Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Středa 22.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Na brankovišti se zdravým důrazem prezentoval DOMINIK HEGYI, až nakonec dokázal dotlačit do branky nejen puk, ale i brankáře Polívku! Rozhodčí nemají nic proti, branka platí i přes protesty hostujících hráčů! Asistence: Damian Kapica. Stav utkání: 4:3.
     
    51:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další nevšední branka v síti Třince! Brankář Hollý se vydal do rohu, aby pomohl svému týmu s rozehrávkou. To se mu ale stalo osudným, neboť slovenský brankář naservíroval puk přesně na hůl hostujícího DOMINIKA KUBALÍKA! Plzeňskému forwardovi nezbývalo nic jiného, než trefit opuštěnou branku Ocelářů! Bez asistence. Stav utkání: 3:3.
     
    43:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav už neplatí, domácí opět vedou! Aktivní Adam Rufer poslal puk na hůl DAMIANA KAPICY, který střelou švihem překonal brankáře Polívku mezi jeho betony! Asistence: Adam Rufer, Robin Číhal. Stav utkání: 3:2.
     
    43:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečná branka hostů! Kousek za červenou čárou nahodil Patrik Petruška! Kotouč zůstal po odrazu od zadního hrazení za domácí brankou, kde ho sebral JAN SCHLEISS! Ten dokázal obelstít brankáře Hollého a zpoza branky zasunul puk do sítě! Asistence: Patrik Petruška. Stav utkání: 2:2.
     
    31:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychlá odpověď hostů znamená snížení stavu! Z přesilovky uběhlo přesně dvacet šest vteřin a vyloučený Diviš se vrací na led! Kotouč se po menších zmatcích dostal na čepel PATRIKA PETRUŠKY, který přesnou střelou vymetl pavučinky v pravém rohu Hollého branky! Bez asistence. Stav utkání: 2:1.
     
    29:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se nyní mění a Oceláři vedou již o dvě branky! Od modré střílel Pavel Hurtík, brankář Polívka ještě tuto střelu zázračně zastavil. Nebylo mu to nic platno, jelikož se kotouč odrazil k zcela nehlídanému JAKUBU JUHÁSZOVI, jemu nezbývalo nic jiného, než poslat puk do odkryté branky! Asistence: Pavel Hurtík, Jakub Kurzok. Stav utkání: 2:0.
     
    22:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Od modré nahazoval Adam Rufer, kotouč se zastavil na brankovišti, kde brankáři Polívkovi clonil FILIP BAJTEK! Ten nakonec dokázal zasunout puk za bezmocného brankáře Plzně! Asistence: Adam Rufer, Jakub Juhász. Stav utkání: 1:0.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. Bajtek (Rufer, Juhász), 30. Juhász (Hurtík, Kurzok), 44. Kapica (Rufer, Číhal), 56. Hegyi (Kapica) - 32. Petruška, 44. Schleiss (Petruška), 52. Kubalík


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

    Rozhodčí: Trombík - Bojda, Mikler
    bahis siteleri