Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Středa 22.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:10:49)
     
    59:50
    Oceláři vyhráli buly, domácí střela minula prázdnou branku o pár centimetrů.
     
    59:40
    Časomíra se pohnula o dalších deset vteřin během kterých se neudálo absolutně nic. Kotouč totiž klubko hráčů přišpendlilo na mantinel.
     
    59:30
    Od modré střílel Kubalík, brankář Hollý má puk ve své moci.
     
    59:19
    Oceláři si komplikují situaci. Jiří Běhal, ve snaze vyhodit puk, poslal kotouč přímo do ochranné sítě, za což mu rozhodčí udělil dvě minuty. Plzeň hraje 6 proti 4.
     
    59:10
    Kotouč se ze středního pásma dostal na třineckou střídačku. Buly v neutrální zóně.
     
    58:56
    Brankář Polívka se vrací na své místo, rozhodčí totiž hostům odpískali úmyslný ofsajd.
     
    58:49
    Střela Jakuba Kurzoka ze střední třetiny skončila na pravé tyči hostující branky! Plzeň teď měla obrovské štěstí!
     
    58:25
    Hosté vyhráli buly, následná střela Kubalíka končí na betonech brankáře Hollého.
     
    58:10
    Hostující trenéři sáhli k pochopitelnému kroku - brankář Polívka zůstává na střídačce. Do boje tedy jde šestice Plzeňských, proti pětici Ocelářů.
     
    58:10
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Ty začnou vhazováním v útočném pásmu Plzně. Ještě předtím si ale hosté vybrali oddechový čas.
     
    57:35
    Ižacký nakonec, s pomocí Diviše, dokázal ušetřit celou půlminutu ze zbývajícího času. Akcie Plzeňských tedy opět klesly.
     
    57:04
    Hra se odehrává tam, kde si to hosté nepřejí - v jejich obranné třetině. U kotouče je Ižacký, ten operuje za brankou.
     
    56:20
    Jako vítr vtrhl do hostující třetiny Filip Bajtek, kromě rozruchu kolem branky ale nic zajímavého nevymyslel. Následná přihrávka pro Juhásze byla totiž velmi nepřesná.
     
    55:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Na brankovišti se zdravým důrazem prezentoval DOMINIK HEGYI, až nakonec dokázal dotlačit do branky nejen puk, ale i brankáře Polívku! Rozhodčí nemají nic proti, branka platí i přes protesty hostujících hráčů! Asistence: Damian Kapica. Stav utkání: 4:3.
     
    54:49
    Blumentritovu střelu Hollý vyrazil jen na hůl Tulačky, ten tak mohl dorážet do poloodkryté branky. Cestu kotouče do sítě ale zatarasila hůl jednoho z třineckých beků.
     
    54:05
    Oceláři se i tak dostali do šance, konkrétně to byl dříve zmíněný Bajtek. Ten střílel dvakrát, brankáře Polívku ale nepřekonal.
     
    53:50
    Běhal zavezl puk do útočné třetiny, tam po hrazení posílal pas najíždějícímu Bajtkovi. Kotouč ale letěl o něco rychleji, než bylo potřeba, a Bajtek ho nedokázal zastavit.
     
    53:00
    Postup Plzně byl zastaven na červené čáře, ani domácím se ale nevedlo o nic lépe. Ti sice přešli modrou čáru, k zakončení se už ale nedostali.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. Bajtek (Rufer, Juhász), 30. Juhász (Hurtík, Kurzok), 44. Kapica (Rufer, Číhal), 56. Hegyi (Kapica) - 32. Petruška, 44. Schleiss (Petruška), 52. Kubalík


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

    Rozhodčí: Trombík - Bojda, Mikler
    bahis siteleri