Machačkala – Arnhem 2:0 (kon.) | KuPS – Bursaspor 1:0 (kon.) | Arsenal Kyjev – Mura 3:0 (kon.)
Dila Gori – Famagusta 0:1 (kon.) | Tromsø – Met. Doněck 1:1 (kon.) | APOEL – Aalesunds 2:1 (kon.)
Kalmar – Young Boys 1:0 (kon.) | Ried – Legia 2:1 (kon.) | AIK Stockholm – Lech Poznaň 3:0 (kon.)
Chorzów – Plzeň 0:2 (kon.) | Heerenveen – Rapid Buk. 4:0 (kon.) | FCSB – Trnava 0:1 (kon.)
Servette – Rosenborg 1:1 (kon.) | Twente – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | FK Gomel – Liverpool 0:1 (kon.)
Asteras – Marítimo 1:1 (kon.) | Genk – Aktobe 2:1 (kon.) | Horsens – Elfsborg 1:1 (kon.)
CZ Bělehrad – Omonia Nikósie 0:0 (kon.) | Fehérvár – Gent 1:0 (kon.) | Dundee – Dynamo 2:2 (kon.)
St Patrick´s – Hannover 0:3 (kon.) | Hajduk Split – Inter 0:3 (kon.) | Eskişehirspor – Marseille 1:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Slaven Belupo 3:1 (kon.) | FK Sarajevo – Zeta 2:1 (kon.) | Vojvodina – Rapid 2:1 (kon.)
Admira – Sparta 0:2 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
0:2 (0:1)
AC Sparta Praha
Čtvrtek 02.08.2012, 21:05 • Trenkwalder Arena • Evropská liga (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hosiner se řítil za sparťanskou obranu vstříc další vyložené příležitosti, ovšem výborným zákrokem jeho snahu zlikvidoval Vaclík! Po odražení míče mu ještě výraznou měrou pomohl včasným odkopnutím před dotírajícím Schwabem Švejdík.
     
    89
    Sparťané ještě jednou střídají, Ladislava Krejčího, který už je několik desítek sekund na sparťanské lavičce v péči týmového lékaře, nahradil Tomáš Zápotočný.
     
    88
    V době, kdy Sparťané hrají v deseti, si domácí připravili ještě dvě velké šance! Nejdříve aktivní Mevoungou po rychlé akci k pokutovému území předložil míč osamocenému Hosinerovi, jehož parádním zákrokem vychytal Vaclík a o pár sekund později sám Mevoungou napřáhl z osmnácti metrů a jen těsně přestřelil branku!
     
    85
    Nový muž na hřišti, Přikryl, se zbavil na křídle Webera a přesným centrem připravil zajímavou příležitost pro Kadlece, ten však střelou bez připravy nedokázal namířit míč na domácí branku.
     
    80
    Druhé střídání Letenských, Tomáš Přikryl vbíhá do hry místo Kadeřábka.
     
    77
    Poslední střídání domácích, Plassnegera nahradil Thomas Schick.
     
    71
    Střídání domácích, za potlesku fanoušků odchází Patrik Ježek, na hřišti jej nahrazuje Rene Seebacher.
     
    65
    Hosinerovi unikl Kadeřábek a domácí fotbalista si poté musel pomoct stažením soupeře bez jakékoliv snahy odehrát míč. Tentokrát už Hansson s vytažením žluté karty neváhal.
     
    61
    Windbichler si těsně před pokutovým územím nedovoleně naskočil na Kadlece a Spartě nabízí možnost velmi zajímavé standardní situace.
     
    61
    Domácí lodivod Dietmar Kühbauer poprvé sáhl do své jedenáctky, stahuje z ní Ouédraoga, kterého nahrazuje před zápasem vzpomínaný Phillip Hosiner.
     
    59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanští fanoušci bouří podruhé! Pamič podél boční hranice pokutového území vysunul Krejčího, ten z brankové čáry načechral přesný centr na hlavu LEA KWEUKEHO, jenž přesnou střelou nedal brankáři Tischlerovi šanci zasáhnout!
     
    58
    Po sparťanském rohovém kopu se z hranice dvaceti metrů pořádně opřel do míče Hušbauer a brankář Tischler měl plné ruce práce aby jeho ránu vyrazil!
     
    55
    Dnes často omílaná souhra Kadeřábek - Kweuke opět zafungovala. První jmenovaný si zaběhl k rohovému praporku, odkud vymyslel přesný centr pro svého kamerunského spoluhráče, ten však hlavou minul vzdálenější tyč domácí branky.
     
    54
    Sparťanský trenér Vítězslav Lavička připravil první střídání, místo Andreje Keriče vbíhá do hry Václav Kadlec.
     
    49
    V souboji dvou dvaadvacítek Hušbauera po odehrání míče ostře atakoval Schwab a stává se prvním žlutým hříšníkem dnešního duelu.
     
    41
    Souhra Krejčího s Hušbauerem skončila na boční hranici pokutového území, kde získal míč Windbichler, okamžitě rozehrál rychlý brejk Admiry. Středem hřiště jej vedl Schachner, za středovým kruhem posunul míč do křídla Ježkovi, jenž křižnou střelou minul sparťanskou branku a ještě moc nechybělo Schwabovi s Ouédraogem, aby jeden z té dvojice míč doběhl a posunul už do takřka odkryté sparťanské svatyně!
     
    39
    Sparťané už na hřišti dominují! Kadeřábek si u rohového praporku našel místo k jedovatému centru a neatakovaný Kweuke prudkou hlavičkou těsně přestřelil domácí branku.
     
    35
    Na parádní Kadeřábkův centr si nabíhal Kweuke, ovšem v poslední chvíli před ním v těžké pozici dokázal odhlavičkovat míč Drescher. S Admirou už mohlo být zle nedobře nebýt zákroku jejího stopera.
     
    29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita Sparťanů v posledních desítkách sekund vede ke střeleckému úspěchu! Vidlička zasprintoval po pravé straně hřiště, předložil centr před branku, který byl pro Keriče příliš krátký. To však bylo nakonec k dobru, neboť PATRICK MEVOUNGOU už nestačil zastavit svůj pohyb a razantní hlavičkou nechytatelně překonal vlastního brankáře Tischlera!
     
    27
    Po následném Kadeřábkově rohovém kopu na přední tyč jeden ze sparťanských fotbalistů prodloužil míč před branku, kde Kerič byl u míče dříve než domácí brankář Tischler a ke štěstí Rakušanů mířila jeho hlavička těsně nad branku.
     
    25
    Domácí měli blízko k další brance! Celou akci začala Kweukeho zbytečná ztráta míče na útočné polovině a následoval bleskový úprk domácích ke sparťanské brance. Mevoungou po zisku míč rozehrál do běhu na pravé křídlo Sabitzerovi, do jehož centru se akrobaticky položil Ouédraogo a krásnou střelou jen těsně přestřelil sparťanskou branku!
     
    5
    Před brankou Sparty je nadále velmi horko! Bernhard Schachner parádní přihrávkou vysunul do obrovské šance Sabitzera, pravé křídlo domácí sestavy ale křižnou ránou těsně míjí Vaclíkovu branku!
     
    3
    Začíná se pořádně zostra, Schachner parádní kolmicí za sparťanskou obranu uvolnil Ouédraoga, ten mohl kvapit osamocen na brankáře Vaclíka, ovšem posunul si míč příliš do křídla a poté už Vaclíka překonat nedokázal. Ale je to první vážné ohrožení pro sparťanskou defenzivu.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 29. Mevoungou (vla.), 59. Kweuke

    Karty:   49. Schwab (TRK), 65. Hosiner (TRK)


    FC Admira Wacker Mödling: Tischler - Plassneger (77. Schick), Drescher, Windbichler, Weber - Sabitzer, Mevoungou, Schachner, Ježek (71. Seebacher) - Ouédraogo (61. Hosiner), Schwab
    AC Sparta Praha: Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek (80. Přikryl), Hušbauer, Holek, Krejčí (89. Zápotočný) - Kweuke, Kerič (54. Kadlec)

    Rozhodčí: Hansson - Nilsson, Andren (vš. Švédsko)
    bahis siteleri