Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Středa 22.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:10:49)
     
    59:50
    Oceláři vyhráli buly, domácí střela minula prázdnou branku o pár centimetrů.
     
    59:40
    Časomíra se pohnula o dalších deset vteřin během kterých se neudálo absolutně nic. Kotouč totiž klubko hráčů přišpendlilo na mantinel.
     
    59:30
    Od modré střílel Kubalík, brankář Hollý má puk ve své moci.
     
    59:19
    Oceláři si komplikují situaci. Jiří Běhal, ve snaze vyhodit puk, poslal kotouč přímo do ochranné sítě, za což mu rozhodčí udělil dvě minuty. Plzeň hraje 6 proti 4.
     
    59:10
    Kotouč se ze středního pásma dostal na třineckou střídačku. Buly v neutrální zóně.
     
    58:56
    Brankář Polívka se vrací na své místo, rozhodčí totiž hostům odpískali úmyslný ofsajd.
     
    58:49
    Střela Jakuba Kurzoka ze střední třetiny skončila na pravé tyči hostující branky! Plzeň teď měla obrovské štěstí!
     
    58:25
    Hosté vyhráli buly, následná střela Kubalíka končí na betonech brankáře Hollého.
     
    58:10
    Hostující trenéři sáhli k pochopitelnému kroku - brankář Polívka zůstává na střídačce. Do boje tedy jde šestice Plzeňských, proti pětici Ocelářů.
     
    58:10
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Ty začnou vhazováním v útočném pásmu Plzně. Ještě předtím si ale hosté vybrali oddechový čas.
     
    57:35
    Ižacký nakonec, s pomocí Diviše, dokázal ušetřit celou půlminutu ze zbývajícího času. Akcie Plzeňských tedy opět klesly.
     
    57:04
    Hra se odehrává tam, kde si to hosté nepřejí - v jejich obranné třetině. U kotouče je Ižacký, ten operuje za brankou.
     
    56:20
    Jako vítr vtrhl do hostující třetiny Filip Bajtek, kromě rozruchu kolem branky ale nic zajímavého nevymyslel. Následná přihrávka pro Juhásze byla totiž velmi nepřesná.
     
    55:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Na brankovišti se zdravým důrazem prezentoval DOMINIK HEGYI, až nakonec dokázal dotlačit do branky nejen puk, ale i brankáře Polívku! Rozhodčí nemají nic proti, branka platí i přes protesty hostujících hráčů! Asistence: Damian Kapica. Stav utkání: 4:3.
     
    54:49
    Blumentritovu střelu Hollý vyrazil jen na hůl Tulačky, ten tak mohl dorážet do poloodkryté branky. Cestu kotouče do sítě ale zatarasila hůl jednoho z třineckých beků.
     
    54:05
    Oceláři se i tak dostali do šance, konkrétně to byl dříve zmíněný Bajtek. Ten střílel dvakrát, brankáře Polívku ale nepřekonal.
     
    53:50
    Běhal zavezl puk do útočné třetiny, tam po hrazení posílal pas najíždějícímu Bajtkovi. Kotouč ale letěl o něco rychleji, než bylo potřeba, a Bajtek ho nedokázal zastavit.
     
    53:00
    Postup Plzně byl zastaven na červené čáře, ani domácím se ale nevedlo o nic lépe. Ti sice přešli modrou čáru, k zakončení se už ale nedostali.
     
    52:23
    Oceláři zatlačili svého soka do defenzívy, nedokázali však přesně vystřelit. Kotouč míří do střední třetiny...
     
    51:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další nevšední branka v síti Třince! Brankář Hollý se vydal do rohu, aby pomohl svému týmu s rozehrávkou. To se mu ale stalo osudným, neboť slovenský brankář naservíroval puk přesně na hůl hostujícího DOMINIKA KUBALÍKA! Plzeňskému forwardovi nezbývalo nic jiného, než trefit opuštěnou branku Ocelářů! Bez asistence. Stav utkání: 3:3.
     
    50:31
    Střela Franka skončila na vyrážečce gólmana Polívky, zároveň skončil také trest pro hostujícího Šimandla.
     
    50:10
    Oceláři hrají ve svém pásmu, hosté je nechtějí pustit do střední třetiny.
     
    49:15
    Oceláři jsou kompletní a hned zahodili stoprocentní šanci! Po akci Kapicy se kotouč dostal k Filipu Bajtkovi, který měl před sebou odkrytou branku! Bajtek ale špatně trefil puk, ten místo cesty do branky zůstal mezi jeho nohami.
     
    48:23
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. V útočném pásmu aktivní Adam Rufer donutil hostujícího Tomáše Šimandla zatáhnout za ruční brzdu. Rozhodčí stál blízko, hostujícímu bekovi udělil dvě minuty. Po padesáti vteřinách hry ve čtyřech bude následovat přesilovka domácích.
     
    47:53
    Nepřesnost a špatná komunikace stála Plzeňské útočné pásmo. Hosté navíc pak zahráli vysokou holí, vhazovat se bude v útočném pásmu Třince.
     
    47:14
    Teď už se vylučovat bude. Hlavní sudí Trombík na trestnou lavici posílá třineckého Filipa Bajtka, který podrazil unikajícího útočníka Plzně.
     
    46:39
    Oceláři se chtěli vrátit do útočného pásma, také oni ale vyprodukovali menší hrubku, když se vystavili do ofsajdu.
     
    46:20
    Ti okamžité poté šli do protiakce, ta ale končí již ve střední třetině.
     
    45:36
    V útoku je opět první třinecká formace vedená Adamem Ruferem. Kotouč se pohyboval v rohu kluziště, kde o něj bojovala čtveřice hráčů. Vítězně ze souboje nakonec vzešli hostující indiáni.
     
    44:56
    Na ledě zůstal ležet hostující Patrik Petruška, hosté se dožadují vyloučení na straně domácích. Rozhodčí ale rázně ukončil všechny debaty, vylučovat se nebude.
     
    44:28
    Diviš zavezl puk do pásma Plzně, tam ho předal najíždějícímu Frankovi. Třinecký forward střílel z mezikruží, kotouč letěl mimo tři tyče.
     
    43:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav už neplatí, domácí opět vedou! Aktivní Adam Rufer poslal puk na hůl DAMIANA KAPICY, který střelou švihem překonal brankáře Polívku mezi jeho betony! Asistence: Adam Rufer, Robin Číhal. Stav utkání: 3:2.
     
    43:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečná branka hostů! Kousek za červenou čárou nahodil Patrik Petruška! Kotouč zůstal po odrazu od zadního hrazení za domácí brankou, kde ho sebral JAN SCHLEISS! Ten dokázal obelstít brankáře Hollého a zpoza branky zasunul puk do sítě! Asistence: Patrik Petruška. Stav utkání: 2:2.
     
    42:22
    Nejprve se do akce hnali Oceláři, ti ale skončili svou snahu kousek za modrou čarou. O něco úspěšnější poté byli hosté, kteří dokázali vystřelit. Kýženou druhou branku jim to ale nepřineslo.
     
    41:15
    Postiženým je Ondřej Burzala, který se už ale zvedl a po svých odjel na střídačku. Vypadá to tedy, že je v pořádku.
     
    41:15
    Za třineckou brankou zůstal ležet jeden z domácích hráčů, rozhodčí proto raději přerušili hru.
     
    40:46
    Před branku Plzně se dral Juhász, ten ale nedokázal zkrotit prudký pas. Do útoku se poté vydali hosté, jejich snaha ale byla zbytečná, neboť je zastavila nepřesná rozehrávka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Skončila druhá třetina, která již s sebou přinesla nějaké ty branky. Skóre se poprvé hnulo v čtyřiadvacáté minutě, když dosud bezchybného Polívku překonal Bajtek. O šest minut později se Oceláři radovali podruhé, když třineckou přesilovku zužitkoval Juhász. Domácí radost ale netrvala příliš dlouho, neboť za necelé dvě minuty, v přesilovce, na prozatímním 2:1 korigoval hostující Petruška. Poslední třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Neskutečná obětavost domácí bránicí čtveřice! Brankář Hollý střelu neviděl, v brankovišti na zem padli Rufer a Bezuška, kteří zastavili kotouč směřující do odkryté části branky!
     
    39:30
    Přechod modré čáry byl nyní v podání hostů o něco úspěšnější, kotouč jim pak ale odskočil a uvelebil se v Hollého lapačce.
     
    39:10
    Ta se jim ale zatím příliš nedaří. Domácí několikrát dokázali vyhodit, plzeňské teď navíc zastavil ofsajd.
     
    38:20
    Oceláři mohli jít do přečíslení tří proti dvěma, to ale končí nepřesným pasem. Mezitím se z trestné lavice vrátil vyloučený Houfek, hosté zahájili svou druhou přesilovku,
     
    37:43
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Podražením se provinil třinecký Peter Bezuška, čímž posílá svůj tým do čtyř. 39 vteřin 4/4.
     
    37:20
    Nepřesný přechod modré čáry znamená další domácí ztrátu a opětovné osvobození se hráčů Plzně.
     
    36:51
    Domácí ztratili kotouč v útočném pásmu, hosté toho využili k tomu, aby se osvobodili.
     
    36:22
    Neskutečný zákrok brankáře Polívky! Plzeňský gólman už seděl, i tak ale dokázal zastavit pokus třineckého Kapicy! Vše se odehrálo v domácí výhodě, ta se teď mění na přesilovku. Na trestnou lavici usedl Jakub Houfek.
     
    35:27
    Oceláři poté chtěli jít do protiakce, kotouč se jim ale ztratil ve střední třetině. Ani hosté ale poté nebyli o nic úspěšnější, neboť jim modrá čára vystavila stopku.
     
    34:50
    Hostující Tulačka a Baxa operovali za domácí brankou až do chvíle, než do jejich kombinace zasáhl třinecký útočník Rufer, který jim sebral puk.
     
    33:38
    Čároví rozhodčí se teď trochu nedohodli. Zatímco jeden z nich zrušil signalizaci icingu, ten druhý už pískl do píšťalky. Vhazovalo se tak ve středovém kruhu.
     
    32:43
    Na hostující branku se valila lavina v podobě třineckého Diviše, ten ale nedokázal přihrát najíždějícímu spoluhráči, čímž zhatil celou třineckou akci.
     
    32:00
    Rozjetý Jan Schleiss se elegantně zbavil bránícího hráče a pelášil do přečíslení dvou na jednoho. Při kličce ale posunul puk tak nešikovně, že jeho nohy přejely modrou čáru rychleji, nežli černý kousek pryže.
     
    31:34
    Korekce stavu nalila hostům do žil novou krev. Po levé straně ujel Kubalík, ten ale trefil jen náruč domácího brankáře.
     
    31:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychlá odpověď hostů znamená snížení stavu! Z přesilovky uběhlo přesně dvacet šest vteřin a vyloučený Diviš se vrací na led! Kotouč se po menších zmatcích dostal na čepel PATRIKA PETRUŠKY, který přesnou střelou vymetl pavučinky v pravém rohu Hollého branky! Bez asistence. Stav utkání: 2:1.
     
    30:45
    První přesilovku v utkání si zahrají hráči v modrých dresech. Na trestnou lavici usedl Jan Diviš, který se provinil podražením.
     
    30:01
    Domácí nepolevují na tempu a dalším pokusem ohrozili plzeňskou branku. Vše končí posunutou svatyní Plzně a vhazováním ve střední třetině.
     
    30:01
    Domácí nepolevují na tempu a dalším pokusem ohrozili plzeňskou branku. Vše končí posunutou svatyní Plzně a vhazováním ve střední třetině.
     
    29:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se nyní mění a Oceláři vedou již o dvě branky! Od modré střílel Pavel Hurtík, brankář Polívka ještě tuto střelu zázračně zastavil. Nebylo mu to nic platno, jelikož se kotouč odrazil k zcela nehlídanému JAKUBU JUHÁSZOVI, jemu nezbývalo nic jiného, než poslat puk do odkryté branky! Asistence: Pavel Hurtík, Jakub Kurzok. Stav utkání: 2:0.
     
    28:54
    Oceláři vyhráli buly a pustili se do útoku. Na jeho konci byly dvě střely na hostující svatyni, druhou branku jsme zatím neviděli.
     
    28:29
    Uvidíme další přesilovku, zahrají si ji opět domácí. Na trestnou lavici usedá Jakub Houfek, který z vlastní třetiny poslal pozdrav přihlížejícím divákům. Rozhodčí pro to ale neměli pochopení a Houfka vyloučili pro zdržování hry.
     
    28:17
    útočnou akcí zakončenou střelou na branku se teď předvedli hosté. Na konci všeho stál forward Váchal, který ale poslal kotouč přesně do míst, kde stál připravený brankář Hollý.
     
    27:30
    Hra se točí kolem plzeňské modré čáry. Kotouč je chvíli v neutrální zóně, poté zase v pásmu hostů. Domácí však mají k ohrožení branky velmi daleko.
     
    26:47
    Další zakázané uvolnění, tentokráte se tímto přestupkem provinili hosté ze západu Čech.
     
    26:12
    Trocha nepřesností na domácích hokejkách. Oceláři nejprve ze střední třetiny odpálil kotouč mimo kluziště, z vlastního pásma pak zaznamenali icing.
     
    25:45
    Oceláři se poté vrátili k útočné práci, k vidění byla i jejich střela. Tak ale postrádala přesnost a razanci, brankář Polívka proto neměl žádné problémy.
     
    24:50
    Po hrazení ujížděl Pacanda, v útočném pásmu se snažil najít najíždějícího Váchala. V tu chvíli do akce vstoupil třinecké Kurzok, který pohotově zastavil plzeňský pas.
     
    24:05
    Oceláři se nakonec dostali do pásma Plzně, ohrozit branku už ale nedokázali. Indiáni poté poslali puk do střední třetiny, pokus domácích o rychlý návrat do útočné části kluziště zastavil ofsajd.
     
    23:35
    Kotouč se přesouvá z jedné strany na druhou, ani jeden ze soupeřů není schopný přechodu modré čáry a to z důvodu menších nepřesností.
     
    22:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Od modré nahazoval Adam Rufer, kotouč se zastavil na brankovišti, kde brankáři Polívkovi clonil FILIP BAJTEK! Ten nakonec dokázal zasunout puk za bezmocného brankáře Plzně! Asistence: Adam Rufer, Jakub Juhász. Stav utkání: 1:0.
     
    21:58
    Do samostatného úniku mohl jít hostující Martin Váchal! Ten se dostal za modrou čáru, pak ale s čistým obranným zákrokem přispěchal jeden z domácích, který zabránil Váchalovi v zakončení!
     
    21:41
    Prvním pokusem ve druhé třetině se také prezentovali hosté, ti ale, na rozdíl od domácích, netrefili branku. Plzeň se poté dopustila icingu.
     
    20:44
    Rychlá akce Třince! Bezuška poslal kotouč rozjetému Jakubu Juhászovi, ten unikl pozornosti hostující obrany a mohl jít do zakončení. Juhász nakonec pálil z mezikruží, střelu mířící mezi betony zastavil gólman Polívka!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut dnešního střetnutí. V první periodě byli o něco aktivnější domácí Oceláři a to díky třem vyloučením na straně Plzně. Třinečtí si dokázali vytvořit několik slibných střeleckých pokusů, všechny ale zastavil zatím stoprocentní gólman Polívka, který drží svůj tým nad vodou. Druhá třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Před první sirénou ještě bezbrankový stav chtěl změnit hostující Pacanda. Ten si najel mezi kruhy, jeho střelu švihem ale do ochranné sítě zblokoval jeden z domácích obránců.
     
    19:17
    Hostům se až teď podařilo zastavit třineckou lavinu. Plzeň chtěla jít do protiakce, po zblokovaném pasu ale kotouč skončil mimo hrací plochu. Buly ve středovém kruhu.
     
    18:55
    Útočí opět Třinec. Od modré střílel Běhal, puk ale zamířil mimo tři tyče.
     
    18:06
    Chvíli útočili hosté, poté se do protiakce vydali Oceláři. Hosté nedokázali trefit branku, Třinečtí zase nepřešli modrou čáru.
     
    17:11
    Hosté jsou kompletní! Oceláři si v početní výhodě dokázali vypracovat několik slibných šancí, ani jednu ale nedokázali využít. I proto na kostce nad ledem svítí stále dvě nuly.
     
    16:35
    Domácí jsou opět v útočné třetině, přesilovka už se změnila na klasickou. Několika dobrými zákroky se předvedl gólman Polívka, který výrazně drží svůj tým!
     
    16:00
    Bezuška předal puk Hurtíkovi, ten pálil z první. Třinecký bek trefil jen nohy nejbližšího hráče Plzně, od kterých se puk odrazil do střední třetiny.
     
    15:44
    O pár chvil později mohli diváci ve Werk aréně vidět další domácí střelu, ta ale skončila v Polívkově lapačce.
     
    15:33
    Třinečtí obránci si vyměnili puk, načež Ondřej Burzala tvrdě vystřelil. brankář Polívka byl překonán, třineckou radost ale zhatila levá tyč hostující branky!
     
    15:07
    Plzeň přistoupila k bránění oslabení velmi aktivně, to se jí ale nevyplácí. Na trestnou lavici k dříve potrestanému Petruškovi přisedá Martin Váchal, jenž se provinil napadením. Domácí si zahrají 82 vteřin trvající přesilovku 5 na 3.
     
    14:29
    Buly pro Plzeň. Hosté poté chtěli jít do útoku, zastavil je však ofsajd.
     
    14:20
    Hosté se vrhli do útoku, trochu to ale přehnali s důrazem. Po zákroku vysokou holí na trestnou lavici odchází Patrik Petruška, jenž na dvě minuty oslabuje svůj tým.
     
    13:45
    Opět čaruje gólman Polívka! Strážce hostující svatyně ač bez hole dokázal zastavit střelu Rufera i následnou dorážku z hole Hegyiho!
     
    13:20
    Tomáš Franek srazil u mantinelu dva protihráče, pak ale poslal nepřesnou rozehrávku. Ta stojí domácí útočné pásmo.
     
    12:35
    Bumbál se ještě před střídáním předvedl pěknou střelou, kterou ale bez problému zlikvidoval brankář Polívka.
     
    11:55
    Hostující akce skončila na modré čáře, ani domácím se ale nevedlo o moc lépe. Běhal ve snaze zrychlit hru hledal rozjetého Bumbála, tomu ale puk proklouzl mezi nohami.
     
    11:18
    Neskutečný zákrok gólmana Polívky proti střele Dominika Hegyiho! Třinecký forward dostal nabito na modrou čáru, Polívka, který se přesunoval, ještě dokázal máchnout lapačkou, čímž odvrátil téměř jistou branku!
     
    10:30
    Hosté hrají oslabení velmi aktivně, nyní dokonce zahrozili. Ze dvou metrů střílel Pacanda, kotouč ale přeletěl horní tyč Hollého branky.
     
    10:00
    Bumbál si vyměnil puk s Bajtkem, aby poté mohl pálit z mezikruží! Brankář Polívka nestačil reagovat, kotouč ale letěl těsně vedle plzeňské branky!
     
    09:18
    Oceláři vyhráli buly, rozestavili se ve třetině, nedokázali však zakončit. Celé domácí snažení totiž zhatila nepřesná přihrávka, po které se hosté dokázali osvobodit.
     
    08:44
    Od úvodního buly jsou mírně aktivnější domácí hráči, to jim nyní přináší ovoce v podobě první přesilové hry. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Blumentrit, který se provinil podražení.
     
    07:58
    Pěkná šance pro domácí. Hostující obrana poněkud laxně sbírala puk, cehož chtěl využít třinecký Rufer. Ten se nejrychleji dostal na puk, poté ho chtěl předat najíždějícímu Hegyimu. Naštěstí pro hosty, Hegyi nedokázal trefit prudký pas!
     
    07:17
    Vše končí střelou Franka, která ale skončila vysoko nad. Příčinou mohla být teč padajícího beka.
     
    06:46
    Hra se přenáší z jedné strany na druhou, ani jeden celek není schopný delšího pobytu před soupeřovou brankou. Kotouč ve středním pásmu, kde jej sebrali domácí...
     
    05:46
    Šance Plzně následována rychlou protiakcí domácích! Po odrazu puku od hrazení se na zteč vydal Adam Rufer. Ten mohl přihrát najíždějícím spoluhráčům, zvolil ale individuální zakončení. Prudká střela švihem mířila nad branku!
     
    04:51
    Po nahození Varačky se kotouč od zadního hrazení odrazil do střední třetiny, kde se ho zmocnil třinecký Bajtek. Ten mohl jít do přečíslení dvou na jednoho, výbornou defenzivní práci ale odvedl jeden z hostujících hráčů, který zastavil nadějnou příležitost Ocelářů.
     
    04:14
    Útok Plzně končí nepřesným pasem a kotoučem na hokejce bránícího Burzaly. Třinecký obránce stál u zrodu další příležitosti domácích, kterou ale později zastavil ofsajd.
     
    03:41
    Hra se přesunula do pásma hostů, u kotouče jsou ale hráči v modrých dresech. Ti rozjíždí další akci...
     
    02:59
    Hra se po icingu Třince přestěhovala do domácí třetiny a hosté si vytvořili dvě šance. Z mezikruží postupně stříleli Baxa a Němec, ani jeden z hostujících hráčů ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    02:15
    Indiáni se poté vydali do protiakce, ta ale neměla valný úspěch. Kotouče se zmocnili Oceláři, kteří ho nahodili na brankáře Polívku. Ten raději ukryl puk v lapačce a přerušil hru.
     
    01:34
    Rufer přejel modrou čáru, poté předal puk najíždějícímu Teperovi. Třinecký obránce se už už chystal ke střele, o kotouč ho ale obrala hostující obrana.
     
    01:00
    Oceláři se poté zmocnili puku a vydali do se útoku. Domácí akce ale záhy končí, když si třinečtí forwardi špatně přihráli. Následný protiútok Plzně zastavil ofsajd.
     
    00:20
    Máme tady první šanci utkání. Po domácí chybě v rohu třinecké třetiny se ke střele z mezikruží dostal Pacanda, ten ale mířil mimo tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne minutou ticha k uctění památky včera zesnulého trenéra třineckého staršího dorostu, Romana Ciencialy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer

    HC Plzeň 1929: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

     
    Hezký podvečer z třinecké Werk arény! V dnešním utkání čtyřicátého kola juniorské NOEN extraligy proti sobě nastoupí celky z Třince a hostující Plzně. Utkání začíná v 18 hodin!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. Bajtek (Rufer, Juhász), 30. Juhász (Hurtík, Kurzok), 44. Kapica (Rufer, Číhal), 56. Hegyi (Kapica) - 32. Petruška, 44. Schleiss (Petruška), 52. Kubalík


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Chomič, Franek, Číhal, Rufer
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Houfek, Slavík, Moravčík, Varačka, Blumentrit, Šimandl - Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Tulačka, Pacanda, Hájek, Pašek, Pour, Noga

    Rozhodčí: Trombík - Bojda, Mikler
    bahis siteleri