Finsko – Rusko 1:3 (kon.) | Česko – Švédsko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
Švédsko
Pátek 10.02.2012, 18:30Four Nations Tournament - U17
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Výsledky, reportáže, rozhovory a řadu dalších informací z turnaje naleznete na stránkách www.hockeynews.cz.
     
    59:04
    Ještě jedna možnost na snížení českých mladíků. Lucas Wallmark bude dalším, kdo si posedí na trestné lavici. Švédský hráč dostává menší trest za hákování.
     
    56:10
    Kdyby to ale udělali, neviděli by únik po pravé straně, který režíroval Martin Kohout! Jeho střela mířila na vzdálenější tyčku, švédský strážce svatyně zasáhl betonem!
     
    52:57
    Julius Bergman napřáhl z pravé strany kluziště, jeho ránu na poslední chvíli zlikvidoval Štěpán Lukeš!
     
    52:15
    A máme tu další vyloučení. Tentokrát na straně domácího výběru. Za katr již usedá Petr Česlík, který dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Dvouminutový trest odpyká Petr Janeček.
     
    50:33
    Švédi teď nevědí, kde jim hlava stojí. Jen díky dobrým zákrokům svého brankáře je stav stále stejný!
     
    48:47
    Kevin Ekman-Larsson dostává dvě minuty za podražení, poměr sil se tak na nějakou chvíli vyrovná. Poté začne přesilová hra České republiky.
     
    47:29
    Česká republika se ale bude muset soustředit na zadní vrátka. Roman Čermák dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:19
    Jakub Vrána před sebou měl poloodkrytou bránu, ale nezamířil přesně! Jeho rána totiž skončila mimo tři tyče!
     
    43:22
    Švédi se teď budou muset bránit. Na trestnou lavici je poslán Leon Bristedt, jenž zahákoval protihráče a půjde si tak popřemýšlet k trestoměřičům.
     
    Výsledky, reportáže, rozhovory a řadu dalších informací z turnaje naleznete na stránkách www.hockeynews.cz.
     
    38:40
    Švédové motají hlavu českým hráčům. Nejnebezpečnější střelu vyslal Lucas Wallmark, Lukeš ale brilantně zasáhl.
     
    38:21
    Švédsko dostane další přesilovou hru. Za podražení míří na trestnou lavici Tomáš Andrlík, bude se měnit stav do konce druhé části?
     
    36:52
    Švédská lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    34:57
    Na druhé straně se dral do zakončení David Kämpf, který ale neprocpal puk za záda švédského muže v masce!
     
    34:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové zničehonic zasazují další tvrdý direkt! Tuto branku si český brankář doma rozhodně za rámeček nedá. ANTON BOLMBERG přejel modrou čáru, nic složitého nevymýšlel, pouze napálil kotouč z velké dálky a ten zamířil přímo do horního růžku Lukešovy branky. Lukeš měl dobrý výhled, přesto vůbec nezasáhl. Bez asistence.
     
    30:14
    Znovu Jakub Vrána v palebné pozici. Tentokrát už se k ráně odhodlal, švédský brankář však parádně zasáhl lapačkou!
     
    29:32
    Češi si zahrají dvojnásobnou přesilovku! Švédi teď zbytečně faulují, místo toho, aby se soustředili na hru. Za katr si půjde poseděd David Westlund.
     
    28:36
    Češi budou moci zdramatizovat vývoj dnešního klání! Anton Blomber dostává dvě minuty za sekání a na domácí hokejisty tak čeká přesilová hra.
     
    26:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    České mužstvo nakonec snižuje na rozdíl dvou branek! Zmatek ve švédské obraně využili dva čeští hráči! Čermák přistrčil puk DAVIDU PASTRŇÁKOVI, jenž bez rozpaků zamířil do poloodkryté branky švédského celku. Asistence: Roman Čermák.
     
    21:26
    Lawrence Pilut oslabí na začátku druhé části svůj celek. Půjde si zchladit hlavu za hákování. Co vymyslí české mužstvo?
     
    21:12
    Jakub Vrána si nabruslil po levé straně, s ničím se nerozpakoval a napálil puk do tyče švédské branky!
     
    Výsledky, reportáže, rozhovory a řadu dalších informací z turnaje naleznete na stránkách www.hockeynews.cz.
     
    16:12
    Jenže! Krátce po příchodu českého hráče na ledovou plochu se do samostatného úniku dostal Alexander Henriksson. Ten totiž využil zaváhání českých zadáků a řítil se sám, nikým neatakovaný na Štěpána Lukeše. Tváří v tvář českému brankáři však Henriksson neuspěl!
     
    14:46
    Anton Cederholm si najel do útočné třetiny po pravé straně, odkud také vypálil jedovatou střelu, ta zazvonila na tyčku Lukešovy svatyně!
     
    13:37
    Švédové teď ždímají Čechy jako pomeranč, domácí jen těžko odolávají!
     
    12:51
    Češi jdou do tří! Roman Přikryl dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    12:08
    Česká reprezentace se znovu bude muset bránit. Tomáš Andrlík dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Desetiminutový trest odpyká Martin Kohout.
     
    11:37
    Česká lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    11:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, tak to je fofr! Dvě švédské branky teď dělila pouhá minuta! Reprezentanti Tre Krönor jsou dnes k nezastavení! Takřka identická situace, jako před malou chvílí. Tentokrát však dobře zamířil LEON BRISTEDT. Na české hokejisty teď doslova padla deka. Asistence: Viktor Lindell, David Westlund.
     
    10:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Přesilovka se Švédům vydařila parádně! Wallmark poslal kotouč na volného ADAMA BRODECKIHO, jenž nad ničím nelamentoval a napálil puk přímo za záda bezmocného Štěpána Lukeše, který nic neviděl. Asistence: Lucas Wallmark, Julius Bergman.
     
    09:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení v tomto klání! David Westlund se rozjel na střed hřiště, kde jej obral o puk jeden z českých hráčů. To však Švédy nemusí mrzet. Volně povalující kotouč totiž z první napálil VICTOR OHMAN, jenž našel skulinku mezi betony Štěpána Lukeše. Asistence: David Westlund, Amil Krupic.
     
    09:08
    Poměr sil na ledě se však vyrovná. Domácí hokejisty oslabí Martin Kohout, který dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    07:59
    A teď již ke zmiňovanému trestu. Češi si zahrají zkrácenou početní výhodu pět na tři! Julius Bergman navštíví svého spoluhráče na trestné lavici, jelikož sekl protihráče, čehož si hlavní arbitr všiml.
     
    06:51
    Od modré čáry vystřelil Tomáš Andrlík, švédský strážce svatyně vyrazil puk pouze před sebe. Tam se nacházel David Pastrňák, k tomu, aby poslal puk do prázdné branky mu však scházel ještě krok.
     
    06:20
    William Nylander si půjde posedět na trestnou lavici a Češi tak dostnaou příležitost ke skórování. Švédský hokejista se provinil sekáním.
     
    02:11
    Švédové rozjížděli další nadějnou akci, v tom jim jejich snahu zhatil Tomáš Dvořák. Ten totiž hákoval protihráče a je tedy prvním vyloučením hráčem.
     
    Výsledky, reportáže, rozhovory a řadu dalších informací z turnaje naleznete na stránkách www.hockeynews.cz.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 27. Pastrňák (Čermák) - 10. Ohman (Westlund, Krupic), 11. Brodecki (Wallmark, Bergman), 12. Bristedt (Lindell, Westlund), 35. Blomberg


    Česko: Lukeš (Svoboda) – Szathmáry, Štencel, Šafář, Andrlík, Čermák, Dvořák, Hryciow – Kohout, Zbořil, Pastrňák – Vrána, Přikryl, Pokorný – Rob, Kämpf, Kaše – Česlík, Sysala, Slánský – Janeček
    Švédsko: Silwerefeldt-Ohman (Sionas) – Goransson, Cederholm, Krupic, Westlund, Bergman, Pilut, Ekman-Larrson – Fyrpihl, Liljendahl, Blomberg – Burakowsky, Ohman, Bristedt – Brodecki, Wallmark, Nylander – Henriksson, Lindell, Gunnarsson

    Rozhodčí: Minář, Šír – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri