Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Středa 22.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:19
    Oceláři si komplikují situaci. Jiří Běhal, ve snaze vyhodit puk, poslal kotouč přímo do ochranné sítě, za což mu rozhodčí udělil dvě minuty. Plzeň hraje 6 proti 4.
     
    58:49
    Střela Jakuba Kurzoka ze střední třetiny skončila na pravé tyči hostující branky! Plzeň teď měla obrovské štěstí!
     
    58:10
    Hostující trenéři sáhli k pochopitelnému kroku - brankář Polívka zůstává na střídačce. Do boje tedy jde šestice Plzeňských, proti pětici Ocelářů.
     
    55:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Na brankovišti se zdravým důrazem prezentoval DOMINIK HEGYI, až nakonec dokázal dotlačit do branky nejen puk, ale i brankáře Polívku! Rozhodčí nemají nic proti, branka platí i přes protesty hostujících hráčů! Asistence: Damian Kapica. Stav utkání: 4:3.
     
    51:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další nevšední branka v síti Třince! Brankář Hollý se vydal do rohu, aby pomohl svému týmu s rozehrávkou. To se mu ale stalo osudným, neboť slovenský brankář naservíroval puk přesně na hůl hostujícího DOMINIKA KUBALÍKA! Plzeňskému forwardovi nezbývalo nic jiného, než trefit opuštěnou branku Ocelářů! Bez asistence. Stav utkání: 3:3.
     
    49:15
    Oceláři jsou kompletní a hned zahodili stoprocentní šanci! Po akci Kapicy se kotouč dostal k Filipu Bajtkovi, který měl před sebou odkrytou branku! Bajtek ale špatně trefil puk, ten místo cesty do branky zůstal mezi jeho nohami.
     
    48:23
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. V útočném pásmu aktivní Adam Rufer donutil hostujícího Tomáše Šimandla zatáhnout za ruční brzdu. Rozhodčí stál blízko, hostujícímu bekovi udělil dvě minuty. Po padesáti vteřinách hry ve čtyřech bude následovat přesilovka domácích.
     
    47:14
    Teď už se vylučovat bude. Hlavní sudí Trombík na trestnou lavici posílá třineckého Filipa Bajtka, který podrazil unikajícího útočníka Plzně.
     
    43:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav už neplatí, domácí opět vedou! Aktivní Adam Rufer poslal puk na hůl DAMIANA KAPICY, který střelou švihem překonal brankáře Polívku mezi jeho betony! Asistence: Adam Rufer, Robin Číhal. Stav utkání: 3:2.
     
    43:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečná branka hostů! Kousek za červenou čárou nahodil Patrik Petruška! Kotouč zůstal po odrazu od zadního hrazení za domácí brankou, kde ho sebral JAN SCHLEISS! Ten dokázal obelstít brankáře Hollého a zpoza branky zasunul puk do sítě! Asistence: Patrik Petruška. Stav utkání: 2:2.
     
    39:50
    Neskutečná obětavost domácí bránicí čtveřice! Brankář Hollý střelu neviděl, v brankovišti na zem padli Rufer a Bezuška, kteří zastavili kotouč směřující do odkryté části branky!
     
    37:43
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Podražením se provinil třinecký Peter Bezuška, čímž posílá svůj tým do čtyř. 39 vteřin 4/4.
     
    36:22
    Neskutečný zákrok brankáře Polívky! Plzeňský gólman už seděl, i tak ale dokázal zastavit pokus třineckého Kapicy! Vše se odehrálo v domácí výhodě, ta se teď mění na přesilovku. Na trestnou lavici usedl Jakub Houfek.
     
    31:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychlá odpověď hostů znamená snížení stavu! Z přesilovky uběhlo přesně dvacet šest vteřin a vyloučený Diviš se vrací na led! Kotouč se po menších zmatcích dostal na čepel PATRIKA PETRUŠKY, který přesnou střelou vymetl pavučinky v pravém rohu Hollého branky! Bez asistence. Stav utkání: 2:1.
     
    29:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se nyní mění a Oceláři vedou již o dvě branky! Od modré střílel Pavel Hurtík, brankář Polívka ještě tuto střelu zázračně zastavil. Nebylo mu to nic platno, jelikož se kotouč odrazil k zcela nehlídanému JAKUBU JUHÁSZOVI, jemu nezbývalo nic jiného, než poslat puk do odkryté branky! Asistence: Pavel Hurtík, Jakub Kurzok. Stav utkání: 2:0.
     
    28:29
    Uvidíme další přesilovku, zahrají si ji opět domácí. Na trestnou lavici usedá Jakub Houfek, který z vlastní třetiny poslal pozdrav přihlížejícím divákům. Rozhodčí pro to ale neměli pochopení a Houfka vyloučili pro zdržování hry.
     
    22:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Od modré nahazoval Adam Rufer, kotouč se zastavil na brankovišti, kde brankáři Polívkovi clonil FILIP BAJTEK! Ten nakonec dokázal zasunout puk za bezmocného brankáře Plzně! Asistence: Adam Rufer, Jakub Juhász. Stav utkání: 1:0.
     
    21:58
    Do samostatného úniku mohl jít hostující Martin Váchal! Ten se dostal za modrou čáru, pak ale s čistým obranným zákrokem přispěchal jeden z domácích, který zabránil Váchalovi v zakončení!
     
    20:44
    Rychlá akce Třince! Bezuška poslal kotouč rozjetému Jakubu Juhászovi, ten unikl pozornosti hostující obrany a mohl jít do zakončení. Juhász nakonec pálil z mezikruží, střelu mířící mezi betony zastavil gólman Polívka!
     
    15:33
    Třinečtí obránci si vyměnili puk, načež Ondřej Burzala tvrdě vystřelil. brankář Polívka byl překonán, třineckou radost ale zhatila levá tyč hostující branky!
     
    15:07
    Plzeň přistoupila k bránění oslabení velmi aktivně, to se jí ale nevyplácí. Na trestnou lavici k dříve potrestanému Petruškovi přisedá Martin Váchal, jenž se provinil napadením. Domácí si zahrají 82 vteřin trvající přesilovku 5 na 3.
     
    14:20
    Hosté se vrhli do útoku, trochu to ale přehnali s důrazem. Po zákroku vysokou holí na trestnou lavici odchází Patrik Petruška, jenž na dvě minuty oslabuje svůj tým.
     
    13:45
    Opět čaruje gólman Polívka! Strážce hostující svatyně ač bez hole dokázal zastavit střelu Rufera i následnou dorážku z hole Hegyiho!
     
    11:18
    Neskutečný zákrok gólmana Polívky proti střele Dominika Hegyiho! Třinecký forward dostal nabito na modrou čáru, Polívka, který se přesunoval, ještě dokázal máchnout lapačkou, čímž odvrátil téměř jistou branku!
     
    10:00
    Bumbál si vyměnil puk s Bajtkem, aby poté mohl pálit z mezikruží! Brankář Polívka nestačil reagovat, kotouč ale letěl těsně vedle plzeňské branky!
     
    08:44
    Od úvodního buly jsou mírně aktivnější domácí hráči, to jim nyní přináší ovoce v podobě první přesilové hry. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Blumentrit, který se provinil podražení.
     
    07:58
    Pěkná šance pro domácí. Hostující obrana poněkud laxně sbírala puk, cehož chtěl využít třinecký Rufer. Ten se nejrychleji dostal na puk, poté ho chtěl předat najíždějícímu Hegyimu. Naštěstí pro hosty, Hegyi nedokázal trefit prudký pas!
     
    05:46
    Šance Plzně následována rychlou protiakcí domácích! Po odrazu puku od hrazení se na zteč vydal Adam Rufer. Ten mohl přihrát najíždějícím spoluhráčům, zvolil ale individuální zakončení. Prudká střela švihem mířila nad branku!
     
    Utkání začne minutou ticha k uctění památky včera zesnulého trenéra třineckého staršího dorostu, Romana Ciencialy.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. Bajtek (Rufer, Juhász), 30. Juhász (Hurtík, Kurzok), 44. Kapica (Rufer, Číhal), 56. Hegyi (Kapica) - 32. Petruška, 44. Schleiss (Petruška), 52. Kubalík


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

    Rozhodčí: Trombík - Bojda, Mikler
    bahis siteleri