jan - Klimek, Hruška Radim, Pohl - Štefanka, Húževka, Káňa Tomáš - Szturc, Strapáč, Šedivý - Hlinka. Trenéři: Mojmír Trličík, Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Polák, Blecha - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 6811
    bahis siteleri