Mönchengladbach – Kolín nad Rýnem 3:0 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 0:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:0 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Neděle 15.04.2012, 15:30 • Borussia Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Obránce Borussie Dante uviděl žlutou kartu. Na pravé straně těsně za pokutovým územím budou hosté zahrávat přímý volný kop.
     
    79
    Žlutou kartu obdržel útočník Kolína nad Rýnem Podolski.
     
    78
    Poslední střídání také na straně Borussie, místo Hankeho nastoupil De Camargo.
     
    77
    Hosté naposledy vystřídali, z trávníku odešel Clemens, přišel Jajalo.
     
    76
    Arango zakroutil míč do šestnáctky, kde ho hosté odvrátili ven z pokutového území. Míč se posléze k Arangovi vrátil, ten ho centrem z levé strany posadil na hlavu Jantschkemu, jehož pokus pod břevno výtečně vyrazil na rohový kop gólman Rensing.
     
    70
    Po krásných narážečkách mezi Hankem a Arangem se ocitl sám v pokutovém území druhý jmenovaný, jeho střelu po zemi vytěsnil na rohový kop gólman Rensing.
     
    68
    Hosté podruhé v zápase vystřídali, místo Serena se na hřišti objevil McKenna.
     
    67
    První žlutou kartu utkání uviděl hostující obránce Geromel.
     
    65
    Borussia podruhé vystřídala. Místo Herrmanna si zahraje Ring.
     
    59
    Hosté vystřídali. Z trávníku odešel Peszko, nahradil ho Roshi.
     
    55
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia se přiblížila tříbodovému zisku. MARCO REUS prošel kličkami přes Geromela a Serena středem až do šestnáctky a jeho přízemní střela skončila v síti.
     
    53
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Reus načechral balon z přímého volného kopu do pokutového území, kde se dostal přes bránícího Riethera k hlavičce TONY JANTSCHKE, na jeho pokus zblízka si Rensing sáhl, ale nedokázal mu zabránit v cestě do sítě.
     
    48
    Po rohovém kopu se míč snesl do šestnáctky, ve skrumáži střílel u pravé tyče Novakovič, dlouho však otálel se zakončením a nakonec trefil jen Herrmanna.
     
    47
    Hosté si vypracovali velkou šanci, Clemensenovu ránu pod břevno bravurně vyrazil na roh ter Stegen.
     
    44
    Borussia provedla změnu v sestavě. Zraněného Neustädtera nahradil Jantschke.
     
    40
    Borussia měla obrovskou šanci navýšit náskok. Sereno přišel o míč, Reus ho v přečíslení dva na jednoho posunul Hankemu, který se ocitl v šestnáctce zcela sám. Bravurní zákrok ale předvedl gólman Rensing, jenž jeho střelu vyrazil.
     
    36
    Po rohovém kopu přišla šance hostů. Clemens poslal balon na přední tyč, kde ho Novakovič prodlužoval hlavou na zadní tyč. Nikdo z hráčů v červených dresech však míč nezasáhl a kopat od branky tak budou domácí.
     
    25
    Novakovič mohl vyrovnat. Na střílený centr se v pokutovém území natahoval levačkou, v obtížné pozici však netrefil bránu.
     
    22
    Po centru z pravé strany si v pokutovém území zpracoval míč na prsou Reus a následně se z voleje pokusil přelobovat brankáře Rensinga, jenž dokázal balon vytáhnout nad břevno.
     
    19
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Exekuce přímého volného kopu se ujal JUAN ARANGO, který krásnou ranou levačkou obstřelil zeď a míč zaplachtil přesně k levé tyči.
     
    3
    Nádherný volej vyslal Hanke, jenž na pravé straně na hranici šestnáctky napálil balon křížně k pravé tyči. Výtečný zákrok předvedl brankář Rensing, který míč vytáhl.

    Jan Švanda

    Branky: 19. Arango, 53. Jantschke, 55. Reus

    Karty:   82. Dante (MNC) - 67. Geromel (KLN), 79. Podolski (KLN)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen - Stranzl, Brouwers, Dante, Daems - Herrmann (65. Ring), Nordtveit, Neustädter (44. Jantschke), Arango - Hanke (78. De Camargo), Reus.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Rensing - Brečko, Sereno (68. McKenna), Geromel, Eichner - Peszko (59. Roshi), Lanig, Riether, Clemens (77. Jajalo) - Novakovič, Podolski.

    Rozhodčí: Kircher

    Diváci: 52 990
    bahis siteleri