Do 73 kg (muži) Isajev (kon.) | Do 57 kg (ženy) Matsumoto (kon.)
konec
Do 73 kg (muži)

Isajev

Pondělí 30.07.2012, 10:30Olympijské hry - Judo
Sledujte:
     
    17:39
    Je konec! Zlato získává Mansur Isaev (RUS)!
     
    17:14
    Francouz výhody využil a minutu před koncem si vybojoval bronz! Provedl chvat Waza-Ari, jenž jsme v posledních zápasech příliš neviděli. Ugo Legrand (FRA) tak získává bronz.
     
    16:58
    Kdepak! Tenhle souboj už skončí tak, jak mnozí předpovídali. Nyam-Ochir Sainjargal (MGL) bere bronz, Dex Elmont (FRA) zůstal krůček od medaile.
     
    16:10
    Mansur Isaev (RUS) postupuje do finále! V tomto zápase dokázal vycítit správnou chvilku k zaútočení. Naskytla se nejspíš pouze jedna, ale to stačilo. Rus jí využil a ve finále vyzve lepšího z dvojice Riki Nakaya (JPN) - Dex Elmont (NED).
     
    15:59
    Ne! Inkasuje druhou žlutou kartu a Ugo Legrand (FRA) v závěru souboje předvedl chvat Yuko.
     
    15:51
    A to také potvrzuje! 30 vteřin do konce vytáhl chvat Yuko a zbytek zápasu si už pohlídal. Mohl dokonce ještě přidat další chvat, ale to ho vůbec nemusí mrzet, jelikož vyhrává.
     
    14:34
    Ale to už neplatí! Posledním semifinalistou se stává Dex Elmont (NED), když ukončil celý souboj chvatem Ippon.
     
    14:21
    Právě skončil druhý čtvrtfinálový duel mezi Mansurem Isaevem (RUS) a Nyam-Ochir Sainjargal (MGL). Rozhodl o tom chvat Ippon, který ale museli rozhodčí nejprve potvrdit. Rozhodnutí pobouřilo diváky, jenž s tímto výrokem nesouhlasili. Nyam-Ochir Sainjargal (MGL) se složil na zem zklamáním. Takhle rozhodně prohrát nechtěl.
     
    14:14
    A prvním semifinalistou se stává Ki-Chun-Wang (KOR).
     
    13:36
    Zápas nebyl příliš pohledný, po zásluze jej vyhrává Nyam-Ochir Sainjargal (MGL), jenž předvedl alespoň trochu judistického umění.
     
    13:21
    Nicholas Delpopolo (USA) i přes nepříjemný incident postupuje do čtvrtfinále. Po vyhraném zápase ukázal zvednutý palec na svého trenéra, který ho celou dobu mohutně podporoval, poté také zamával tribunám, které tak rázem ožily.
     
    13:12
    A je bohužel konec. Ki-Chun Wang (KOR) stupňoval tlak a po skoro sedmi minutách zápasu se mu podařilo provést chvat Yuko a postupuje do čtvrtfinále. To je velká škoda, Jaromír Ježek (CZE) dnes byl hodně blízko postupu mezi nejlepších 8 judistů.
     
    12:16
    Vítězí Nyam-Ochir Sainjargal (MGL) chvatem Waza-Ari!
     
    12:07
    Známe vítěze! Je jím Rustam Orujov (AZE), jenž předvedl chvat Ippon a vítězí! V závěru souboje na soupeře opravdu zatlačil a vyplatilo se mu to. Co naplat, že Zyl van Gideon (RSA) měl celou dobu opticky navrch.
     
    11:57
    Nakonec vyhrává Mansur Isaev (RUS).
     
    11:44
    Nicolas Delpopolo (USA) předvedl ale skvělou taktiku! Počkal si na svou šanci a ta se mu v závěru souboje naskytla. Chi Yip Cheung (HKG) se z jeho chvatu nedokázal dostat a prohrává chvatem Waza-Ari.
     
    11:37
    Belgičan po minutě a půl ukončuje zápas chvatem Ippon. Dva rychlé zápasy za sebou.
     
    11:33
    Neuvěřitelné! Neskutečně rychlý konec! Jaromír Ježek rozhodl zápas během pár sekund chvatem Ippon! Paráda!
     
    11:30
    Ki-Chun Wang (KOR) znehybnil soupeře chvatem ippon a vítězí!
     
    10:38
    Mezi 32 nejlepších judistů se zařazuje Wang Ki-Chun (KOR). V poslední půlminutě se Nugzar Tatalashvili (GEO) snažil a dostal dokonce soupeře na zem, ale Korejec předvedl skvělou obranu a nenechal si vítězství vzít.

    David Motloch

    bahis siteleri