Jihlava – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Písek – Šumperk 2:4 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 1:0 (kon.)
Kadaň – Chomutov 3:5 (kon.) | Beroun – Most 3:4 (kon.)
konec
Medvědi Beroun 1933
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
HC Most
Středa 15.02.2012, 18:00 • ZS Beroun • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Beroun právě vstřelil branku!
    Špelda vystřelil od modré, Melichar kotouč vyrazil před sebe a neudržel, toho využil MARTIN KUPEC, který trefuje odkrytou branku. Asistence: Lukáš Špelda, Robin Malý.
     
    56:13
    Most právě vstřelil branku!
    Most se dostal do pásma a Přeučil našel na pravé straně najetého MARTINA HEINISCHE, který trefuje odkrytý prostor branky. Asistence: Petr Přeučil, Martin Ondráček.
     
    25:32
    Most právě vstřelil branku!
    Přeučil namazal na modrou KAMILOVI CHAROUSKOVI, který střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě, Slipčenko měl zakrytý výhled, když se Vlček snažil kotouč blokovat. Asistence: Petr Přeučil, Martin Ondráček.
     
    24:03
    Most právě vstřelil branku!
    Tauš zavezl kotouč za branku a zpětnou přihrávkou našel dobře postaveného JAKUBA MAXU, který našel skulinu pod betony Slipčenka. Asistence: Zdeněk Tauš, Bohumil Slavíček.
     
    18:44
    Most právě vstřelil branku!
    Ondráček vysunul PETRA PŘEUČILA, který se trefil za záda Slipčenka, kotouč se otřel o tyč a následně o prostředek branky, na první pohled nebylo jasné, jestli gól byl nebo ne, ale brankový rozhodčí byl pozorný a hosté snižují. Asistence: Martin Ondráček, Martin Heinisch.
     
    17:08
    Beroun právě vstřelil branku!
    Říha sehrál kotouč před branku, kde si jej sebral DAVID ŠVAGROVSKÝ, který zasunul kotouč pod Melicharem za jeho záda. Asistence: Vladimír Říha, Lukáš Špelda.
     
    2:30
    Beroun právě vstřelil branku!
    Poletín dostal kotouč mezi kruhy a na jeden dotek jej posunul na LUKÁŠE ŽALČÍKA, který se sám před Melicharem nemýlil a trefuje prostor u pravé tyče. Aistence: Michal Poletín, Jan Soldán.
    Marken.cz

    Petr Titlbach

    Branky a nahrávky: 3. Žalčík (Poletín, Soldán), 18. Švagrovský (Říha, Špelda), 60. Kupec (Špelda, Malý) - 19. Přeučil (Ondráček, Heinisch), 25. Maxa (Tauš, Slavíček), 26. Charousek (Přeučil, Ondráček), 57. Heinisch (Přeučil, Ondráček)


    Medvědi Beroun 1933: Slipčenko, (Kareš) - Malý, Špelda, Nedvěd, Husák, Soldán, Jebavý, Barák - Kupec, Švagrovský, Říha - Přibyl, Rubeš, Forman - Žálčík, Poletín, Doležal - Hašek, Stromko, Vlček - Besser

    HC Most: Melichar, (Benda) - Safronenkov, Charousek, Hanzl, Přindiš, Látal, Havelka, Martinec, Parýzek, Ondráček, Skvortsov, Maxa, Slavíček, Výrut, Vachovec, Rohan, Přeučil, Tauš, Nedrda, Vaněk, Heinisch

    Rozhodčí: Čech - Svoboda, Zavřel
    bahis siteleri