Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Středa 22.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:19
    Oceláři si komplikují situaci. Jiří Běhal, ve snaze vyhodit puk, poslal kotouč přímo do ochranné sítě, za což mu rozhodčí udělil dvě minuty. Plzeň hraje 6 proti 4.
     
    48:23
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. V útočném pásmu aktivní Adam Rufer donutil hostujícího Tomáše Šimandla zatáhnout za ruční brzdu. Rozhodčí stál blízko, hostujícímu bekovi udělil dvě minuty. Po padesáti vteřinách hry ve čtyřech bude následovat přesilovka domácích.
     
    47:14
    Teď už se vylučovat bude. Hlavní sudí Trombík na trestnou lavici posílá třineckého Filipa Bajtka, který podrazil unikajícího útočníka Plzně.
     
    37:43
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Podražením se provinil třinecký Peter Bezuška, čímž posílá svůj tým do čtyř. 39 vteřin 4/4.
     
    36:22
    Neskutečný zákrok brankáře Polívky! Plzeňský gólman už seděl, i tak ale dokázal zastavit pokus třineckého Kapicy! Vše se odehrálo v domácí výhodě, ta se teď mění na přesilovku. Na trestnou lavici usedl Jakub Houfek.
     
    28:29
    Uvidíme další přesilovku, zahrají si ji opět domácí. Na trestnou lavici usedá Jakub Houfek, který z vlastní třetiny poslal pozdrav přihlížejícím divákům. Rozhodčí pro to ale neměli pochopení a Houfka vyloučili pro zdržování hry.
     
    15:07
    Plzeň přistoupila k bránění oslabení velmi aktivně, to se jí ale nevyplácí. Na trestnou lavici k dříve potrestanému Petruškovi přisedá Martin Váchal, jenž se provinil napadením. Domácí si zahrají 82 vteřin trvající přesilovku 5 na 3.
     
    14:20
    Hosté se vrhli do útoku, trochu to ale přehnali s důrazem. Po zákroku vysokou holí na trestnou lavici odchází Patrik Petruška, jenž na dvě minuty oslabuje svůj tým.
     
    08:44
    Od úvodního buly jsou mírně aktivnější domácí hráči, to jim nyní přináší ovoce v podobě první přesilové hry. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Blumentrit, který se provinil podražení.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. Bajtek (Rufer, Juhász), 30. Juhász (Hurtík, Kurzok), 44. Kapica (Rufer, Číhal), 56. Hegyi (Kapica) - 32. Petruška, 44. Schleiss (Petruška), 52. Kubalík


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

    Rozhodčí: Trombík - Bojda, Mikler
    bahis siteleri