Leverkusen – Bayern 2:0 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 0:4 (kon.) | Hannover – Augsburg 2:2 (kon.)
Freiburg – Schalke 2:1 (kon.) | Kaiserslautern – Wolfsburg 0:0 (kon.) | Hertha – W. Brémy 1:0 (kon.)
Dortmund – Mohuč 2:1 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:0 (0:0)
Bayern Mnichov
Sobota 03.03.2012, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Bellarabi tvrdě atakován Rafinhou, který závěr trochu neunesl.
     
    90
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Je hotovo, v Leverkusenu se slaví, naopak Bayern schovává tváře do dlaní. Rolfes ideálně načasoval přihrávku dopředu na Castra, jenž v době přihrávky stál na půlící čáře, potáhl míč, předložil jej doleva na KARIMA BELLARABIHO, jkterý k pravé tyči rozhodl o osudu dnešního utkání.
     
    89
    Simon Rolfes se místo Renata Augusta podívá na hřiště a vypomůže defenzivě v její nejtěžší zkoušce.
     
    81
    Žlutá pro Stefana Reinartze.
     
    84
    Luiz Gustavo se pokusil otočit kolem Kadlece, tomu ale dal loktem do obličeje, český obránce upadl na trávník a sudí Gräfe brazilského záložníka potrestal žlutou kartou.
     
    83
    Karim Bellarabi bude hrát místo Andrého Schürrleho, jenž dnes nejvíce zaujal svou maskou na hlavě.
     
    82
    Thomase Müllera vystřídal Nils Petersen.
     
    79
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    V BayAreně propuká peklo, Leverkusen jde do vedení! Neuer se neuvěřitelným způsobem nedohodl s Boatengem, netrefil centr, který podskočil Kießling, míč ještě před koncovou čárou ve skluzu zastavil Derdiyok, vrátil jej před brankovou čáru, kde jej do branky uklidil šťastný dříč STEFAN KIEßLING.
     
    74
    Ivica Olić nahrazuje Toniho Kroose.
     
    66
    Celá akce končí žlutou pro Ömera Topraka za hru vysokou nohou, ale to, co celé akci předcházelo, přineslo nádherný fotbalový moment, když Neuer hlavou na brankové čáře vyrazil zakončení Kießlinga!
     
    65
    Schürrle předal míč do běhu Kießlingovi, ten si obhodil Jerome Boatenga, jemuž nezbylo nic jiného, než faulovat a vysloužit si první žluté napomenutí v zápase.
     
    63
    Derdiyok skvěle do křídla uvolnil Kadlece, jeho centr přeletěl Lahma, Kießling vrátil míč pod sebe na Reinartze, jenž se nevložil do zakončení s dostatečným odhodláním a také díky skluzu Lahma pohřbil velkou šanci Leverkusenu.
     
    61
    Franck Ribéry nahradil Maria Gómeze. Do útoku Bayernu tak zřejmě poputuje Thomas Müller.
     
    58
    Robben dostal vynikající míč za obranu, rozběhl se na Lena, ten ale do poslední chvíle vydržel na nohou a nizozemského útočníka s jeho střelou zneškodnil na roh!
     
    46
    Manuela Friedricha nahradil Eren Derdiyok. Reinartz se tak zřejmě posune do středu obrany za Toprakem a Castro za Augustem do středu pole. Leverkusen nově se dvěma útočníky.
     
    40
    Gómez přebral skvělý míč od Robbena, obešel Lena a zakončoval do prázdné branky, pak se ale zjevil nesmrtelný Friedrich a ve skluzu uchránil Leverkusen od pohromy! Domácí kapitán se teď proměnil v blanického rytíře v rýnském provedení.
     
    36
    Bayern měl dlouho míč v držení, Robben se uvolnil po levém křídle a v šestnáctce nádherně našel Müllera, jehož hlavička zaplula pár centimetrů vedle pravé Lenovy tyče!
     
    31
    Skvělou akci sehrál Leverkusen, Augusto dlouho nechával v rozpacích obránce Bayernu, nakonec přihrál na šestnáctku Kießlingovi, jenž taktéž nezvolil střelu, místo toho odcentroval na druhou stranu velkého čtverce Schürrlemu, jenž po nadějném zpracování našel jen rukavice Neuera!
     
    2
    Müller si na pravé straně poradil s Kadlecem, odcentroval do šestnáctky, kde našel Gustava, jenž za běhu trefil jen vprostřed branky stojícího Lena a následně v leže dorážející Kroos netrefil branku! Obrovská šance Bayernu.

    Daniel Polách

    Branky: 79. Kießling, 90. Bellarabi

    Karty:   66. Toprak (LEV), 81. Reinartz (LEV) - 65. Boateng (BAY), 84. Gustavo (BAY), 90+4. Rafinha (BAY)


    Bayer Leverkusen: Leno - Kadlec, Toprak, Friedrich (46. Derdiyok), Schwaab - Reinartz, Bender - Schürrle (83. Bellarabi), Augusto (89. Rolfes), Castro - Kießling
    Bayern Mnichov: Neuer - Lahm, Badstuber, Boateng, Rafinha - Alaba, Gustavo - Müller (82. Petersen), Kroos (74. Olić), Robben - Gómez (61. Gómez)

    Rozhodčí: Gräfe - Häcker, Dankert - Trautmann
    bahis siteleri