Bohunice – Pelhřimov 2:3 (kon.)
konec
TJ Tatran Bohunice
2:3 (0:1)
FK Maraton Pelhřimov
Sobota 16.06.2012, 15:30 • hřiště Tatranu Brno, Bohunice • Divize skupina D
     
    Pro dnešní den se loučím a v příští sezóně zase na počtenou. Krásný zbytek víkendu. (17:27:00)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 17:8
    Střely mimo: 6:6
    Rohy: 6:5
    Fauly: 6:13
     
    Rozhodčí nastavil minutu a už se nic nestalo. Bohunice předvedly hodně bojovný výkon, měly tutové šance, vypálily sedmáct střel, ale Pelhřimov se ukázal jako zkušené mužstvo, které dokáže využít své šance a potrestat každičké zaváhání soupeře. Možná by utkání slušela remíza, ale koncovka patřila hostům, kteří si z Brna odvezou tři body. Naposledy vyhráli v brněnské Bystrci v 25. kole, v tom závěrečném se znovu radují ve městě pod Špilberkem.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Ještě před třetí gólem měl velkou šanci hostující Krtek, ale Gruber výtečně zasáhl. O pár vteřin později už neměl šanci odolávat velkému tlaku.
     
    88
    Pelhřimov právě vstřelil branku!

    Tak to je neuvěřitelné. Vidíme další gól v síti brněnského brankáře. Hosté od vyrovnání pořádně zatopili bohunické obraně. To byl neskutečný tlak, který vytvořil Leligdon, po jehož nahrávce MICHAL NIEDERLE prostřelil padajícího Grubera. Radost domácím vydržela pouze dvě minuty.
     
    86
    Tatran právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Dlouhý aut Masaříka zachytil střídající TOMÁŠ SMOLKA, jenž napřáhl pořádnou pumelici na Dvořáka. Ten dělal co mohl, ale neměl šanci reagovat. Míč zapadl od tyče do brány. Bohunice bojovaly a hodně dřely, vyrovnání je tak zasloužené. Ovšem hosté hrají také velice dobře, v útoku jsou nesmírně silní.
     
    85
    Střídající útočník Krejčí mohl vyrovnat, ale dlouho si štěloval míč na kopačku a jeho rána byla zblokována. Brněnský útočník prováhal v klíčový okamžik svou šanci.
     
    84
    Druhá žlutá karta zápasu, dostává ji Ondřej Masařík.
     
    81
    Pelhřimov střídá. Odešel Vacek, přišel Kubík. Také Luboš Kučernák mění sestavu. Do kabin putuje Skhurupii, na zbytek zápasu jde na plac Stehlík.
     
    77
    Tatran právě vstřelil branku!

    Je sníženo. Po Kotolově centru se dostal k hlavičce DAVID VÁVRA a konečně našel recept na překonání brankáře Dvořáka. Domácí mají ještě dostatek času k vyrovnání. Nutno poznamenat, že od druhého gólu byl Pelhřimov hodně klidný, kontroloval výsledek a pak z ničeho nic udeřily Bohunice. Zápletka je na světě.
     
    73
    Je tu druhé střídání. Boris Tonev má dohráno, pomoci útoku jde Jaromír Krejčí.
     
    70
    Domácí trenér střídá. Odešel zkušený Marek Zúbek, na jeho místo jde Tomáš Smolka.
     
    67
    Pelhřimov právě vstřelil branku!

    Je to pro domácí kruté, měli obrovské šance, mohli z řady šanci vyrovnat. Jenže hosté z ojedinělé akce zahrozili. Navíc krásnou střelu ze standardky předvedl MICHAL NIEDERLE, to byla skutečně lahůdka. Z dvaceti metrů se trefil od břevna do brány. Hosté vedou již 2:0 a jsou blízko ke třem bodů.
     
    67
    Po delší době prověřil pozornost brankáře Grubera útočník Krtek, nevypálil vůbec špatně, bohunický brankář vyráží na roh.
     
    64
    Příběh nekončí. Zúbkova hlavička odvrácena na roh. No to jsou věci, které se v Bohunicích dějí.
     
    63
    Hitparáda zahozených šancí pokračuje, navíc Dvořák chytá výborně. Zlikvidoval již patnáctou střelu. Nyní dvě jasné tutovky nedokázal Kotol s Kostkou proměnit.
     
    62
    Neuvěřitelné, co dokáže Tatran zahodit. Opět byl v gólové pozici byl domácí Tonev a Dvořák fantasticky zasahuje.
     
    60
    Hostující lodivod poprvé střídá. Odešel autor první branky Kmoch, na jeho místo jde Průcha, který by měl pomoci přetížené pelhřimovské obraně.
     
    60
    Bohunice zahazují jednu šanci za druhou. Z hranice velkého vápna pálil nebezpečně Skhurpii a Dvořák jeho dělovku vyráží na břevno. Od něj se míč odráží na roh. Poté ještě mířil těsně vedle Kotol. To je neuvěřitelné, co domácí dokáží zahodit.

    Roman Zajíček

    Branky: 77. Vávra, 86. Smolka - 45. Kmoch, 67. Niederle, 88. Niederle

    Karty:   41. Beneš (BHN), 84. Masařík (BHN)


    TJ Tatran Bohunice: Gruber - Skhurupii (81. Stehlík), Hanousek (K), Kotol, Beneš, Tonev (73. Krejčí), Kulička, Masařík, Zúbek (70. Smolka), Kostka, Vávra. Trenér: Luboš Kučerňák.
    FK Maraton Pelhřimov: Dvořák - Kocián (K), Hložek, Niederle, Leligdon, Homolka, Benda, Krtek, Kmoch (60. Průcha), Klofáč, Vacek (81. Kubík). Trenér: Ján Kubík.

    Rozhodčí: Adamec - Kondler, Buček.

    Diváci: 157
    bahis siteleri