Novosibirsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.) | Lev – Jekatěrinburg 1:2 (po s.n.)
po s.n.
Lev Praha
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 15.02.2012, 19:00 • Zimní stadion města Poprad. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Náhlou smrt končí Denis Abdullin. Překrásným blafákem vykoupal Laca a zakončil do prázdné brány.
     
    Ouuu! Tak to byla nádhera. Forsbergovkou vyrovnává Abdullin.
     
    Nájezd Popradu proměnil Štěpán Novotný. Trefil krásně k tyči. Domácí vedou 1:0
     
    64:50
    Obrovská šance Popradu. 3 útočníci byli sami před bránou klečícího Lobanova. Natřikrát nedokázali oporu Avtomobilistu překonat. Huna a Lundberg doráželi a poslední dorážku druhého jmenovaného vyrazil hostující strážce svatyně 5 vteřin před koncem prodloužení nad bránu. To byl neskutečný závar po propadnutí útočníků AJ.
     
    63:00
    Loginov pálil od levého mantinelu. Laco skryl černou pryž v lapačce. Chtěl okamžitě rozehrát, ale čároví ihned přerušili hru.
     
    56:41
    Alexandr Strelcov zahrozil z levé strany, když vyslal dobře mířenou střelu, na niž Laco pohotově reagoval vyrážečkou a vyrazil do rohu.
     
    53:08
    Další nepříjemnost pro domácí. 2 minuty si půjde odsedět Lewis.
     
    51:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Po křižné přihrávce skrz pásmo od Ciganova vyslal na bránu Laca třepetavku DENIS ABDULLIN. Střela zapadla přímo pod horní tyčku. Asistence: Dmitrij Ciganov
     
    45:20
    Festival neproměněných šancí Jekatěrinburgu jsme viděli na přelomu 5. a 6. minuty 3.třetiny. Laco třikrát vyrážel pokusy, slibné pokusy tahem z mezikruží, mimo tři tyče. Napočtvrté zazvonila tyčka.
     
    39:21
    Máme zde první šarvátku. Do sebe se zaklesli Martin Štrbák a Vasilij Streltsov. Kromě nich odchází na trestnou lavici také Luboš Bartečko, který byl u zrodu bitky, když byl Streltsovem napaden. Výhodu však z této situace vytěžil Jekatěrinburg, z jehož řad odchází na trestnou lavici pouze V.Streltsov narozdíl od Štrbáka s Bartečkem na straně druhé. Bude se tak hrát 4 na 4, poté si zahraje krátkou přesilovku hostující tým.
     
    38:44
    Lev bude hrát přesilovou hru. Vjačeslav Selujanov si půjde odsedět 2 minuty.
     
    36:17
    Lev bude hrát ve třech. Martin Štrbák si půjde odpykat trest za nebezpečnou hru vysokou holí. Svému týmu tím moc nepomohl.
     
    35:53
    Lvi právě vstřelili branku!
    EMIL LUNDBERG trefuje přesně do šibenice z mezikruží po krásné přihrávce Bartečka. Lobanov tentokrát neměl šanci. Lundberg skóruje ve vlastním oslabení. Asistence: L.Bartečko
     
    34:50
    JIří Hunkes odchází na 2 minuty za katr za faul u hrazení.
     
    33:41
    Obrovská šance Popradu. Lobanov byl po zákroku proti střele Huny z besprostřední blízkosti daleko před brankovištěm a kotouč se po hromadě tečí dostal až k Lundbergovi, který ovšem puk nezachytil a ten se odklouzal do rohu, vyhlížeje prázndou branku hostů.
     
    25:09
    Po nenápadném nahození Branislava Mezeie od modré čáry zvoní tyč za zády Lobanova.
     
    26:17
    Lewis a Nasibulin si půjdou na 2 minuty společně oddechnout na trestnou lavici.
     
    25:58
    Matai sám před brankážem Lobanovem po krásné přihrávce Lewise. Z první vypálil pohotovou střelu k tyči. Lobanov ale reflexivně vytáhl neuvěřitelný zákrok lapačkou a převzal tak pomyslnou trofej za zatím nejhezčí zákrok.
     
    20:44
    Hostující hráč Savčenko dostal trest na 5 minut plus do konce utkání. Poprad hraje přesilovku 4 na 3. A tu bude hrát i po vypršení Abdulinova trestu, jelikož Savčenko ještě předtím hákoval.
     
    19:37
    Síly na ledě se vyrovnají. Abdullin též na trestné lavici. 2 minuty za nedovolenou výstroj. Naivně se snažil nasadit si spadnuvší helmu.
     
    18:53
    Druhé vyloučení zápasu. Jakub Matai na trestné lavici za vysokou hůl. Krutov si musí nechat ošetřit krvavou ránu v obličeji.
     
    13:45
    Savčenko se krásně protáhl zpoza brány před brankoviště, octl se tak tváří v tvář brankáři domácích. Ten však nadvakrát skvěle zakročil betonem.
     
    7:04
    První vyloučení zápasu. Poprad bude hrát ve čtyřech.
     
    8:45
    Velká šance Jekatěrinburgu. Šepelenko střílel z první, Laco vyráží.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 36. E.Lundberg (L.Bartečko) - 52. D.Abdullin (D.Ciganov), 65. D.Abdullin (nájezd)


    Lev Praha: Laco- Hunkes, Mezei, Štrbák, Jank, Hellström, Lewis - Huna, Bartečko, Lundberg, Novotný, Špirko, Sekáč, Fabricius, Matai, Ježek
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov - Osipov, Sokolov, Loginov, Čurlajev, Kručinin, Selujanov, Savčenko - Subbotin, Krutov, Bušujev, Kazionov, Šepelenko, Maljuškin, Abdullin, Ciganov, Veliškin, Nasibulin, Streltsov A., Streltsov V.

    Rozhodčí: Soin, Karabanov - Putilin, Tarasov
    bahis siteleri