Havlíčkův Brod – Letňany 4:10 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:10 (0:2, 3:4, 1:4)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 23.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Letňany uštědřili Rebelům nepříjemný debakl a zcela zaslouženě si odvážejí do Prahy vítězství 10:4. Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče utkání, na havlíčkobrodské straně by se jednalo o útočníka Jakuba Kraučuka, který vstřelil dvě branky svého týmu. Z hostů by byl výběr o poznání těžší, ale vyberme Tomáše Dyrynka, který se blýskl hattrickem. To je pro dnešek z Kotliny vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (17:02:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Semrád ještě zkoušel alespoň zmírnit jednoznačnou porážku, ale zblízka si nesešteloval přesně mířidla a minul tři červené tyče. Na druhé straně skvěle zasáhl betonem brankář Brož.
     
    59:07
    Domácí družině se podařilo po vyhraném vhazování vyhodit, ale hosté jsou zpět v přesilovkovém postavení a ještě určitě budou chtít rozšířit svůj gólový účet o další dílek.
     
    58:15
    Letňany už dohrávají utkání zcela v pohodě a pokoušejí se ještě navýšit své astronomické vedení. Havlíčkův Brod má plné ruce práce s tím, aby udržel soupeřovy střelce na uzdě.
     
    57:28
    Před svým brankovištěm zůstal chvíli ležet na ledové ploše otřesený gólman Martin Kosina, ale už je zpět na svých bruslích a zřejmě bude v pořádku. Dvě minuty za napadení vyfasoval po zásluze Bláha (HBR).
     
    56:30
    Letňany právě vstřelily branku!

    Netrvalo dlouho a potupná desítka pro mladé rebely je na světě! Další úchvatná akce v podání obávané trojice Václav Karabáček - Aleksandr Poljanyčka - TOMÁŠ DYRYNK rozebrala obranu Havlíčkova brodu jako stavebnici a posledně jmenovaný završil z bezprostřední blízkosti svůj hattrick! Asistence: Aleksandr Poljanyčka, Václav Karabáček.
     
    55:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    Tak to byla pastva pro oči, co teď předvedly Letňany! Velmi šikovné ruce, aktivní pohyb a skvělou hru 1 na 1 teď prokázal TOMÁŠ DYRYNK, který se v levém kruhu zbavil rychlou stahovačkou svého protihráče, nabruslil si mezi kruhy a vzápětí zblízka propálil gólmana Brože! Bez asistence.
     
    54:35
    Brodský soubor se usadil v útočném pásmu a protlačil se k zakončení, když z ostrého úhlu na pravé straně zkusil štěstí útočník Nguyen. Trefil však jen betony připraveného brankáře Kosiny, jenž si hlídal přední tyčku.
     
    54:00
    Kotouč mají ve své moci obránci pražských Letňan, ale Rebelové jim nenechají ani chvíli klidu. Neúnavně napadají rozehrávku kolem gólmana Kosiny.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové neházejí hole do žita a sklízejí za to odměnu! Jan Jelínek předložil z levého kruhu kotouč do předbrankového prostoru na JAKUBA KRAUČUKA, který pohotovou střelou z první překonal přesouvajícího se gólmana kosinu! Asistence: Jan jelínek, Martin Polák.
     
    52:40
    Nguyen zavezl kotouč do útočného pásma, ale i díky své tělesné konstituci byl od puku brzy odstaven letňanským obráncem. Hosté se řítí kupředu.
     
    51:50
    Oba týmy založily rychlé útoky, ale oba ztroskotaly na pozorných obranách, které získaly kotouč do své moci. Nyní útočí Letňany, ale jsou jen ve středu pole.
     
    51:00
    Havlíčkův Brod stále neskládá zbraně a chce hrát. Nyní drží puk v útočném pásmu, ale nedaří se mu vyklouznout z obležení soupeře a ohrozit gólmana Kosinu.
     
    50:20
    Krásnou kombinaci předvedla v útočném pásmu trojice J. Jelínek - Vala - Kraučuk, přičemž posledně jmenovaný nedosáhl na kotouč v předbrankovém prostoru, kde by byl úplně sám!
     
    48:22
    Letňany právě vstřelily branku!

    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto, hosté vedou už o 5 branek! Po nahrávce Aleksandra Poljanyčky se dostal ke kotouči VÁCLAV KARABÁČEK, který se prokličkoval mezi kruhy do příznivého palebného postavení a zblízka neomylně skóroval! Asistence: Aleksandr Poljanyčka.
     
    46:44
    Semrád nakonec zkrotil neposedný puk a chystal se v dobré palebné pozici vystřelit. Vše ale již bylo zbytečné, sudí odpískal postavení mimo hru Cachnínova souboru.
     
    45:21
    Domácí se dostali pod velký nápor svého pražského soupeře a mohou teď děkovat svému brankáři Brožovi, jenž v pozici ležmo zmařil gólovou dorážku z bezprostřední blízkosti!
     
    44:45
    Letňanský kapitán Čapek ukázal velmi dobrou hokejovou techniku a rychlé nohy, když obešel hned dva protihráče a z vrcholu kruhů tvrdě vypálil vedle Brožovy svatyně.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Nguyen, 28. Kraučuk (J. Jelínek), 37. L. Vala (Suchý), 54. Kraučuk (J. Jelínek, M. Polák) - 4. Kulda (Čapek), 19. Kulda, 24. Poljanyčka, 29. Čapek, 33. Dyrynk (Karabáček), 36. Karabáček (Dyrynk, Kučera), 44. Poljanyčka (Dyrynk), 49. Karabáček (Poljanyčka), 56. Dyrynk, 57. Dyrynk (Poljanyčka, Karabáček)


    BK Havlíčkův Brod: Brož (Pešek) - Vacek, Bláha (C), Bušek, Bancíř, Lacina - M. Polák (A), L. Vala, Nguyen, Málek, J. Jelínek, Suchý, Mendl (A), Kraučuk, Semrád, Přibyl, Nováček, Mäki.
    HC Letci Letňany: Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Zeliska, Štosek, Kučera - Urban, Poljanyčka, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Picálek, Krok, K. Polák, Kulda, Dyrynk.

    Rozhodčí: Ondřej Polák - Marek Honza, Milan Parýzek.
    bahis siteleri