Finsko – Rusko 1:3 (kon.) | Česko – Švédsko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
Švédsko
Pátek 10.02.2012, 18:30Four Nations Tournament - U17
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Ještě jedna možnost na snížení českých mladíků. Lucas Wallmark bude dalším, kdo si posedí na trestné lavici. Švédský hráč dostává menší trest za hákování.
     
    52:15
    A máme tu další vyloučení. Tentokrát na straně domácího výběru. Za katr již usedá Petr Česlík, který dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Dvouminutový trest odpyká Petr Janeček.
     
    48:47
    Kevin Ekman-Larsson dostává dvě minuty za podražení, poměr sil se tak na nějakou chvíli vyrovná. Poté začne přesilová hra České republiky.
     
    47:29
    Česká republika se ale bude muset soustředit na zadní vrátka. Roman Čermák dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    43:22
    Švédi se teď budou muset bránit. Na trestnou lavici je poslán Leon Bristedt, jenž zahákoval protihráče a půjde si tak popřemýšlet k trestoměřičům.
     
    38:21
    Švédsko dostane další přesilovou hru. Za podražení míří na trestnou lavici Tomáš Andrlík, bude se měnit stav do konce druhé části?
     
    29:32
    Češi si zahrají dvojnásobnou přesilovku! Švédi teď zbytečně faulují, místo toho, aby se soustředili na hru. Za katr si půjde poseděd David Westlund.
     
    28:36
    Češi budou moci zdramatizovat vývoj dnešního klání! Anton Blomber dostává dvě minuty za sekání a na domácí hokejisty tak čeká přesilová hra.
     
    21:26
    Lawrence Pilut oslabí na začátku druhé části svůj celek. Půjde si zchladit hlavu za hákování. Co vymyslí české mužstvo?
     
    12:51
    Češi jdou do tří! Roman Přikryl dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    12:08
    Česká reprezentace se znovu bude muset bránit. Tomáš Andrlík dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Desetiminutový trest odpyká Martin Kohout.
     
    09:08
    Poměr sil na ledě se však vyrovná. Domácí hokejisty oslabí Martin Kohout, který dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    07:59
    A teď již ke zmiňovanému trestu. Češi si zahrají zkrácenou početní výhodu pět na tři! Julius Bergman navštíví svého spoluhráče na trestné lavici, jelikož sekl protihráče, čehož si hlavní arbitr všiml.
     
    06:20
    William Nylander si půjde posedět na trestnou lavici a Češi tak dostnaou příležitost ke skórování. Švédský hokejista se provinil sekáním.
     
    02:11
    Švédové rozjížděli další nadějnou akci, v tom jim jejich snahu zhatil Tomáš Dvořák. Ten totiž hákoval protihráče a je tedy prvním vyloučením hráčem.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 27. Pastrňák (Čermák) - 10. Ohman (Westlund, Krupic), 11. Brodecki (Wallmark, Bergman), 12. Bristedt (Lindell, Westlund), 35. Blomberg


    Česko: Lukeš (Svoboda) – Szathmáry, Štencel, Šafář, Andrlík, Čermák, Dvořák, Hryciow – Kohout, Zbořil, Pastrňák – Vrána, Přikryl, Pokorný – Rob, Kämpf, Kaše – Česlík, Sysala, Slánský – Janeček
    Švédsko: Silwerefeldt-Ohman (Sionas) – Goransson, Cederholm, Krupic, Westlund, Bergman, Pilut, Ekman-Larrson – Fyrpihl, Liljendahl, Blomberg – Burakowsky, Ohman, Bristedt – Brodecki, Wallmark, Nylander – Henriksson, Lindell, Gunnarsson

    Rozhodčí: Minář, Šír – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri