Nice – Lille 2:2 (kon.) | Nancy – Toulouse 0:1 (kon.) | Troyes – Lorient 2:2 (kon.)
Remeš – Sochaux 1:0 (kon.) | Rennes – Bastia 3:2 (kon.) | Valenciennes – Ajaccio 3:0 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
2:2 (1:1)
FC Lorient
Sobota 25.08.2012, 20:00 • Stade de l'Aube • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    62
    Lorient právě vstřelil branku!
    Míč na penaltu si dal ARNOLD MVUEMBA, který bezpečně proměnil pokutový kop. Brankář Thuram-Ulien nevystihl jeho směr, a inkasoval tak dnešní druhý gól.
     
    52
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Autor prvního gólu Nivet našel přesnou přihrávkou na hranici pokutového území MOUNIRA OBBADIHO, který si připravil míč na střelu a zakončil. Audard se mu snažil ještě zmenšit střelecký úhel, ale OBBADIMU to skórovat nezabránilo.
     
    18
    Lorient právě vstřelil branku!
    MAXIME BARHELME obdržel přesnou přihrávku na hranici pokutového území, zpracoval si míč a vystřelil. Míč směřoval na bližší tyč, Thuram-Ulien si na míč ještě sáhl, ale gólu nedokázal zabránit.
     
    3
    Troyes právě vstřelilo branku!
    BENJAMIN NIVET střílí rychlý gól a posílá svůj tým na začátku utkání do vedení! NIVET obdržel přesnou přihrávku na pravé křídlo, zpracoval si míč a chtěl jej odcentrovat do pokutového území, kam mu nabíhal Ngoyi. Nicméně NIVETŮV centrovaný míč se stočil k zadní tyči a skončil v brance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 3. Nivet, 52. Obbadi - 18. Barthelme, 62. Mvuemba (pen.)

    Karty:   14. Ngoyi (TRY), 83. Nivet (TRY) - 40. Romao (LOR)


    ESTAC Troyes: Thuram-Ulien - Brechet, Saunier (64. Jarjat), Rincon, N'Sakala - Ngoyi (82. Darbion), Thiago, Obbadi - Yattara, Nivet, Marcos (68. Grax).
    FC Lorient: Audard - Baca, Lautoa, Kone, Mareque - Jouffre (76. Autret), Romao, Mvuemba, Barthelme (86. Le Lan) - Sunu (56. Monnet-Paquet), Traore.

    Rozhodčí: Said Ennjimi
    bahis siteleri