Zlín – Zvolen 5:2 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Martin 8:1 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Kladno – Nižněkamsk 5:4 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Kolín – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Litvínov – Füchse 4:1 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 5:3 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 2:3 (po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Čtvrtek 30.08.2012, 17:30 • Zimný štadión v Dubnici nad Váhom • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je tu koniec zápasu, Dukla Trenčín vsietila v tretej tretine ešte 2 góly, najprv sa presne trafil Lelkeš a o štyri minúte neskôr Tybor. Domáci ukončili prípravu na ľade v Dubnici ďalšou vysokou výhrou 8:1. Ďakujeme za pozornosť. (19:27:18)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    19:41
    Andrej Novotný neprepálil obranu Dukly.
     
    59:09
    V poslednej minúte vylúčený Miroslav Habšuda - dve minúty za držanie.
     
    58:35
    Icing hostí.
     
    58:18
    Mikula videl Brosku pred bránou, s prihrávkou teda neváhal, ale hráči Dukly neoslavujú gól č.9.
     
    57:01
    Tybor sklepol puk na hokejku Sojčíka, ktorý okamžite zvolil strelu, po ktorej sa Volentier len obzeral, kam tento projektil letí. Puk opečiatkoval mantinel za ním.
     
    55:16
    Už to vyzeralo, že Šišovský nič nevymyslí, no napokon sa tomuto hráčovi podarilo vykúzliť prihrávku z otočky, na ktorú číhal Adamec pri opustenej žrdi. Druhý menovaný zahodil túto tutovku, pretože sa netrafil do priestoru brány!
     
    54:45
    Zdalo sa nám, že Šišovský bol faulovaný, každopádne puk sa mu z hokejky skĺzol a zachytil ho Nemčík, ktorý vypálil namiesto svojho spoluhráča, gólman kryje.
     
    53:33
    Mikušovič v útoku opäť nepochodil, nechal sa celkom poľahky odzbrojiť.
     
    52:28
    Šanca i na druhej strane, Kristín ale dobre vybehol a v páde vyrazil puk.
     
    52:03
    Ján Pardavý vystrúhal skvelú milimetrovú prihrávku na Gašparoviča, ktorý už nabiehal na bránu, v poslednej chvíli ale vložil obranca hokejku do strely a Volentier neinkasoval deviaty gól.
     
    51:04
    V posledných minútach nie je toho veľa, čo by som Vám zo zápasu opísal. Hra sa prelieva na obe strany, no gólmani nemajú veľa práce.
     
    49:15
    Zukal si nerozumel so spoluhráčmi, puk uteká cez všetky čiary. Hra sa sťahuje späť pred Volentiera. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    48:40
    Už-už to vyzeralo, že sa Martin dostane do sľubného brejku po chybe Trenčína, Slimákova strela od modrej ale míňa bránu.
     
    48:08
    Po skrumáži v rohu puk ušiel na modrú, odkiaľ okamžite pálil Marek Biro, jeho puk bol stečovaný na ochrannú sieť.
     
    47:11
    Martin sa na chvíľu dostal do útočného pásma, no Kristín nemal veľa práce. Dukla sa oslobodila.
     
    46:25
    Zukal nahodil na Kristína, ktorý vytlačil puk do rohu ihriska.
     
    45:08
    Trenčín dal gól!
    Dukle opäť stačilo málo na to, aby pretavila presilovú hru do gólu. Imrich na modrej nabil RADOSLAVOVI TYBOROVI, ktorý prestrelil Volentiera. Gól č. 8 v sieti Martina. Asistencie: Michal Imrich, Peter Sojčík.
     
    44:35
    Bude sa opäť vylučovať na trestnú lavicu odchádza Ján Perniš - menší trest za nedovolené bránenie v hre.
     
    44:35
    Počas výhoda sa Gašparovič natlačil pred bránu, odkiaľ backhandom tesne minul bránu, puk sa len prekĺzal cez bránkovisko.
     
    44:00
    Dukla Trenčín s pokojom ovláda hru. Martinčania sú viac-menej odovzdaní.
     
    42:29
    Tybor sa dral pred bránu do zakončenia, Martinčania najprv vytlačili puk na modrú, odkiaľ prišla okamžite strela Adameca, ktorá bola nepríjemne tečovaná, ale Volentier ho zachytil.
     
    41:46
    Trenčín dal gól!
    Nádherná akcia! Pardavý vysunul o mantinel RICHARDA LELKEŠA, ktorý si osamotený nabehol do pásma, z ľavého krídla vyslal tvrdú strelu, ktorá najprv opečiatkovala žŕdku, napokon sa ale puk dostal do siete. 7:1! Asistencia: Ján Pardavý.
     
    41:10
    Beran zakončil backhandom, sieť síce rozvlnil, no iba tú vonkajšiu.
     
    40:45
    Rusnák znova hľadal dobre rozbehnutého Pardavého, kapitán domácich nezachytil dlhý puk.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Kristín - Imrich, Nemčík, Ďurkech, Biro, Habšuda, Bombic, Bagin,Bednár - Šišovský, Mikula, Lelkeš, Tybor, Filo, Broska, Jakúbek, Adamec, Rusnák, Gašparovič, Pardavý, Sojčík.

    MHC Mountfield (Martin): Volentier - Tupý, Perniš, Danko, Beňa, Zukal, Slavíkm Novotný, Slimák, - Murček, Jonák, Hruška, Horský, Mikušovič, Kentoš, Kanaet, Fadrný, Markovič, Petruška, Beran, Hollý.

    Rozhodcovia: Lokšík - Štastný, Kuník.
     
    Po druhej tretine je stav už 6:1, najskôr prikrášlil stav stretnutia Ďurkech gólom v 23. minúte, presný zásah zaznamenal i kapitán Pardavý a to v 33. minúte. V 36. minúte Martin síce znížil zásluhou Horského, no o dve minúty znova inkasoval gól, tento raz z hokejky Mikulu. Tretia tretina začne zhruba o 19:00.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:45
    Filo v rýchlosti nabil Sojčíkovi, ktorý prestrelil bránu.
     
    39:30
    Prvý útok opäť hryzie, znova to skúšal Rusnák, Volentier nepustil gól č.7.
     
    39:00
    Posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:00
    38. minúta sa odohráva za potlesku fanúšikov. Asi nemusím vysvetľovať prečo.
     
    37:34
    Trenčín dal gól!
    Trenčania opäť expresne využívajú presilovku! Po strele sa puk odrazil presne na čepeľ ONDREJA MIKULU, ktorý nemal absolútne žiaden problém doraziť do opustenej klietky. Asistencie: František Bombic, Martin Filo.
     
    36:55
    Trest za Volentiera si pôjde odsedieť Petr Hruška. Menší trest za zaľahnutie puku. Trest sa ale píše Volentierovi.
     
    36:51
    Lelkeš výborne posunul puk pomedzi nohy súpera do pásma, kde si osamotený nabiehal Martin Filo. Gólman Volentier vybehol, puk zachytil priďaleko od brány a bude sa vylučovať.
     
    35:22
    Martin dal gól!
    Rozhodca mal vztýčenú ruku, čím avizoval vylúčenie Dukly, to nakoniec nebude potrebné. Po prihrávke Michala Murčeka sa pred bránou poradilo presadiť MAREKOVI HORSKÉMU. Asistencie: Michal Murček, Jozef Kentoš.
     
    34:51
    A ďalšia veľká šanca! Po strele od modrej sa puk odrazil od Volentierových betónov pred bránu, kde ho zachytil Martin Filo, ten namiesto bezhlavého zakončenia vyskúšal kľučku, čím si síce položil gólmana na ľad, no prekonať ho sa mu nepodarilo.
     
    34:04
    Martinský postup zastavený pri prechode do pásma - ofsajd.
     
    32:25
    Trenčín dal gól!
    Prvému útoku to dnes naozaj sype! Ondrej Rusnák šikovne posunul puk rozbehnutému kapitánovi domácich JÁNOVI PARDAVÉMU, ktorý ešte spravil tri kroky a potom previedol skúsené zakončenie backhandom pod spojnicu. 5:0! Asistencie: Ondrej Rusnák, Marek Biro.
     
    31:21
    Chvíľu po tom takmer identická situácia, tento raz ale prišla prihrávka medzikruhy, kde si nabiehal Peter Šišovský, no ani ten netrafil puk ideálne.
     
    30:32
    Filo naviezol puk do pásma, kde spravil otočku a vrátil ho do tandemu Mikulovi, ktorý netrafil bránu.
     
    29:04
    Po prvej minúte sme stále nezaznamenali vážnejšiu šancu ohrozujúcu Kristína, Dukla sa bráni statočne. Beran číhal pri vzdialenejšej žrdi, nepodarilo sa mu ale tečovať rýchly puk.
     
    28:04
    Adamec nepríjemne sotil Murčeka na mantinel, za čo si prvý menovaný vyslúžil dvojminútový trest.
     
    26:48
    Nemčík spoza brány hľadal pred bránou stojaceho Mikulu, ktorý bol ale tienený trojicou obrancov a po skrumáži mohol zostať Volentier pokojný.
     
    25:45
    Markovič si počkal na puk na útočnej modrej, dostal sa do pásma, bol však osamotený a zakončenie teda neprišlo.
     
    24:10
    A ďalšia šanca pre Duklu! Do prečíslenia 2 na 1 sa dostali Lelkeš a Sojčík, prvý menovaný bol už za bránou keď prišla prihrávka, Sojčíkove ľahké zakončenie backhandom nenarobili Volentierovi vrásky na čele.
     
    22:53
    Trenčín dal gól!
    Dukla zovrela Martin v útočnom pásme, následne predviedla šikovný kolotoč, na ktorom konci vypálil tvrdý projektil JURAJ ĎURKECH, na ktorého strelu bol Volentier zasa prikrátky. Asistencie: Peter Šišovský, Martin Jakúbek.
     
    22:24
    Bude sa znova vylučovať, tentokrát si trest odpyká znovu Michal Danko - dve minúty za držanie.
     
    21:45
    Dukla ale teraz prepadla v útoku, na Kristínovu svätyňu sa rútila až štvorica hráčov v modrom, gólman Dukly ale predviedol famózny zákrok a prezatiaľ si udržal čisté konto.
     
    20:46
    V úvode druhej tretiny snaha Martinu o kontaktný gól, Dukla sa ale dostala do kontry, Gašparovič perfektne posunul puk pomedzi nohy obrancu na Rusnáka, ktorý chcel zakončiť backhandom, ale minul pri tom bránu. Volentier sa len obzeral, kde puk letí.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Pripomeňme si úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Kristín - Imrich, Nemčík, Ďurkech, Biro, Habšuda, Bombic, Bagin,Bednár - Šišovský, Mikula, Lelkeš, Tybor, Filo, Broska, Jakúbek, Adamec, Rusnák, Gašparovič, Pardavý, Sojčík.

    MHC Mountfield (Martin): Volentier - Tupý, Perniš, Danko, Beňa, Zukal, Slavíkm Novotný, Slimák, - Murček, Jonák, Hruška, Horský, Mikušovič, Kentoš, Kanaet, Fadrný, Markovič, Petruška, Beran, Hollý.

    Rozhodcovia: Lokšík - Štastný, Kuník.
     
    V poslednej minúte prvého dejstva sa ale už nič nestalo. Po úvodných dvadsiatich minútach vyhráva "domáca" Dukla Trenčín už 3:0. Strelecký účet Dukly otvoril v štvrtej minúte Rusnák, o dve minúty neskôr sa pripísal i Jakúbek. V 16. minúte strelil zatiaľ tretí gól Trenčína Imrich. Uvidíme, či bude tento zápas jednoznačná záležitosť, alebo hostia z Turca ešte potrápia Trenčín. Každopádne, zostáva nám ešte štyridsať minút zápasu. Druhá tretina začne zhruba o 18:15.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:02
    Dukla Trenčín sa ubránila presilovke, hrá sa vo vyrovnanom počte.
     
    19:00
    Posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:28
    Martinská presilovka je zatiaľ ale žalostná, nahodené puky do pásma Dukla s prehľadom odvracia. Kristín môže zachovať pokoj.
     
    17:38
    Martin troška potočil "domácu" Duklu, od modrej vyskúšal strelu Slimák, jeho projektil skončil ale na ochrannej sieti. Hra je vykázaná von z útočného pásma MHC Martin.
     
    17:02
    I MHC Mountfield si užije hru v početnej výhode. Na trestnú lavicu mieri Erik Bednár - dve minúty za sekanie.
     
    15:21
    Trenčín dal gól!
    Ale teraz sa to už Dukle podarilo! Ihneď po buly prišla prihrávka späť na modrú čiaru, odkiaľ napriahol MICHAL IMRICH a ten prepáli všetko, čo mu stálo v ceste! Asistencie: František Bombic, Peter Sojčík.
     
    15:03
    Po šikovnej expresnej kombinácii pálil z pravého krídla Emil Bagin, ktorý vystrelil Kanaetovi hokejku z rúk.
     
    14:32
    Dukla bude mať k dispozícii ďalšiu presilovú hru, tento raz odchádza na trestnú lavicu Michal Danko - dvojminútový trest za hákovanie.
     
    14:00
    Slimák odstavil prenikajúceho Gašparoviča, hráč Dukly okúsil, aký je ľad tvrdý.
     
    13:07
    Martin opäť vyhadzuje puk cez všetky čiary - píska sa icing.
     
    12:11
    Pred Kristína sa natlačil Mikušovič, ktorý chcel pretlačiť puk do siete a streliť kontaktný gól, Kristín ale zavrel bránu.
     
    11:49
    Hra sa prerušuje, Sojčík sa pochytil so Slimákom, po menších posoteniach ich rozhodcovia oddelili.
     
    10:17
    Martin v plnom počte.
     
    10:05
    Dukla to už ale "rozjela" naplno, po krásnej kombinácii a finálnej prihrávke od Rusnáka sa Gašparovič netrafil do polodkrytej brány!
     
    09:30
    Trenčín sa v presilovke zatiaľ nevie skonsolidovať, Volentier veľa práce nemá. Martinčania odvracajú bezchybne.
     
    08:17
    Filo sa dral pred bránu, odkiaľ chcel zakončiť, pri tomto úkone bol ale faulovaný Martinom Hollým, ktorý putuje na trestnú lavicu.
     
    07:10
    Martin opäť chybuje, tentokrát sa hráčom z Turca nepodarilo rozohrať a vyviezť puk z pásma, ten zachytil Tybor, ktorý mal zrazu pred sebou už len Volentiera. Brankár MHC ale zasahovať nakoniec nemusel, pretože do strely vopchal hokejku jeden z hráčov v modrom.
     
    05:22
    Trenčín dal gól!
    A je to 2:0! Trenčín mal výhodu, pretože rozhodca avizoval vylúčenie, to nakoniec nebolo potrebné, pretože Ďurkech perfektne našiel osamoteného MARTINA JAKÚBEKA, ktorý nemal problém zakončiť z medzikružia. Asistencie: Juraj Ďurkech, Martin Nemčík.
     
    04:55
    Hrá sa v plnom počte.
     
    04:39
    Martin v pätici, nasleduje kratučká presilová hra.
     
    04:18
    Dukla pokračuje v útočnom nasadení, Pardavý sa s pukom po prihrávke od Tybora ocitol za bránou Volentiera, odkiaľ sa chcel preštrikovať do zakončenia, dvojica obrancov bola tento raz ale proti.
     
    03:06
    Trenčín dal gól!
    Dukle Trenčín viac vyhovuje hra vo štvorici, dvojica hráčov v žltom získala puk na stredovej čiare, s ním sa okamžite vydali na útočný výlet. Ján Pardavý naservíroval puk ONDREJOVI RUSNÁKOVI ako na podnose a je z toho úvodný gól stretnutia! 1:0! Asistencie: Ján Pardavý, Marek Biro.
     
    02:55
    Trenčín si presilovku ale dlho neužil. Gašparovič putuje na trestnú lavicu, taktiež za podrazenie.
     
    02:39
    Martin sa na chvíľu odomácnil v útočnom pásme, Nemčík bol pri vývoze puku faulovaný. Kentoš - menší trest za podrazenie.
     
    01:35
    Ihneď po buly smeroval puk späť na modrú čiaru, odkiaľ vyslal projetil Erik Bednár. Volentier iba vyrazil pred seba, pred ním nebol nikto z hráčov Dukly, hostia si mohli vydýchnuť.
     
    01:27
    Martin sa vymanil zo zovretia iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Formácia teda nemôže striedať.
     
    00:36
    Prvá útočná akcia v zápase, Gašparovič dostal prihrávku na os ihriska, s pukom si nakorčuľoval do pásma, odkiaľ z medzikružia vypálil štipľavú strelu zápästím, Volentier vytlačil tento pokus na ochrannú sieť.
     
    00:01
    Úvodné buly pre MHC Mountfield Martin, vybojoval ho kapitán Beran.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Dnešné stretnutie povedie rozhodcovská trojica Lokšík - Štastný, Kuník.
     
    Úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Kristín - Imrich, Nemčík, Ďurkech, Biro, Habšuda, Bombic, Bagin,Bednár - Šišovský, Mikula, Lelkeš, Tybor, Filo, Broska, Jakúbek, Adamec, Rusnák, Gašparovič, Pardavý, Sojčík.

    MHC Mountfield (Martin): Volentier - Tupý, Perniš, Danko, Beňa, Zukal, Slavíkm Novotný, Slimák, - Murček, Jonák, Hruška, Horský, Mikušovič, Kentoš, Kanaet, Fadrný, Markovič, Petruška, Beran, Hollý.
     
    Príjemné popoludnie zo Zimného štadiónu v Dubnici nad Váhom, dnes sa na tomto ľade odohrá prípravný zápas medzi Duklou Trenčín a MHC Mountfield Martin, momentálne je rozkorčuľovanie v pnom prúde. Do úvodného buly ostáva ešte asi 25 minút.
     
    V tomto prípravnom zápase pred Extraligou 2012/2013 na seba narazia "domáca" Dukla Trenčín a hostia z MHC Mountfield Martin. Toto stretnutie sa z technických príčin neodohrá v Trenčíne, ale v neďalekej Dubnici nad Váhom, v ktorej začínala i hviezda Paľo Demitra. Práve na tomto klzisku si včera Dukla "zatrénovala" s Dunaújváros Steel Bulls, ktorý zdolala hravo 12:1. Dnes ale také gólové hody určite čakať nemôžeme, Martin bude chcieť hrať vyrovnanú partiu. Uvidíme, čo nám tento duel prinesie, nechajme sa prekvapiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 4. Rusnák (Pardavý, Biro), 6. Jakúbek (Ďurkech, Nemčík), 16. Imrich (Bombic, Sojčík), 23. Ďurkech (Šišovský, Jakúbek), 33. Pardavý (Rusnák, Biro), 38. Mikula (Bombic, Filo), 42. Lelkeš (Pardavý), 46. Tybor (Imrich, Sojčík) - 36. Horský (Murček, Kentoš)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín - Imrich, Nemčík, Ďurkech, Biro, Habšuda, Bombic, Bagin,Bednár - Šišovský, Mikula, Lelkeš, Tybor, Filo, Broska, Jakúbek, Adamec, Rusnák, Gašparovič, Pardavý, Sojčík.
    HK VITAR Martin: Volentier - Tupý, Perniš, Danko, Beňa, Zukal, Slavíkm Novotný, Slimák, - Murček, Jonák, Hruška, Horský, Mikušovič, Kentoš, Kanaet, Fadrný, Markovič, Petruška, Beran, Hollý.

    Rozhodčí: Lokšík - Štastný, Kuník
    bahis siteleri