Košice – HC Slovan 2:5 (kon.)
konec
HC Košice
2:5 (1:3, 0:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 08.04.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:43
    Slovan dal gól!
    Je už zrejme rozhodnuté, po skrumáži v pásme Slovana sa k puku dostal JÁN LIPIANSKY a ten doprevadil puk až do opustenej bránky domácich. Asistencia: Miroslav Šatan.
     
    51:56
    Slovan dal gól!
    Hostia na rozdiel od domácich svoju presilovú hru 5 na 3 využívajú, Švárny si vymenil miesto s MARTINOM ŠTAJNOCHOM a ten tvrdou ranou nedal šancu Hylákovi. Asistencia: Ivan Švárny.
     
    47:05
    Košice dali gól!
    Už som chcel písať, že sa domáci trápia, aby to trápenie vyslobodil MARCEL HAŠČÁK, ktorý nabral rýchlosť nakorčuľoval si do pásma hostí a strelou švihom prekonal Konráda. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    16:47
    Slovan dal gól!
    Tak toto bola lahôdka v podaní MARTINA BAKOŠA, dostal prihrávku pred Hyláka a šikovným zakončenim prekvapil brankára domácich, ktorému puk zapadol pod hornú tyč. Asistencia: Ivan Ďatelinka.
     
    11:15
    Slovan dal gól!
    Hostia sa dostávajú opäť do vedenia po peknej akcii Skokana, ktorý šikovne prihral pred prázdnu bránku ALEXANDROVI JEROFEJEVSOVI a ten už nemal problém zakončiť do odkrytej bránky. Asistencie: David Skokan, Marek Bartánus.
     
    07:33
    Košice dali gól!
    Rýchla odpoveď domácich, Hvila nabil na modrej obráncovi Michalovi Šedovi a ten tvrdo vypálil, Konrád si nepripísal práve najistejší zákrok a jeho vyrazenú strelu upratal do prázdnej bránky SAMUEL MLYNAROVIČ. Asistencie: Michal Šeda, Lukáš Hvila.
     
    06:57
    Slovan dal gól!
    Puk sa dostal do obranného pásma domácich, šikovne to urobil MIROSLAV ŠATAN, ktorý sa natiahol po puku, štastne sa dostal cez dvoch obráncov a strelou po ľade a medzi nohy prekonáva Hyláka. Asistencia: Tomáš Bulík.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 8. Mlynarovič (Šeda, Hvila), 48. Haščák (Pašek) - 7. Šatan (Bulík), 12. Jerofejevs (Skokan, Bartánus), 17. Bakoš (Ďatelinka), 52. Štajnoch (Švárny), 59. Lipiansky (Šatan)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček (A), Šeda, Kolba, Novák, Mar. Chovan, Slimák - Pašek, Haščák, Dravecký (A) - Bartoš, Kristek, Zálešák (K) - Jenčík, Gron, Miklík - Piatak, Hvila, Mlynarovič - Baláž
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC Slovan Bratislava: Konrád (Karhunen) - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Jerofejevs, Štajnoch, Preisinger, Kozák - Hudáček, Lipiansky (A), Šatan (K) - Bakoš, Kukumberg (A), Hudec - Skokan, Bulík, Bartánus - Harvey, Buc, Kudrna
    Tréner: Jan Neliba

    Rozhodčí: V. Baluška, D. Konc - M- Novák, M. Korba

    Diváci: 6 723
    bahis siteleri