Plzeň – Třinec 7:5 (kon.) | Litvínov – Kladno 6:5 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Zlín 1:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 15.02.2012, 18:30 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Jan Holub ještě dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    57:37
    Žabka dostává dvě minuty za faul loktem, Boleslav si výrazně komplikuje cestu za kýženým vyrovnáním.
     
    54:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic udeřilo na opačné straně hřiště, Bílí Tygři vykoukli z obranné ulity a počtvrté v dnešním klání zaslali kotouč za Hübla. Dorážkou z těsné blízkosti se prosadil TOMÁŠ KLIMENTA. Asistence: Jaroslav Kudrna, Petr Nedvěd – 4:2.
     
    52:45
    Roman Tomas měl na své holi vyrovnání! Hostující forvard mohl zkompletovat hattrick, svým pokusem však orazítkoval břevno liberecké brány.
     
    43:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ROMAN TOMAS skóruje podruhé v dnešním utkání. Hostující útočník uspěl střelou z levého kruhu, Pinc na jeho dobře mířený pokus nestihl reagovat. Asistence: David Výborný, Milan Mikulík – 3:2.
     
    39:48
    Dvanáct vteřin před koncem prostředního dějství se opět otvírají vrátka na trestné lavici. Čakajík - podražení, hostující přesilovka.
     
    37:02
    Michal Bulíř svůj nájezd neproměnil. Snažil se rozhýbat Hübla a poté zakončit forhendem, v konečné fázi ale puk nad brankářův beton nezvedl.
     
    37:02
    Trestné střílení pro Liberec! Rýgl přidržel unikajícího Bulíře a sudí signalizují nájezd.
     
    36:44
    Kudrna oslovil přihrávkou zpoza branky Klimentu, ale ten v nadějné příležitosti selhal. V tísni protihráče do soupeřovy klece nezamířil.
     
    30:56
    Liberec jde do čtyř, hosté si zahrají v přesile. Kica pyká za hákování.
     
    28:55
    Boleslav mohla snížit. Mikulík nalezl na levé straně úplně volného Tomase, ten ale svůj druhý zásah v zápase odmítl. Střela z těsné blízkosti mu nesedla.
     
    26:51
    Jakub Čutta dostává ve stejném čase osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    26:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec však domácí celek přesilovku využívá - dnes již podruhé. Čutta trestuhodně zazmatkoval ve středu hřiště a jeho chybu potrestal LUKÁŠ VANTUCH. Liberecký útočník se z levé strany řítil sám na Hübla a trefil přesně. Bez asistence – 3:1.
     
    25:29
    Andrej Podkonický sedí na trestné lavici - hrubost. Přesilovka domácích.
     
    16:42
    Na dvě vteřiny jde středočeský tým do tří! Balaštík podrazil brankáře Pince a odchází na trestnou lavici.
     
    14:44
    Bude se znovu vylučovat, Bílí Tygři si zahrají přesilovku. Tomas - hákování.
     
    13:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub vzápětí snižuje soupeřův náskok. ROMAN TOMAS prosvištěl útočným pásmem a zamířil přesně. Nejdříve se zdálo, že Pinc jeho střelu uschoval ve výstroji. Puk mu však propadl a dokutálel se za brankovou čáru. Asistence: David Výborný, Boris Žabka – 2:1.
     
    13:05
    Vedení domácího celku mohlo být již tříbrankové! Urban se z ničeho nic zjevil před poloprázdnou klecí, dezorientovaného brankáře ale neprostřelil. Poskakující kotouč mu přeskočil hůl.
     
    12:16
    Za libereckou brankou se do menší výměny názorů pustil Trončinský s Goertzenem, oba kohouti putují na trestnou lavici. 2+2 hrubost, pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    10:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši brzy přidávají druhý zásah! Špačkovo nahození neudržel mladoboleslavský brankář ve výstroji, z dorážky se prosadil PETR KICA. Asistence: Daniel Špaček, Martin Čakajík – 2:0.
     
    10:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a v jedenácté minutě zápasu jdou do vedení! Čakajíkovo nahození od modré čáry tečoval před brankovištěm operující MICHAL BULÍŘ mimo dosah Hübla. Asistence: Martin Čakajík, Lukáš Vantuch – 1:0.
     
    08:57
    V přesile si zahraje také severočeský výběr. Na trestnou lavici odchází Mikulík - hákování.
     
    07:08
    Elitní útočná letka Bílých Tygrů je zatím hodně nebezpečná. Z dobré práce Nedvěda těžil opět Kudrna, jenž se prosmýkl kolem protihráčů a v přímém souboji již čelil pouze brankáři. Hübl ale zasáhl na výbornou.
     
    04:12
    Nedvěd prolétl středním pásmem a posunul kotouč rozjetému Kudrnovi. Ten napřáhl na vrcholu pravého kruhu, kotouč se od břevna odrazil zpět do hřiště. Liberečtí však zvedali ruce nad hlavu, sudí jde zkoumat video.
     
    01:23
    Útočné pásmo vzápětí obsadili hosté, kteří si zahrají přesilovku. Vantuch postrčil u mantinelu protivníka a dostává menší trest za napadení.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 11. Bulíř (Čakajík, Vantuch), 11. Kica (Špaček, Čakajík), 27. Vantuch, 55. Klimenta (Kudrna, Nedvěd) - 14. Tomas (Výborný, Žabka), 44. Tomas (Výborný, Mikulík)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Výtisk "A", Trončinský, Roth, Derner, Holub, Štich – Klimenta, Nedvěd "C", Kudrna – Vantuch, T. Urban, Bulíř – Špaček, Vak, Kica – Víšek, Bortňák, Bárta – Krejčík.
    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) – Beňovič, Hay, Baldwin, Chaloupka, Mozík, Čutta, Žabka "A", Rýgl – Tomas, Výborný "C", Mikulík – Pabiška, Podkonický, Balaštík – Demel, Steiler, Lenc – Goertzen, Vrbata "A", Hrdel.

    Rozhodčí: Hribik, Minář – Bláha, Kostka.
    bahis siteleri