Chrudim – Kunice 4:1 (kon.) | Č. Lípa – Ovčáry 3:0 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:1 (2:0)
TJ Kunice
Sobota 16.06.2012, 10:15 • Letní stadion, Chrudim • Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (12:06:35)
     
    90
    Nastavovat se bude pouze jedna minuty.
     
    89
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché nyní ukázal TOMÁŠ DOSTÁLEK! Tento hráč si to dnes také zasloužil a trefil se opravdu parádně. Dostal míč na levou stranu, udělal kličku do středu a střelou na vzdálenější tyč překonal bezmocného Matiáška - 4:1!
     
    87
    Poslední střídání Chrudimi. Petra Vladyku nahradí Tomáš Valda.
     
    85
    Je nádherně vidět, jak moc si Chrudimští dnešní zápas užívají! Radim Holub šel opět sám na branku, ještě zkusil kličku, ale na Matiáška si tentokrát nepřišel!
     
    83
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tentokrát si protiútok vzal do parády ten nejpovolanější a je to opět o dva góly! Holub poslal míč na Kesnera, ten rozmýšlel komu by ho poslal a nakonec se rozhodl ho vrátit právě RADIMU HOLUBOVI, který razantní střelou mezi Matiáškovy nohy zvyšuje na 3:1!
     
    82
    Chrudim mohla odpovědět nejkrásnějším možným způsobem! Centr Dostálka pustil Kesner na Petra Vladyku, jenže z prostoru malého vápna pálil vysoko nad břevno!
     
    81
    Kunice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo snížit! První chyba v chrudimské obraně znamená snížení! LUKÁŠ DVOŘÁK se dostal do úniku, šel sám na gólmana, kterému ještě udělal kličku a poté již jen dopravil balón do prázdné branky - 2:1!
     
    79
    Přímý volný kop Jakuba Balšánka končí nad.
     
    78
    Tak to byla další paráda chrudimského týmu! Hauf nákopem vysunul Ondřeje Kesnera a ten si vedl podobně jako jeho kolega několik minut před tím. Šel sám na brankáře a poslal míč do tyče!
     
    76
    Chrudimský lodivod Pavel Jirousek připravil další nástup juniora. Na patnáct minut dostane šanci Sebastien Langr, který nahradí Davida Vodrážku.
     
    75
    Hráči dostali pokyn k občerstvení. Opět nás čeká kratičká pauza.
     
    74
    Dominik Rejhon mohl snížit nepříznivý stav, Mrázek ho ale bravurně vychytal!
     
    73
    Obrana Kunic zřejmě pořádá den otevřených dveří, jinak bych to neviděl. Dnes to na výkon třetího týmu tabulky ani zdaleka nevypadá.
     
    71
    Tak to byla one-man show v podání Tomáše Dostálka! Od poloviny hřiště postupoval jeden na jednoho, skvěle si povodil posledního obránce a sám před brankářem zamířil pouze do tyče! To by byla krásná tečka na závěr úžasné sezóny!
     
    69
    Protiútok tři na jednoho v podání Chrudimi vyřešil Kesner tragicky. Kunice si mohly oddychnout.
     
    67
    První výměna Chrudimi. Za střelce druhé branky Jana Luptovského přijde Petr Drahoš.
     
    66
    Tak Kunice se ve druhém poločase poprvé ozvaly a hned velmi hlasitě! Jakub Balšánek se zjevil sám před brankářem, snažil se ho obhodit. To se mu povedlo, avšak o centimetry minul i levou tyč!
     
    65
    Dnešnímu utkání přihlíží 245 diváků.

    Petr Dejnožka

    Branky: 13. Holub, 29. Luptovský, 83. Holub, 89. Dostálek - 81. Dvořák


    MFK Chrudim: Mrázek - Štěpánek, Linhart, Radouš, Luptovský (67. Drahoš) - Dostálek, Vodrážka (76. Langr), Vladyka (87. Valda), Hauf, Kesner - Holub
    TJ Kunice: Matiášek - Štancl, Vilám (63. Kopta), Havlíček (46. Brabec), Hyský, Kordiak, Balšánek, Němeček, Rejhon, Šilhan (46. Příhoda), Dvořák

    Rozhodčí: Jedlička - Šifalda, Vitner

    Diváci: 245
    bahis siteleri