Omsk – Petrohrad 5:3 (kon.) | Barys – Nižněkamsk 7:4 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:6 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:6 (0:0, 0:4, 2:2)
Ak Bars Kazaň
Neděle 05.02.2012, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Odražená střela Kornějeva se dostala k volnému DANISOVI ZARIPOVI a ten pohotově zametl kotouč do brány - 2:6. Asistence: Konstantin Kornějev, Jarkko Immonen.
     
    51:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Panov nešel zpetnou přihrávkou volného ALEXANDRA RJAZANCEVA a ten příklepem propálil hostujícího brankáře - 2:5. Asistence: Konstantin Panov.
     
    43:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se nevzdávají. O rychlou odpověď se postaral PETRI KONTIOLA, který překonal hostujícího brankáře bekhendem do horní části branky - 1:5. Asistence: Vladimir Antipov.
     
    43:39
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň navyšuje své vedení. DANIS ZARIPOV OBRAL jednoho z domácích hráčů o kotouč a dokonale potrestal zaváhání, když střelou mezi betony Proskurjakova upravil skóre na 0:5. Bez asistence.
     
    33:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Garnett neudržel tvrdou střelu od modré čáry a vyrazil puk přímo na najíždějícího JEVGENIJE SKAČKOVA a ten dorazil puk do domácí brány - 0:4. Bez asistence.
     
    27:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostům se nakonec daří využít přesilová hra. JOSEF STRAKA prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Asistence: Alexej Tereščenko, Kirill Petrov.
     
    23:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se dostává do dvoubrankového vedení. Kornějev vystřelil od modré čáry a kotouč se odrazil od levé tyče přímo na hůl volného NIKA KAPANENA, který dorážel do odkryté brány - 0:2. Asistence: Konstantin Kornějev.
     
    20:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté nastoupili do druhé části velmi aktivně a to se jim vyplatilo. ALEXEJ MOROZOV otevřel skóre dnešního utkání - 0:1. Asistence: Danis Zaripov.

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 44. Kontiola (Antipov), 52. Rjazancev (Panov) - 21. Morozov (Zaripov), 24. Kapanen (Kornějev), 28. Straka (Tereščenko, K. Petrov), 34. Skačkov, 44. Zaripov, 55. Zaripov (Kornějev, Immonen)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (34. Proskurjakov) - Vasilčenko, Rjazancev, Rjabykin, Quint, Razin, Giroux, Katičev, Šinin - Popov, Jakutcenja, Burdasov - Čistov, Bulis, Kuznětsov - Kontiola, Panov, Antipov - Glinkin, Mamin, Buturlin.
    Ak Bars Kazaň: Vehanen (Garipov) - Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medveděv, Tokranov, Khomitskij, Zacharčuk, Golubev - Zaripov, Kapanen, Morozov - O. Petrov, Immonen, Glazačev - Tereščenko, Straka, K. Petrov - Bodrov, Panarin, Skačkov.

    Rozhodčí: Feofanov, Romasko - Misyur, Tsepajev